Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ποιόν διέγραψε πάλι ο Κασσελάκης ; Τον εαυτό του ;Φιρι Φιρι το πας για να σε διαγραψω Μαλμπορε που ειναι και της μοδας
Για τον Μαλμπορο εβαλα λιγα
Δεν ξέρεις και από home cinema..Φιρι Φιρι το πας για να σε διαγραψω Μαλμπορε που ειναι και της μοδας
Για τον Μαλμπορο εβαλα λιγα
Δεν ξέρεις και από home cinema..
Θα μαζέψω υπογραφές και θα κάνουμε νέα επιτροπή για την ανάδειξη νέου προέδρου.
Τώρα κατάλαβα ότι το ΠΟΥΡΕ είναι Πιουρέ.Τι δουλεια εχω εγω με τους σινεματζιδες μρε Μαλμπορε οπως ο κ. τζονυς!!!!
Εγω ειμαι ΠΟΥΡΕ ΧΑΙΕΝΤΑΣ ναι κ. Μαλμπορε να μη μου εισαι αντιρρηξιας
Απάντω εδώ μην πολυχαλάμε το άλλο thread..Εσένα δεν σε διέγραψε ακόμα ο Πρόεδρος ;
Το βίντεο απο την Έκθεση ... ακόμη στο μοντάζ ; Να γελάσουμε λίγο σε βάρος του Ear ;
Ναι βρε πλάκα έκανα.Απάντω εδώ μην πολυχαλάμε το άλλο thread..
-Εμείς θα τον διαγράψουμε γιατί δεν είναι πουρέ
-Εγώ δεν θα ποστάρω τίποτα από την έκθεση αν και έχω πολύ υλικό, καλύτερα να το κάνει ο διοργανωτής
Μόνο ένας οντιοφίλ (σαν τον Ear) θα ισχυριζόταν ότι αυτός ή εγώ ή οποισδήποτε άλλος οντιοφίλ μπορεί να μετρήσει με μεγαλύτερη ακρίβεια απο τον κατασκευαστή που σου δίνει και πιστοποίηση καθώς είναι ως γνωστόν της πάση όλοι ¨απατεώνες". Ξέρει να τις ερμηνεύσει και καλύτερα χα χα. Στο δωματιάκι του με ένα μικρόφωνο στο χέρι κοντά στο ηχείο πάιρνει καλύτερες μετρήσεις, ιδίως στα χαμηλά χα χα.
Αυτά κάνει και ο Αμίρ χα χα και βοηθάει τις πωλήσεις και είναι ινφλουένσερ χα χα.\Πρώτα δημιουργούμε την αμφιβολία, μετά την ανάγκη, λίγο βρίσιμο και υποβιβασμός σε όλα και μετά καταλήγεις να αγοράζεις Κινεζιές του Αμίρ που μετράνε καλά χα χα και παίζουν ακόμη καλύτερα χα χα.