- Reaction score
- 57.145
Εδώ έχουμε ΄΄λαυράκι΄΄... Το δελτίο τύπου της εταιρείας μας πληροφορεί ότι η Μουσική ΄΄ζει΄΄ στις μεσοχαμηλές οκτάβες αντί για τις αναμενόμενες - από προηγούμενα - μεσαίες... Εκτός αυτού μας πετάει στα μούτρα ανώτατες στάθμες γι αυτές και τις πρώτες οκτάβες τάξης 120 dB /1m χωρίς την παραμικρή αναφορά σε τιμές αρμονικής παραμόρφωσης ή αν η τιμή αναφέρεται σε στιγμιαίες ή συνεχόμενες στάθμες ενώ η προδιαγεγραμμένη απόκριση από 18 Hz δηλώνεται χωρίς περιθώριο +- dB... Εντάξει, ΄΄καλά΄΄ θα πάει και αυτό, άλλο ένα main ηχείο που δεν χρειάζεται - υποτίθεται - sub......Magico M7: Το νέο ηχείο δαπέδου του μισού εκατομμυρίου ευρώ
Τον Ιούνιο του 2020, η Magico παρουσίασε το πανάκριβο ηχείο M9. Το M9 ήταν και συνεχίζει να είναι το μεγαλύτερο μοντέλο στην ιστορία της Magico. Τώρα η εταιρεία, από τις HΠΑ, φέρνει στην αγορά το Magico M7.Το Magico M7 είναι ένα ηχείο δαπέδου, τεσσάρhxosplus.gr
Είμαι περίεργος να δω τι θα έλεγε ο Αμιρ.
Ένα μόνο χρειάζεται δηλαδή μόνο 250000 γιατί τα ηχεία τα τεστάρει μονά και όχι ζευγάρι...
Πέρα από τη πλάκα εγώ προσωπικά τον εμπιστεύομαι.
...@Bhutia εσύ θες να μας πεις τον λόγο που ακούει από ένα κανάλι?
Yamaha HS8 & Dynaudio 18S : It's only...Monophonic (but I like it)
Έχω να πω το εξής, μόλις έδειξα στο +1 αυτή τη φωτό χωρίς να αναφέρω κάτι άλλο (θυμίζω πως έχω τα ίδια ηχεία): Αφού λοιπόν την περιεργάστηκε για λίγα δευτερόλεπτα, μου λέει: - Ξέρεις τι, το μόνο που φοβάμαι είναι πως σε ένα χρόνο όλο αυτό θα έχει γίνει χάλια από σκόνη κλπ. δλδ καθε χρονο...
www.avsite.gr