- Reaction score
- 2.448
Σε συνεχεια της αναζητησης μου για πιεστικο, ας σας δωσω μερικες λεπτομερειες του τελευταιου μου 24ωρου μου ή για μενα το 24ωρο σκετης χαρας.
Χθες διεγνωσθη η συζυγος με πνευμονια και αρνηθηκαμε να μεινουμε νοσοκομειο επειδη θα εμενε σε ενα θαλαμο με 15 ανδρες πολυ μεγαλης ηλικιας.
Την ιδια μερα διεγνωσθη και η κορακλα με φαρυγγιτιδα.
Τη νυχτα πεφτουμε αργα για υπνο.
Κατα τις 04:00 ακουω κατι θορυβους και κατι μπαμ μπουμ. Ανοιγω το παραθυρο και βλεπω φλογα και καπνους απο κατω.
Ουρλιαζω στη συζυγο να σηκωθει αμεσως, να παρει το παιδι και να φυγει εξω.
Απευθειας βγαινω εξω απο το διαμερισμα, φωναζοντας φωτια και χτυπαγα κουδουνια και πορτες απο τα διπλανα διαμερισματα. Ανοιγουν πορτες και παιρνω πυροσβεστικη.
Βγαινω με τη συζυγο εξω αφου εχω αρπαξει εναν πυροσβεστηρα.
Η φωτια μονο για πυροσβεστηρα δεν ηταν. Επιστρεφω να παρω εστω πορτοφολι. Την ιδια ωρα η αστυνομια αρχιζει να ψαχνει τα διαμερισματα για να βγαλει τον κοσμο εξω. Μου μενει η εξωπορτα ανοιχτη.
Βγαινουμε και βλεπουμε το παρακατω
Εχουν ερθει 2 πυροσβεστικα τα οποια γρηγορα ξεμενουν απο νερο...
Λεω σε εναν πυροσβεστη πως υπαρχει πυροσβεστικος κρουνος.
Τον κοιταει και μου λεει "Αυτο δεν ειναι πυροσβεστικος κρουνος κυριε"
Σας παραθετω φωτο
Οριστε και μια φωτο απο τις συνδεσεις των μανικων της πυροσβεστικης
Storz και τα δυο και μαλιστα ιδιας διαμετρου....
Ενω δεν ειχαν νερο, κοιταμε απλα τη φωτια να εξαπλωνεται στα διπλα αυτοκινητα και προς τα πανω. Στο διπλανο διαμερισμα αρχιζουν οι πρωτες φλογες να γλυφουν τις τεντες. Λογω θερμοκρασιας, ελιωσαν οι φτερωτες απο τα κλιματιστικα και αρχισαν να σπανε τζαμια.
Αγου τελειωνουν ολα, παω σπιτι κακ το βλεπω σαν αναποδο γαμωτο. Παντου τιγκα στους καπνους.
Παντου σταχτη. Δε μπορεις να μεινεις για κανενα λογο μεσα.
Χθες διεγνωσθη η συζυγος με πνευμονια και αρνηθηκαμε να μεινουμε νοσοκομειο επειδη θα εμενε σε ενα θαλαμο με 15 ανδρες πολυ μεγαλης ηλικιας.
Την ιδια μερα διεγνωσθη και η κορακλα με φαρυγγιτιδα.
Τη νυχτα πεφτουμε αργα για υπνο.
Κατα τις 04:00 ακουω κατι θορυβους και κατι μπαμ μπουμ. Ανοιγω το παραθυρο και βλεπω φλογα και καπνους απο κατω.
Ουρλιαζω στη συζυγο να σηκωθει αμεσως, να παρει το παιδι και να φυγει εξω.
Απευθειας βγαινω εξω απο το διαμερισμα, φωναζοντας φωτια και χτυπαγα κουδουνια και πορτες απο τα διπλανα διαμερισματα. Ανοιγουν πορτες και παιρνω πυροσβεστικη.
Βγαινω με τη συζυγο εξω αφου εχω αρπαξει εναν πυροσβεστηρα.
Η φωτια μονο για πυροσβεστηρα δεν ηταν. Επιστρεφω να παρω εστω πορτοφολι. Την ιδια ωρα η αστυνομια αρχιζει να ψαχνει τα διαμερισματα για να βγαλει τον κοσμο εξω. Μου μενει η εξωπορτα ανοιχτη.
Βγαινουμε και βλεπουμε το παρακατω
Εχουν ερθει 2 πυροσβεστικα τα οποια γρηγορα ξεμενουν απο νερο...
Λεω σε εναν πυροσβεστη πως υπαρχει πυροσβεστικος κρουνος.
Τον κοιταει και μου λεει "Αυτο δεν ειναι πυροσβεστικος κρουνος κυριε"
Σας παραθετω φωτο
Οριστε και μια φωτο απο τις συνδεσεις των μανικων της πυροσβεστικης
Storz και τα δυο και μαλιστα ιδιας διαμετρου....
Ενω δεν ειχαν νερο, κοιταμε απλα τη φωτια να εξαπλωνεται στα διπλα αυτοκινητα και προς τα πανω. Στο διπλανο διαμερισμα αρχιζουν οι πρωτες φλογες να γλυφουν τις τεντες. Λογω θερμοκρασιας, ελιωσαν οι φτερωτες απο τα κλιματιστικα και αρχισαν να σπανε τζαμια.
Αγου τελειωνουν ολα, παω σπιτι κακ το βλεπω σαν αναποδο γαμωτο. Παντου τιγκα στους καπνους.
Παντου σταχτη. Δε μπορεις να μεινεις για κανενα λογο μεσα.