- Reaction score
- 136.584
Ορθώς.Εάν ακούγοντας κλασική μουσική απο αναπαραγωγικά μέσα δεν μπορεις να βρείς μια σταθερή θέση στο volume που να ακούς και τα χαμηλά και τα δυνατά περάσματα αλλά πιάνεις τον ευατό σου να το χαμηλώνει ή να το ανεβάζει συνέχεια ανάλογα με τα περάσματα ώστε να ευχαριστηθείς .... yes you guessed it τι θα (ξανά) πω ... Kavourdistiri audio.
Στη στάθμη αναφοράς, ακούγονται όλα σωστά, όπως οφείλουν.
Από τα πιο χαμηλά των πιο χαμηλών περάσματα, έως τα μεγάλα κρεσεντα πωσταλεν αυτά που βαρανε όλοι μαζί αέρα πατέρα.
Για να απαντήσω και γω στο ερώτημα του τίτλου "Μπορούμε να απολαύσουμε τις μουσικές μας μόνο σε μεγάλες εντάσεις ?", η απάντηση είναι ένα μεγάλο "όχι".
Προσωπικά, απολαμβάνω τις μουσικές μου σε πολύ χαμηλές στάθμες, αυτές της .. στάθμης αναφοράς.
Βεβαίως, ομολογώ πως με ξύνει λίγο η γκλίτσα να το δυναμώσω, αλλά όχι, έχω μάθει να αντέχω στον πειρασμό.
Επίσης έχω κλειδώσει το σεταπ να μην ανεβαίνει τέρμα τα γκάζια, εδώ και χρόνια. Επιτρέπω μόνον 13-15 dB πάνω από στάθμη αναφοράς, έτσι για το Τσακίρ κέφι που λένε, για κάνα Μόμπι.
Φυσικά, κάτι παλιές μουσικές με πολύ περιεχόμενο στις μεσαίες, και με μικρό δυναμικό εύρος σε συνδυασμό με υψηλή μέση στάθμη εγγραφής, γίνονται ενοχλητικές σε στάθμη αναφοράς, διότι απλά δεν βρίσκονται σε στάθμη αναφοράς.