- Reaction score
- 10.947
Κάτσε να το βγάλω έξω. Αν και δεν υπόσχομαι πολλά, είναι βράδυ.Σήμερα πήρα το ντεσιμπέλομέτρο που έχω και μέτρησα στο αμάξι πόσο δυνατά ακούω την μουσική μου.
Κάτσε να το βγάλω έξω. Αν και δεν υπόσχομαι πολλά, είναι βράδυ.Σήμερα πήρα το ντεσιμπέλομέτρο που έχω και μέτρησα στο αμάξι πόσο δυνατά ακούω την μουσική μου.
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο γκουρού δεν αντιμετωπίζει τον διάλογο με τέτοιο σκεπτικό..Κι έτσι, πήγε κουβά ο μπουτχιας.
Άστα 'φτα, και πέτα τα σαμπ απ'τα Γκριμ.Έχω την αμυδράν* εντύπωσιν ότι ο τίτλος του παρόντος θρεντ, δεν συνιστά εννοιολογικά κάποια αφορμή δημιουργίας αντιπαράθεσης επι τεχνικών θεμάτων.
Υ.Γ. Τι αμυδράν δηλαδή...
Ε.., γκούχ...δεν ευρισκόμεθα εις την περί σάμπ συζήτησιςΆστα 'φτα, και πέτα τα σαμπ απ'τα Γκριμ.
Δικαναλο σεταπ με σαμπ; γιατί ρε κύριος;
Άστα αγνά να παίζουν, τα σαμπ είναι για τους σινεματζήδες.
Αυτό τι είναι τώρα, παραλλαγή του slippery slope fallacy?Μπορεί κάποιος να σχολιάσει ότι δεν γίνεται να παραλληλίζουμε καταστάσεις ανώδυνες με άλλες που μπορεί να κοστίσουν σε σωματική ακεραιότητα ή Υγεία ... Αποκρίνομαι λοιπόν ότι οποιαδήποτε σοβαρή παραβατική συμπεριφορά μπορεί να έχει αφετηρία από ανώδυνες εκδηλώσεις της καθημερινότητας.
Όχι, αλλά αντιστέκομαι σε όλους αυτούς τους "κύριους" που παν να με χαζεψουν με τις "μια χαρά" το ένα και "μια χαρά" το άλλο, κι όλα αυτά τα "μια χαρά" είναι ετοιμοθάνατα χρέπια.Ε.., γκούχ...δεν ευρισκόμεθα εις την περί σάμπ συζήτησις
Κοινώς: θα μας χαζιέπς ντίπ?
Εάν πράγματι ισχυριζόμουν κάτι τέτοιο μπορεί και να το είχα... ξεκινήσει αντί τερματισμού. Slippery... when wet.Αυτό τι είναι τώρα, παραλλαγή του slippery slope fallacy?
Η μη τήρηση των "κανόνων πιστής οικιακής αναπαραγωγής" (που δεν υπάρχουν και πουθενά explicitly γραμμένοι, υπάρχει πολύ συζήτηση και διαφωνία για τα καθέκαστα και στο θέμα αυτό) συνδέεται ουσιωδώς με την παραβίαση π.χ. του ΚΟΚ ή άλλων νόμων/κανονισμών που δυνητικά οδηγούν σε απώλεια ζωής ή και σοβαρούς τραυματισμούς;
Δηλαδή το να μην τοποθετήσω τα ηχεία μου στην προβλεπόμενη για αυτά απόσταση ή σε ισόπλευρο τρίγωνο ισοδυναμεί με το να πάρω ένα αμάξι και να περνάω τα κόκκινα με 200 στην παραλιακή; Και το πρώτο θα με οδηγήσει νομοτελειακά στο δεύτερο επειδή εθίζομαι στην "παραβατικότητα";
Τι σχέση έχουν οι οδηγίες βέλτιστης χρήσης από τον κατασκευαστή ενός προϊόντος και η αγνόηση τους (διότι περί αυτού πρόκειται) με το αν τηρώ τον ΚΟΚ ή τον ποινικό κώδικα;
Είπαμε να λέμε και καμία χαζομάρα, αλλά με όλο το σεβασμό εδώ το τερματίσατε!
Το μόνο που αντιμετωπίζω - όπως και όλοι μας - είναι η πεζή πραγματικότητα.Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο γκουρού δεν αντιμετωπίζει τον διάλογο με τέτοιο σκεπτικό..
Έλα, σε πεθύμησα! Έλα να σε ποτίσω μαλτ, έστρωσε ο καιρός για ξυδια!Κάτς καλά μην έρθω κεί...άντε.
Μου'χει μείνει απωθημένο να ακούσω τα DD με τα δικά τους τα σαμπ. Λογικά, θα θερίζουν..Τα kii κουκλιά, πανέμορφα, αλλά τα DD θάπαιρνα (στα μισά χρήματα).
Α, μιλ μερσί γιατρέ μου!Πολύ ωραίο το σπίτι σου, τι ωραίο...φανταστικό είναι, στο είπα?
Καμμιά διαφωνία εδώ..Ξεψαχνίζοντας καταρχάς διάφορους όρους ορθής εφαρμογής ερχόμαστε σε θέση ν'απολαμβάνουμε χαλαρά στη συνέχεια.
Καλά τα λες, αλλά σε λαθος βάση. Εδώ είναι φόρουμ που σκοπό έχει να δείξει την ορθή χρήση και εφαρμογή. Διαβάζουν άνθρωποι που δεν έχουν επαρκείς γνώσεις και το σωστό είναι να τα μάθουν σωστά. Για φαντάσου να έλεγε ο δάσκαλος στο σχολείο "νταξ Σταυράκη, 4+4=8, όχι 8,5, μα δεν πραζ., δεν θα σκάσουμε κιόλας" ...Κι όμως..
Σε σχέση μ' αυτό που επικρατεί συνήθως ανάμεσα στις φατριές - παρατάξεις και αν το δεις σε βάθος χρόνου.. είναι πιο cool αντιμετώπιση..
Όσο για τον παραλληλισμό με πιο σοβαρά θέματα - καταστάσεις έχω διαφωνία..
''Σοβαρή παραβατική συμπεριφορά'' (όσο αφορά τις ερμηνείες - εμπειρίες ακόμα κι αν είναι λανθασμένες) και audio δεν πάνε μαζί (at least for me).
Πολύ πιο ''παραβατική'' ως προς την αισθητική βρίσκω την σοβαροφανή αντιπαράθεση που τείνει να γίνει σοβαρή κάποιες φορές για τα μάτια του audio excellence..
Και συμβαίνει το ίδιο συχνά..
Καμμιά εμπιστοσύνη δεν χρειάζεται να έχει κάποιος για κάτι τέτοιο και σχεδόν πάντα όταν γράφεται κάτι παρόμοιο επειδή ακριβώς είναι forum γράφονται και απαντήσεις.
Sorry.. (jξέρεις φαντάζομαι πως σε σέβομαι) αλλά όσο αφορά αυτό.. χέστηκ' η φοράδα στ' αλώνι..
Δεν πιστεύω πως ''παρασύρθηκε'' ούτε ένας..
Όσο για την ορθογραφία - σωστό λόγο (όσο κι αν δεν τον κατέχω ) τον αντιλαμβάνομαι ως πολύ σοβαρότερο θέμα από το audio..
Σχεδόν τόσο σοβαρό όσο τα άλλα που αναφέρεις παραπάνω..
Αποκρίνομαι λοιπόν ότι οποιαδήποτε σοβαρή παραβατική συμπεριφορά μπορεί να έχει αφετηρία από ανώδυνες εκδηλώσεις της καθημερινότητας. Πόση εμπιστοσύνη θα έπρεπε να έχουμε σε όποιον θα έστηνε ηχεία συνειδητά σε αποστάσεις ακατάλληλες σε σχέση με τις προδιαγραφές τους λέγοντας διαρκώς ότι ΄΄μια χαρά΄΄ τ'ακούει...
Λιγο περιεργοι οι συνειρμοι και οι συνδεσεις καιΤο γενικευμένο πρόβλημα δεν έγκειται στους λίγους κατάφωρους παραβάτες κανονισμών αλλά σε όσους θα έκαναν συστηματικά μικρότερες ατασθαλίες σε οτιδήποτε - από τα ηχοσυστήματα έως φορολογικές λ.χ. υποχρεώσεις - αφού ΄΄μια χαρά με μαγκιά , τρέλα κορδέλα και σιγά μην έγινε και τίποτα ΄΄ θα τα πήγαιναν ως υπεράνω κανόνων και μη δεσμευόμενοι από αυτούς.
Σταύρο το έχουμε ματαπεί..Καλά τα λες, αλλά σε λαθος βάση. Εδώ είναι φόρουμ που σκοπό έχει να δείξει την ορθή χρήση και εφαρμογή. Διαβάζουν άνθρωποι που δεν έχουν επαρκείς γνώσεις και το σωστό είναι να τα μάθουν σωστά. Για φαντάσου να έλεγε ο δάσκαλος στο σχολείο "νταξ Σταυράκη, 4+4=8, όχι 8,5, μα δεν πραζ., δεν θα σκάσουμε κιόλας" ...