- Reaction score
- 135.821
Καλά, γι'αυτους τους Μάπετ, ξέρετε πόση εκτίμηση τρέφουμε.Εδώ βγάζουν αυτοί
Καλά, γι'αυτους τους Μάπετ, ξέρετε πόση εκτίμηση τρέφουμε.Εδώ βγάζουν αυτοί
Το ότι δεν συνέβη ποτέ τίποτα από όσα περιγράφονται σε αυτό το thread δεν σε ενόχλησε, η λάθος απόσταση ακρόασης σε πείραξε εσένα.ΥΓ. Για τα λάθη απόστασης ακρόασης:
Τα έστησε στα 2,5 μέτρα. Είχα ήδη ενημερώσει, στο #9 πως είναι 3-6μ..
Και έκατσαν και άκουσαν κι έβγαλαν και συμπεράσματα.
Άλλο αυτό.Το ότι δεν συνέβη ποτέ τίποτα από όσα περιγράφονται σε αυτό το thread δεν σε ενόχλησε, η λάθος απόσταση ακρόασης σε πείραξε εσένα
Γκουρού με μπερδεύεις με άλλους που περιμένουν στην ''γωνία'' για μήνες ώστε να βγάλουν με την πρώτη ευκαιρία ''μέλι''Καταρχάς δεν έγινε ΄΄σήμερα΄΄ αλλά .... εχθές - εκτός και αν προκαταλαμβάνεις νέα σημερινά επεισόδια.
Από τη δική μου μεριά επέδειξα πόσο εύκολα μπορεί να εκτροχιάζεται μια κατάσταση και όχι μόνο δεν κρίνω περίεργες τις αντιδράσεις στα σχετικά επιχειρήματα αλλά... προβλεπόμενες.
...πραγματι, πρεπει να αποτελω - παράδοξο και οχι παρ-άλογοπαράδοξον
Υ.Γ.Γκουρού με μπερδεύεις με άλλους που περιμένουν στην ''γωνία'' για μήνες ώστε να βγάλουν με την πρώτη ευκαιρία ''μέλι''
Μπορεί να με κατηγορήσει κάποιος για αφέλεια στη γραφή αλλά μέχρι εκεί..
Δεν είμαι υποχρεωμένος να ''προσέχω'' επειδή άλλοι έχουν περίεργες διαθέσεις και απωθημένα..
Σε δεύτερο χρόνο σήμερα κάτι ''στράβωσε''
Και για να μην υπάρχει καμμία παρερμηνεία.. (υποπτεύομαι πως το πήρες λίγο.. διαφορετικά )Από τη δική μου μεριά επέδειξα πόσο εύκολα μπορεί να εκτροχιάζεται μια κατάσταση και όχι μόνο δεν κρίνω περίεργες τις αντιδράσεις στα σχετικά επιχειρήματα αλλά... προβλεπόμενες.
Κανεις δεν περιμενει στη γωνια για μηνες.Γκουρού με μπερδεύεις με άλλους που περιμένουν στην ''γωνία'' για μήνες ώστε να βγάλουν με την πρώτη ευκαιρία ''μέλι''
Μιλάω για άτομα που μπορεί να έχουν μια τέτοια ''τακτική'' προσέγγιση που εγώ δεν έχω.. Αντίθετα μιλάω συχνά (συνήθως κάνοντας πλάκα ή πειράζοντας με νόημα) αλλά ίσως και λόγο συχνότητας των παρεμβάσεων να παρεξηγούμαι ή και να κουράζω..Κανεις δεν περιμενει στη γωνια για μηνες.
Βλεπει μια μικρη ομαδα πεντε-εξη σκληροπυρηνικων
ακολουθουμενη απο λιγους θαυμαστες,
κλεισμενη ερμητικα σε φιλοξενο echo chamber με το βιβλιο του Τουλ και papers παντα προχειρα,
μεθυσμενη απο τα likeς, που θα πει αποδοχη,
να εχει καταφερει να ενωσει επαγγελματιες, ερασιτεχνες και παλαιους συνοδοιπορους
που κατα καιρους τους επισημαινουν το παραλογο της υποθεσης με οποιο τροπο μπορουν.
Ηρεμα τα καταγραφω...
Decent price if it performs as promised: €2490.- per pair (€1990.- for early birds)Καλοί φαίνονται οι Άμπακες, όμως ποιος θα τούς προτιμήσει από τα Νιούμαν?