Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 41.998
.... μεχρι τωρα δεν εχει γραφτει "η ορχηστρα (ή η μπαντα) επαιζε οπως ακουγα σπιτι" - ουτε εχω ακουσει κανενα να λεει "παιξτε λιγο πιο χαμηλα δεν μπορουμε να το απολαυσουμε"
Είμαι βέβαιος ότι κανένας δεν θα κακοπάθει. Business as usual για όλους.Κανεις δεν περιμενει στη γωνια για μηνες.
Βλεπει μια μικρη ομαδα πεντε-εξη σκληροπυρηνικων
ακολουθουμενη απο λιγους θαυμαστες,
κλεισμενη ερμητικα σε φιλοξενο echo chamber με το βιβλιο του Τουλ και papers παντα προχειρα,
μεθυσμενη απο τα likeς, που θα πει αποδοχη,
να εχει καταφερει να ενωσει επαγγελματιες, ερασιτεχνες και παλαιους συνοδοιπορους που κατα καιρους
τους επισημαινουν τις υπερβολες τους και το παραλογο της υποθεσης με οποιο τροπο μπορουν.
Ηρεμα τα καταγραφω...
Ενδεδειγμένη απορία θα ήταν γιατί υπερηφανεύεται η κατασκευάστρια εταιρεία για την απουσία κυματοδηγών όπως και εισόδου για ψηφιακό σήμα...Τα πρώτα, τα ξέρει κανένας;
Μετρήσεις υπάρχουν;
Best Studio Monitors
Investing in the best studio monitors is a surefire way to significantly enhance your ability to create music, samples, synth patches, etc.www.sounds-of-revolution.com
Θα εννοείς μάλλον την παρουσία του Dimi σε γλέντια...... ναι, μαλλον (θα) ειναι μια μοναδικη εξαιρεση αυτη...
...και αυτο μεσα ειναιΘα εννοείς μάλλον την παρουσία του Dimi σε γλέντια...
Μα το tweeter φαίνεται ότι φέρει κυματοδηγό. Εστω και μειωμένου εύρους. Στο Mirra 14 λέω.Ενδεδειγμένη απορία θα ήταν γιατί υπερηφανεύεται η κατασκευάστρια εταιρεία για την απουσία κυματοδηγών όπως και εισόδου για ψηφιακό σήμα...
Συμφωνούμε στην παρατήρηση...Οι απορίες εκφράζονται με βάση όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.Μα το tweeter φαίνεται ότι φέρει κυματοδηγό. Εστω και μειωμένου εύρους. Στο Mirra 14 λέω.
Θα απαντήσω και ας είμαι ignore (ποιό το νόημα να σχολιάζεις κάποιον που τον έχεις βάλει σε λίστα "αγνόησης" θα το αφήσω στη διακριτική ευχέρεια του κοινού να το κρίνει):Δεν υπάρχει λέμε
Είδε φως και ο άλλος ο αντισυστημικός και μπήκε, να ανατρέψει την άρχουσα τάξη, στ άρματα στ άρματα εμπρός στον αγώνα
"...Νέο Σαμπ από την ATC θέλετε;
ATC’s New Super Subwoofer Digs Deep
Editor’s note: This story was updated 11/29/23. Acoustic Transducer Company (ATC), the pro-leaning U.K.-based firm that bills itself as “manufacturer of the finest audio systems in the world,” today introduced a subwoofer designed to reproduce the lowest four octaves of the audio band.www.soundandvision.com
Θεωρώ σημαντικό στοιχείο συνέπειας προς μια αντισυστημική συμπεριφορά το να εναντιώνεται ο φορέας της προς οτιδήποτε θα καθιερωνόταν ως κομμάτι του συστήματος στο οποίο αντιστέκεται...Θα απαντήσω και ας είμαι ignore (ποιό το νόημα να σχολιάζεις κάποιον που τον έχεις βάλει σε λίστα "αγνόησης" θα το αφήσω στη διακριτική ευχέρεια του κοινού να το κρίνει):
χίλιες φορές αντισυστημικός αλλά συνεπής τέτοιος, παρά πρώην κνίτης νυν κομμουνιστοφάγος - τυχαίο δεν θα είναι που όλοι οι πρώην (γενικώς, πρώην κουμούνια, πρώην χαιντάδες, πρώην γαύροι και πάει λέγοντας) γίνονται οι πιο λυσσαλέοι εχθροί και διώκτες αυτού που ήταν κάποτε και οι ίδιοι)!
Άρχουσα τάξη θα θέλατε πολύ να είστε, αλλά με παντόφλες και μπιεντάμπλεγιου (μάλλον από το black and white της σκέψης κάποιων προέρχεται η ονομασία της μάρκας) δεν βγαίνει το πράγμα μάνα μου, άστο!
Παλιά μου τέχνη κόσκινο..."
Οι τύποι πάνε να γδάρουν κόσμο βαθύτερα και από την KEF με τη REL ... Γενικώς αγγλικές εταιρείες με τρία γράμματα είναι να τις φοβάται το μάτι μας.
Γιατί οι αμερικάνοι φτηνοί είναι ? westlake , wilson , JBL EVEREST είναι φτηνά ? Μόνο η MAGNEPAN έχει λογικές τιμές.Όχι σα τους Αμερικανούς βέβαια.
Όχι, πάλι εκτός θέματος ήσουν.Ρέυ, ήμουν σχεδόν εντός θεματικής?