- Reaction score
- 2.579
Έρημη χώρα, παραγωγή ertflix, είδα τα πρώτα 3 επεισόδια και μου άρεσε αρκετά!Ποια δραματική ελληνική σειρά με ψηλά στάνταρ περιεχομένου και ευφυείς διαλόγους θα μπορούσατε να προτείνετε?
Παρακαλω όχι του τύπου «ελιάς « και «παγιδευμένοι φυγάδες ».
Δεν την είχες δει όταν είχε κυκλοφορήσει πριν σχεδόν 25 χρόνια;«Η Αίθουσα του θρόνου: Είναι εκείνος ο τόπος που μπαίνεις ολόγυμνος και εντελώς μόνος, με την καρδιά και το νου σου εκατέρωθεν και κάθεσαι σε αυτό το κάθισμα όπου σαν άλλος Δίας που έβγαλε απ’ το κεφάλι του τη θεά, καταλήγεις στο δρόμο σου μ’ εκείνη την απόφαση που δεν είναι αλλοπρόσαλλη και σταθμίζεται απ’ όσα έχεις ζήσει, απ’ όσα έχεις μάθει κι απ’ το αποτέλεσμα μιας τίμιας πάλης του ψυχόρμητου εαυτού με το σκεπτόμενο.»
ΣΤΑ πεντε πρώτα επεισόδια συγκινηθηκα ήδη μετά δακρύων …Στα επόμενα σχέδια μου είναι η αγορά του βιβλίου του κυρίου Τάσου Αθανασιαδη.
Εκείνη την εποχή δεν είχα το χρόνο και τη δυνατότητα να βλέπω ελληνική τηλεόραση.Δεν την είχες δει όταν είχε κυκλοφορήσει πριν σχεδόν 25 χρόνια;
Η αγαπημένη σειρά της συζύγου, έχει διαβάσει και το βιβλίο, νομίζω λέει ότι η σειρά ήταν καλύτερη, το βιβλίο το βρήκε 'λιγο'.
Έτυχε και την ξαναείδαμε από γιουτιουμπ (κρίμα να μην προβάλλονται και να δυσκολεύεσαι να βρεις τέτοια διαμάντια) κάποτε στην πανδημία πλήρη (λίγο πριν σκάσει η ιστορία με Λιγνάδη, θυμάμαι ήταν κοντά) και τότε την εκτίμησα κι εγώ, καθώς στην αρχική προβολή είχα δει μόνο σκόρπια επεισόδια.
Εξαιρετική παραγωγή, εξαιρετικές ερμηνείες θηρίων που μας έχουν αφήσει χρόνους (Αλεξανδράκης, ανέλπιστα Ρίζος, Σοφοκλής Πέππας), πολύ καλές ερμηνείες και από Ναυπλιώτου και Λεμπεσοπουλο (εγώ πείραζα τη σύζυγο, τον έλεγα 'ο φριτεζας' καθώς τότε έπαιζε διαφήμιση για τις φριτεζες' Ντελόνγκι), το σάουντρακ ονειρικό, Ρεμπούτσικα στα καλύτερά της, φωτογραφία άψογη, τι να πω; Δεν βρίσκω κάτι ανάλογο σε μεταγενέστερες παραγωγές. Θυμάμαι όμως ότι η σύζυγος έβλεπε την εποχή εκείνη το 'η αγάπη άργησε μια μέρα´που πιθανό να το εκτιμήσεις.
Η Jenna Ortega δηλώνει ενθουσιασμένη με τους νέους χαρακτήρες που μπαίνουν στο «Wednesday»
Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.watchandchill.gr
Το τελείωσα σήμερα!Criminal Record (Apple TV, 2024), το binge-άρω καθώς γράφω ένα άρθρο, φαίνεται καλό!
Δε θα ξεχάσω ποτέ το πόσο με είχε σοκάρει η σκηνή με τον Αλεξανδράκη και την πεθαμένη σύντροφό του στο δωμάτιό της…Δεν την είχες δει όταν είχε κυκλοφορήσει πριν σχεδόν 25 χρόνια;
Η αγαπημένη σειρά της συζύγου, έχει διαβάσει και το βιβλίο, νομίζω λέει ότι η σειρά ήταν καλύτερη, το βιβλίο το βρήκε 'λιγο'.
Έτυχε και την ξαναείδαμε από γιουτιουμπ (κρίμα να μην προβάλλονται και να δυσκολεύεσαι να βρεις τέτοια διαμάντια) κάποτε στην πανδημία πλήρη (λίγο πριν σκάσει η ιστορία με Λιγνάδη, θυμάμαι ήταν κοντά) και τότε την εκτίμησα κι εγώ, καθώς στην αρχική προβολή είχα δει μόνο σκόρπια επεισόδια.
Εξαιρετική παραγωγή, εξαιρετικές ερμηνείες θηρίων που μας έχουν αφήσει χρόνους (Αλεξανδράκης, ανέλπιστα Ρίζος, Σοφοκλής Πέππας), πολύ καλές ερμηνείες και από Ναυπλιώτου και Λεμπεσοπουλο (εγώ πείραζα τη σύζυγο, τον έλεγα 'ο φριτεζας' καθώς τότε έπαιζε διαφήμιση για τις φριτεζες' Ντελόνγκι), το σάουντρακ ονειρικό, Ρεμπούτσικα στα καλύτερά της, φωτογραφία άψογη, τι να πω; Δεν βρίσκω κάτι ανάλογο σε μεταγενέστερες παραγωγές. Θυμάμαι όμως ότι η σύζυγος έβλεπε την εποχή εκείνη το 'η αγάπη άργησε μια μέρα´που πιθανό να το εκτιμήσεις.