JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.348
Οπου δείς Milla εσύ μέσα.
Όχι ρε συ, 5 ταινίες της έχω δει όλες κι όλες. Αλλά τώρα που κοιτούσα, πρέπει να δω και τους 3 σωματοφύλακες που παίζει το ρόλο που είχε η Ρεμπέκα ντε Μονρώ στην προηγούμενη.Οπου δείς Milla εσύ μέσα.
Rebecca De Mornay μάλλονΌχι ρε συ, 5 ταινίες της έχω δει όλες κι όλες. Αλλά τώρα που κοιτούσα, πρέπει να δω και τους 3 σωματοφύλακες που παίζει το ρόλο που είχε η Ρεμπέκα ντε Μονρώ στην προηγούμενη.
Γιατί εγώ τι έγραψα;
Όχι ρε συ, 5 ταινίες της έχω δει όλες κι όλες. Αλλά τώρα που κοιτούσα, πρέπει να δω και τους 3 σωματοφύλακες που παίζει το ρόλο που είχε η Ρεμπέκα ντε Μονρώ στην προηγούμενη.
Ωχ! Μια ζωή λάθος το διάβαζα!Rebecca De Mornay μάλλον
Πολύ μου άρεσε.Στο HBO η σειρά 8 επεισοδίων, The Night Of.
Πολύ μεδούλι στο σενάριο, λίιιγο αργός ρυθμός, υπέροχα πλάνα-κίνηση κάμερας-φωτογραφία.
Ηθοποιοί με κορυφαία ερμηνεία, σκηνοθεσία άψογη...9/10.
Τελικά την είδες ολόκληρη ποτέ; Προς το τέλος αλλάζει στυλ.Reminiscence, κοιμήθηκα στη μισή ώρα μα το Ντολμαδάκι μου είπε οτι δεν της άρεσε ιδιαίτερα αλλά εμένα θα μου άρεσε αφού μ' αρέσουν οι σάι-φάι μπούρδες και η Rebecca. Άρα 6,5;
Από αυτό το νήμα την είδα και την έβαλα στη λίστα. Την είδα σήμερα.Reminiscence (2021): Ο Hugh Jackman, σε ένα αλλόκοτο μέλλον, "κυνηγάει" τη γυναίκα της ζωής του. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, ενδιαφέρουσα ταινία. Σε κάποια σημεία, έχει τις υπερβολές της, αλλά δεν ξεφεύγουν του "κανονικού" και δεν λειτουργούν ως από μηχανής Θεός για την εξέλιξη της ιστορίας. Δείτε την.
Ok για το είδος, πατάτα δεν το λες...