- Reaction score
- 1.636
Έχω τον ενισχυτη roksan attessa τελευταιο firmware 4.1 και για πρώτη φορά δοκίμασα τις ομοαξονικές εισόδους του συνδέοντας το νέο μου wiim pro plus streamer / dac με με ένα νέο qed performance plus qe6200 ομοαξονικό καλώδιο (1m). Χρησιμοποιω ένα supra καλώδιο τροφοδοσίας spc 2.5 για ρευμα στον attessa και ifi ipower x για την τροφοδοσία του Wiim Pro Plus. Όλες οι συσκευές είναι συνδεδεμένες σε πολυπριζο προστασίας ehmann από υπερτάσεις και υψισυχνου θορυβου. Έχω συνδέσει με ethernet το wiim pro plus με tp link (νέα συσκευή) που λειτουργει ως client χρησιμοποιώντας ένα supra cat 8 θωρακισμένο καλώδιο ethernet.
Παρουσιαζεται ενας συνεχης και διακοπτομενος ηχος με την ομοαξονικη συνδεση και επίσης ακούω έναν ήχο χαμηλής έντασης υψηλού τόνου σαν τόνο υψηλής συχνότητας από τα ηχεία οχι συνεχη ομως. Εχω αναβαθμισει και εχω επαναφερει εργοστασιακες ρυθμισεις και στις δυο συσκευες. Αν αφησω ταυτοχρονα συνδεδεμενα και τα rca οπως θα τα ειχα συνδεσει για να ακουγα το wiim ως dac και streamer το προβλημα εξαφανιζεται. Φαινεται οτι η συνδεση με rca λειτουργει ως γειωση μεταξυ των δυο συσκευων. Αυτο ομως δεν ειναι σωστο, θα επρεπε να υπηρχε σωστη συνδεση χωρις αυτη την πατεντα.
Δεν εχω αλλη συσκευη να συνδεσω ομοαξονικα στο attessa.
Επισης το pro plus λειτουργει κανονικα ειτε ως dac ειτε συνδεμενο με optical στον attessa.
Ποιος μπορει να ειναι ο ενοχος?
Παρουσιαζεται ενας συνεχης και διακοπτομενος ηχος με την ομοαξονικη συνδεση και επίσης ακούω έναν ήχο χαμηλής έντασης υψηλού τόνου σαν τόνο υψηλής συχνότητας από τα ηχεία οχι συνεχη ομως. Εχω αναβαθμισει και εχω επαναφερει εργοστασιακες ρυθμισεις και στις δυο συσκευες. Αν αφησω ταυτοχρονα συνδεδεμενα και τα rca οπως θα τα ειχα συνδεσει για να ακουγα το wiim ως dac και streamer το προβλημα εξαφανιζεται. Φαινεται οτι η συνδεση με rca λειτουργει ως γειωση μεταξυ των δυο συσκευων. Αυτο ομως δεν ειναι σωστο, θα επρεπε να υπηρχε σωστη συνδεση χωρις αυτη την πατεντα.
Δεν εχω αλλη συσκευη να συνδεσω ομοαξονικα στο attessa.
Επισης το pro plus λειτουργει κανονικα ειτε ως dac ειτε συνδεμενο με optical στον attessa.
Ποιος μπορει να ειναι ο ενοχος?
Last edited: