Τι θα πιούμε σήμερα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.691
Όντως έχει ωραίες και οικονομικές επιλογές η λίστα:

Θα ξεχώριζα το Bunnahabhain και Tomatin, από τα οποία μου αρέσουν πολύ όσα έχω δοκιμάσει, και έχω πάρει πολλά και διαφορετικά μπουκάλια κι απ'τα δυό αυτά ονόματα, είναι όλα ένα κι ένα.

Σε μια δικιά μου "λίστα" οικονομικών και εξαιρετικών μαλτ, προσωπικά θα έβαζα οπωσδήποτε κι αυτά τα δύο:

1000009720.jpg
1000009721.jpg

Last edited:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.274
Όντως έχει ωραίες και οικονομικές επιλογές η λίστα:

Θα ξεχώριζα το Bunnahabhain και Tomatin, από τα οποία μου αρέσουν πολύ όσα έχω δοκιμάσει, και έχω πάρει πολλά και διαφορετικά μπουκάλια κι απ'τα δυό αυτά ονόματα, είναι όλα ένα κι ένα.

Σε μια δικιά μου "λίστα" οικονομικών και εξαιρετικών μαλτ, προσωπικά θα έβαζα οπωσδήποτε κι αυτά τα δύο:

View attachment 315226 View attachment 315227
Bunna, ναι!

Τα Tomatin προσωπικά δεν μου κάθονται καλά, όπως και τα Loch Lomond.

Αντί του Aberfeldy θα έριχνα την απόλυτη Highland βόμβα (σε δρίυνα βαρέλια κ' αυτή). Deanston 12.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.691
Εγώ πάντως σταμάτησα να διαβάζω το άρθρο στο τσονι το κόκκινο....
Ε, ναι. Λογικό.

Σα κατουρο είναι το κόκκινο Τζόνι..

Τες πα..
Σήμερα άνοιξα αυτό:

1000009725.jpg

Ζα μαν φου, ωραίο, μ'άρεσε και στη γυναίκα άρεσε, διπλή επιτυχία.

Last edited:

Reaction score
141
Χρόνια πολλά σε όλους και ίσως κάποια στιγμή να βρεθουμε για μια οινογνωσια,να δούμε αν οι ουρανισκοι μας ακούνε το ίδιο.Οπως το hi fi ας πούμε….😋
Λιγη γκρίνια…
Έχω να ψωνίσω κρασί από σούπερ μάρκετ πάνω από χρόνο (για διάφορους λόγους). Από χθες λοιπόν μεγάλη αλυσίδα πατριωτική κλπ έχει ταμπελάκι 30% κάτω από την αρχική. Μόνο που η αρχική είναι τουλάχιστον 30% πάνω. Επιβεβαιωμένο παράδειγμα το Sauvignon blanch alpha. Αρχική 27,..κάτι,τελική 20. Ενώ αυτό το το κρασί έχει 20 χειμώνα καλοκαίρι. Έχω και αλλα παραδείγματα αλλα αυτό είναι ένα δείγμα. Δεν μπορώ να πω η να σκεφτώ κάτι άλλο,μάλλον μας περνάνε για πολύ μ…
Χρόνια πολλά και πάλι.

Reaction score
1.238
Χρόνια πολλά σε όλους και από μένα!!!
@petkef Μάλλον ψωνίσαμε από την ίδια αλυσίδα και το παρατήρησα και εγώ. Πλέον δε μου κάνει εντύπωση μιας και είναι η άθλια πρακτική που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει έλεγχος και ο κόσμος δε τους κάνει μποϊκοτάζ καλά κάνουν και μας κοροϊδεύουν αφού μπορούν λοιπόν!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106