Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
Μια φορά να ακούσουν τη σύγκριση, μετά θα ασχολούνται. Για νορμάλ ανθρώπους μιλάμε ε
Νορμάλ.. νταξ'
Αλλη κουβέντα τώρα κι αυτούνη.. :p

Κάποιος που μεγάλωσε κοντά στον Τέσλα και τους πειραματισμούς του ενώ μπορεί να είναι ο ίδιος ''νορμαλ'' μπορεί να θεωρηθεί νορμάλ σε σχέση με τον μέσο όρο..? :whistling:

:cry: :lolsign:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.765
Όχι.

Κανόνα κάνεις όμως το τι παίζει καλύτερα. Το πικάπ παίζει καλύτερα από ραδιόφωνο στα AM, ενώ το σποτιφαι παίζει καλύτερα από πικάπ, και το τινταλ παίζει καλύτερα από το σποτιφαι, και καλύτερα τα ακούς με ρουν, το οποίο παίζει και πολυκαναλα SACD αρχεία, που παίζουν καλύτερα από τινταλ, αλλά τα blue Ray Audio με Dolby Atmos παίζουν καλύτερα από όλα τα άλλα.

Κανόνες.

Είναι εντελώς άσχετο το τι γουστάρει ο καθένας.

Και δε μας νοιάζει κιόλας.
Ακομα και να πουμε πως ΝΑΙ, παιζει καλυτερα το πολυκαναλο
(που το έχουμε πει καμποσες φορές, τουλάχιστον εγω δεν ειπα πως δεν παίζει, είπα δεν έχω εμπειρία σοβαρή)
εσύ θα επιμένεις πως κακώς ακούμε δικάναλο κι ας γουστάρουμε...
πρέπει μόνο πολυκάναλο και μονοκάναλο...

αν έχετε κάποιοι ενοχες με το να ακούσετε δικάναλο, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι!!
εμείς δεν έχουμε

έλεος.... πείτε ότι θέλετε, βγαίνω

Reaction score
8.921
έλεος.... πείτε ότι θέλετε
Εγω πάντως έχω κάνει μια λίστα με πάνω από 600 κομμάτια που μ αρεσουν και βλέπω ότι το 99% από αυτή την λίστα θα μπορούσα να τα βρω μόνον σε δικαναλη μίξη. Αλλά και σε Blu ray να τα έβρισκα δεν θα τα αγόραζα ποτέ όσο καλά και να ακούγονταν. Έχει πεθάνει για μένα και τον περισσότερο κόσμο αυτή η ιστορία με τα φυσικά μέσα αποθήκευσης. Για την ποιότητα των πολυκαναλο στριμινγκ μπορεί κανείς να συζητά ώρες. Προς το παρόν δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι.
Τώρα αν καποιος γουστάρει να ακούει σαν τον Αμίρ με ένα ηχείο δικάναλες μίξεις, τι να πω, ασ τον τρελό στην τρέλα του.
Καλύτερα εννοείται δικάναλα και ακόμη καλύτερα από προσωπική εμπειρία με το απμίξινγκ του Auromatic. Είναι το μόνο που ακούγεται με φυσικότητα εάν επιλέξει κανείς την σωστή δοσολογία στις ρυθμίσεις και δεν κάνει υπερβολές.
Παρεμπιπτόντως διαπίστωσα κατόπιν ακροάσεων πως το πιο φυσικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ρύθμιση small και την ένταση του απμιξινγκ στο 8 άιντε 9 βαριά βαριά.
Στις ταινίες επιλέγω άλλες ρυθμίσεις.
Αυτά... συνεχίστε :biggrin:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.950
αν έχετε κάποιοι ενοχες με το να ακούσετε δικάναλο, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι!!
Ειναι πραγματικά δύσκολη η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων.
Βρε κάντε ότι γουστάρετε. Εδώ δεν μιλάμε για τον καημό και τα ψυχολογικά του καθενός, αλλά για το τι είναι καλύτερο. Ψυχοθεραπεία αλλού.

Αν τώρα είσαι καθισμένος σε μια θέση και έχεις στημένο σωστό πολυκάναλο γύρω σου, και επιλέξεις να ακούσεις από τα δυο ηχεία μόνο, ε αυτό είναι παθολογικό, sorry δηλαδή.
Ουουου, τελείως όμως. Και από καιρό.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.037
Ακομα και να πουμε πως ΝΑΙ, παιζει καλυτερα το πολυκαναλο .. εσύ θα επιμένεις πως κακώς ακούμε δικάναλο κι ας γουστάρουμε...
Όχι βέβαια.

Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για το τι κάνετε, και καλά κάνετε και κάνετε ότι κάνετε και βεβαίως να ακούτε δικαναλα και να γουστάρετε, Χου Κερς.

Και τόσος κόσμος (η συντριπτική πλειοψηφία) ακούει μονοκαναλο Bluetooth λέμε, και γουστάρει. Who cares δις.

Καλά κάνει. Να ακούει μονοκάναλα.

Δε θα πα να τους πω τίποτα, πόσο μάλλον να στήσουν ιμερσιβ. Χου Κερς.

Με έχεις παρεξηγήσει. 😎

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.765
Ειναι πραγματικά δύσκολη η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων.
Βρε κάντε ότι γουστάρετε. Εδώ δεν μιλάμε για τον καημό και τα ψυχολογικά του καθενός, αλλά για το τι είναι καλύτερο. Ψυχοθεραπεία αλλού.

Αν τώρα είσαι καθισμένος σε μια θέση και έχεις στημένο σωστό πολυκάναλο γύρω σου, και επιλέξεις να ακούσεις από τα δυο ηχεία μόνο, ε αυτό είναι παθολογικό, sorry δηλαδή.
επιλέγεις να ακούς από μονοκάναλο όμως όταν δεν πας στο πολυκάναλο....

Η οικογένεια μου κατά 100% ακούνε είτε στο πολυκάναλο σύστημα είτε σε Bluetooth JBL. Κανείς και ποτέ δεν ανοίγει το δικαναλο σύστημα.
Ιτς φακιν ντεντ
γούστα βέβαια είναι δε θα τα κρίνω....

αλλά επειδή συχνά πυκνά λέτε πως εδώ δε λέμε για τα γούστα αλλά τι είναι καλύτερο...
απορώ που επίσης συχνά πυκνά προτείνετε το μονοκάναλο αντί για το δικάναλο... όταν κάποιος για τον χ λόγο δε μπορεί πολυκάναλο...

Reaction score
4.122
Ποιος τις χέζει αυτές τις πληροφορίες δε ξέρω. Εδώ είμαστε βλαμμένοι του ήχου, κυνηγάμε υποτίθεται το καλύτερο δυνατό..
Έτσιι ακριβώς!
Του ψεύτικου ήχου που εφτιαξε ο μαστεράς σε κάποιο από τα studios που παρουσιαζει ο Ν.Κ.
Sorry αλλά εμείς κυνηγάμε την ΜΟΥΣΙΚΗ, όπως έγραψε και ο φίλτατος Chris.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.080
Του ψεύτικου ήχου που εφτιαξε ο μαστεράς σε κάποιο από τα studios που παρουσιαζει ο Ν.Κ.
Sorry αλλά εμείς κυνηγάμε την ΜΟΥΣΙΚΗ
Naturistas δηλαδή! Κολυμπάτε και γυμνοί τα καλοκαίρια στη γαύδο; :dance2:

Αγαπητέ μάρλμπουρο, με το που ηχογραφηθεί η μουσική είναι εξ ορισμού "ψεύτικη".
Τώρα με αυτά τα σκεπτικά θα καταλήγαμε όλοι σε ταβερνάκια να ακούμε μπαγλαμάδες λάηβ και δεν θα υπήρχε αυτός ο πλούτος ήχων που εσύ μειώνεις τόσο άδικα.

Αν δεν καταλαβαίνεις τη σύγχρονη μουσική, οκ, δεν έχω πρόβλημα με αυτό.
Μην πας όμως να μας το περάσεις ότι είναι και μαγκιά από πάνω. 8-)

YΓ: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Reaction score
4.722
Ειναι παιδαριωδες να απομονωνεται μια και μονο παραμετρος μιας τοσο πολυσυνθετης συναισθηματικα εμπειριας οπως η σχεση με τον ηχο, τα μηχανηματα και τη μουσικη και αυτο να συνεχιζεται για χρονια.
Αυτο ειναι το λιγοτερο!
Aφου απομονωθουν μετα συμπλεκονται.
Ενιοτε και στο ιδιο post.

Τα ντεσιμπελ, η εκθεση του Μοναχου,τα επαγγελματικα στουντιο,
τα φτηνα ηχειακια ντεσκτοπ, αλλα και η ψυχοακουστικη,
το μαρκετινγκ και η ανακαινιση του living room.
Ολα σε ενα...

Reaction score
4.122
Όχι.

Κανόνα κάνεις όμως το τι παίζει καλύτερα. Το πικάπ παίζει καλύτερα από ραδιόφωνο στα AM, ενώ το σποτιφαι παίζει καλύτερα από πικάπ, και το τινταλ παίζει καλύτερα από το σποτιφαι, και καλύτερα τα ακούς με ρουν, το οποίο παίζει και πολυκαναλα SACD αρχεία, που παίζουν καλύτερα από τινταλ, αλλά τα blue Ray Audio με Dolby Atmos παίζουν καλύτερα από όλα τα άλλα.

Κανόνες.

Είναι εντελώς άσχετο το τι γουστάρει ο καθένας.

Και δε μας νοιάζει κιόλας.
Παρουσίασε μας το καλυτερόμετρο.

Reaction score
4.122
Εγω πάντως έχω κάνει μια λίστα με πάνω από 600 κομμάτια που μ αρεσουν και βλέπω ότι το 99% από αυτή την λίστα θα μπορούσα να τα βρω μόνον σε δικαναλη μίξη. Αλλά και σε Blu ray να τα έβρισκα δεν θα τα αγόραζα ποτέ όσο καλά και να ακούγονταν. Έχει πεθάνει για μένα και τον περισσότερο κόσμο αυτή η ιστορία με τα φυσικά μέσα αποθήκευσης. Για την ποιότητα των πολυκαναλο στριμινγκ μπορεί κανείς να συζητά ώρες. Προς το παρόν δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι.
Τώρα αν καποιος γουστάρει να ακούει σαν τον Αμίρ με ένα ηχείο δικάναλες μίξεις, τι να πω, ασ τον τρελό στην τρέλα του.
Καλύτερα εννοείται δικάναλα και ακόμη καλύτερα από προσωπική εμπειρία με το απμίξινγκ του Auromatic. Είναι το μόνο που ακούγεται με φυσικότητα εάν επιλέξει κανείς την σωστή δοσολογία στις ρυθμίσεις και δεν κάνει υπερβολές.
Παρεμπιπτόντως διαπίστωσα κατόπιν ακροάσεων πως το πιο φυσικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ρύθμιση small και την ένταση του απμιξινγκ στο 8 άιντε 9 βαριά βαριά.
Στις ταινίες επιλέγω άλλες ρυθμίσεις.
Αυτά... συνεχίστε :biggrin:
Welcome to Matrix world.

D

Deleted member 50795

Guest
Αυτο ειναι το λιγοτερο!
Aφου απομονωθουν μετα συμπλεκονται.
Ενιοτε και στο ιδιο post.

Τα ντεσιμπελ, η εκθεση του Μοναχου,τα επαγγελματικα στουντιο,
τα φτηνα ηχειακια ντεσκτοπ, αλλα και η ψυχοακουστικη,
το μαρκετινγκ και η ανακαινιση του living room.
Ολα σε ενα...
τα σαμπς ξέχασες ..:biggrin:

Reaction score
8.921
Welcome to Matrix world.
Διάλεξε μονοκαναλο ή πολυκαναλο :biggrin:

Το οποίο μονοκαναλο είναι χειρότερο αλλά πιο εύχρηστο απ το δικάναλο, αλλά εδώ μιλάμε για το τι είναι καλύτερο. Δεν βγάζεις άκρη.
Τώρα και με την ΜΟΥΣΙΚΗ έδεσε το γλυκό :biggrin:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.784
Η οικογένεια μου κατά 100% ακούνε είτε στο πολυκάναλο σύστημα είτε σε Bluetooth JBL. Κανείς και ποτέ δεν ανοίγει το δικαναλο σύστημα.
Ιτς φακιν ντεντ
Από αυτό εκμαιεύουμε ότι στο dimifootόσπιτο υπάρχει λειτουργικό δικάναλο σύστημα. ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗ

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.950
Από αυτό εκμαιεύουμε ότι στο dimifootόσπιτο υπάρχει λειτουργικό δικάναλο σύστημα. ΠΡΟΔΟΤΗΗΗΗ
Το έχω και στο προφίλ μου, δεν είναι κρυφό. Απλώς δεν λειτουργεί σχεδόν ποτέ, σπανίως σε γιορτές.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.200
Το έχω και στο προφίλ μου, δεν είναι κρυφό. Απλώς δεν λειτουργεί σχεδόν ποτέ, σπανίως σε γιορτές.
ΑΝ είχες σοβαρά ενισχυτικά και ηχεία , θα λειτουργούσε πολύ περισσότερο .
Αλλά απλά δεν έχεις.
Τι α κάεις ? α κατς α μαλώεις ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.170
Members
38.299
Νεότερο μέλος
icaris