EverSolo Audio - Ελλάς

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.130
Νομίζω πως από όλους τους reviewers, μόνο αυτός ο μπάρμπας αξίζει.
Με αφορμή τώρα που έψαχνα το dmp a6 κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα.

Reaction score
1.156
Σχετικά με το Ifi lan silencer αναρωτιέμαι υπό ποιες περιστάσεις έχει νόημα .Εγώ έχω ένα supra cat 8 Ethernet cable από το tp link WiFi to Ethernet bridge στο WiiM pro plus με Ifi ipower x . Η αλήθεια είναι όταν παίζει από coaxial qed performance δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο καθαρό θα ακούγεται . Σκέφτομαι όμως μήπως υπάρχει κάποια βελτίωση .

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.130
Επειδή το κάθε σύστημα είναι μοναδικό, σε κάποιες περιπτώσεις κάνει δουλειά, σε κάποιους μπορεί να μη κάνει τίποτα, άλλοι πάλι το θεωρούν απάτη.
Μόνο με δοκιμή θα ξέρεις για το δικό σου σύστημα.

Reaction score
1.805
πάντως είναι εντυπωσιακή η υποστήριξη του μηχανήματος με τα updates και με τις νέες δυνατότητες.
Το EQ λειτουργεί σε όλες τις επιλογές? εννοώ qobuz, spotify, αρχεια απο σκληρό δίσκο κλπ?

Reaction score
1.805
Απ'οτι λένε στα ξένα φόρα, ναι!
Επέλεξα να μη βάλω ακόμα τη alpha και να περιμένω, οπότε δεν έχω προσωπική άποψη.
Είναι μεγάλη ευκολία αυτό το πράγμα, φαντάσου να μπορείς να διορθώσεις την απόκριση στο χώρο σου τσιμπώντας μερικά κλικ επάνω η κάτω εκεί που έχεις το πρόβλημα... έστω και έτσι....μπακάλικα!
Το bit perfect όμως πάει περίπατο έτσι? Εφόσον κατά κάποιον τρόπο αλλοιώνεται η αρχική πληροφορία?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.130
Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ήχο και τη απόδοση του A6, όπως σου είπα δεν ξέρω ακόμα για τη απόδοση του EQ.
Με τη έλευση της επίσημης αναβάθμισης θα ξέρω. Το cast που έχεις από tablet ή κινητό θα πάρει φωτιά πειράζοντας το EQ :biggrin:

Reaction score
1.156
Επειδή το κάθε σύστημα είναι μοναδικό, σε κάποιες περιπτώσεις κάνει δουλειά, σε κάποιους μπορεί να μη κάνει τίποτα, άλλοι πάλι το θεωρούν απάτη.
Μόνο με δοκιμή θα ξέρεις για το δικό σου σύστημα.
Το πήρα τελικά. Τα πρίμα είναι πιο ήσυχα/γλυκα ως πρώτη εντύπωση . Μου σκοτείνιασε ο ηχος στην αρχή όταν το έβαλα στο port του streamer . Προτίμησα να το βάλω στην Ethernet έξοδο του tplink. Θεωρώ ότι μου δινει πιο σωστό ήχο εκεί.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.130
Άστο λίγο να δουλέψει, σε βάθος χρόνου θα παίξει καλύτερα και τότε ξανά δοκίμασε στη ethernet του streamer, εκεί είναι νομίζω η θέση του, σε εμένα εκεί έχει καλύτερο αποτέλεσμα.
Η μεγάλη διαφορά σε εμένα, και είναι εύκολη η σύγκριση, βγάζοντας και βάζοντας το stick, τη έκανε στα φωνητικά, ειδικά σε κάποιες γαϊδουροφωνάρες από κάποιους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Reaction score
1.156
Άστο λίγο να δουλέψει, σε βάθος χρόνου θα παίξει καλύτερα και τότε ξανά δοκίμασε στη ethernet του streamer, εκεί είναι νομίζω η θέση του, σε εμένα εκεί έχει καλύτερο αποτέλεσμα.
Η μεγάλη διαφορά σε εμένα, και είναι εύκολη η σύγκριση, βγάζοντας και βάζοντας το stick, τη έκανε στα φωνητικά, ειδικά σε κάποιες γαϊδουροφωνάρες από κάποιους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.
Οι οδηγίες λένε όπως επισύναψα τη φωτό ,βάλτο εκεί που σου ακούγεται καλύτερα . Αλλά θα το δοκιμάσω . Γενικά έχει φύγει κάθε είδους τραχύτητα . Πολύ καλό πραγματακι!

Attachments

Reaction score
1.156
Με τεχνικούς όρους, τι κάνει αυτό; Υπάρχουν μετρήσεις;
Δεν έχω βρει μετρήσεις . Μάλλον φιλτράρει το ρεύμα που βγαίνει από την θύρα lan από το router η πριν το streamer . Ανάλογα πως θα το τοποθετήσεις .

Attachments

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.873
Με τεχνικούς όρους, τι κάνει αυτό;
Κάνει τους κατόχους του πιο ευτυχισμένους. Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;

(Και άντε πες τον θόρυβο να τον συζητήσω. Το jitter μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος με απλά λόγια πως υποτίθεται ότι το μειώνει; Ιδανικά κάποιος που να ξέρει τι είναι το jitter)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.130
Το μόνο σίγουρο είναι πως μειώνει το θόρυβο, από κει και πέρα ούτε που με νοιάζει προσωπικά να ψάξω τι άλλο κάνει και πόσο το κάνει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.130
Άντε καλά, όσον αφορά το jitter, απ'οτι γνωρίζω, αναλαμβάνει να το διορθώσει η συσκευή, άλλωστε κρατάει στη μνήμη αρκετή πληροφορία, ακόμα και αν βγάλουμε το καλώδιο η συσκευή θα συνεχίσει να παίζει αρκετά δευτερόλεπτα ακόμα.
Στο θόρυβο όμως κάνει καλή δλειά, γιαυτό και προτείνεται στο τέλος του καλωδίου και όχι στη αρχή.

Ps. Ψώνισε ένα να το μετρήσεις να μας πεις πόσο κορόιδα πχιαστηκαμε!! :biggrin:

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.027
Ψώνισε ένα να το μετρήσεις να μας πεις πόσο κορόιδα πχιαστηκαμε!! :biggrin:
Θα το μετρήσουν άλλοι. Και θα δούμε.
Πάντως δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να ακούτε πραγματική μείωση του θορύβου στα συστήματα σας. Αφήνω ένα πολύ μικρό παράθυρο, που πρέπει να αποδειχθεί με μετρήσεις, εάν μιλάμε για ακρόαση με πολύ καλά ακουστικά.
Placebo rules.

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.873
Πάντως δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να ακούτε πραγματική μείωση του θορύβου στα συστήματα σας. Αφήνω ένα πολύ μικρό παράθυρο, που πρέπει να αποδειχθεί με μετρήσεις, εάν μιλάμε για ακρόαση με πολύ καλά ακουστικά.
Και φυσικά για να ακούσεις έτσι εύκολα τη διαφορά σημαίνει εξαρχής ότι μιλάμε για ένα εξορισμού πάρα πολύ κακό μηχάνημα (στο streamer/DAC αναφέρομαι). Που όποιον θόρυβο δέχεται μέσω LAN τον "περνάει" στο σήμα σε τόσο μεγάλο βαθμό, που η εξάλειψή του να οδηγεί σε άμεσα αντιληπτή διαφορά.

Που σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν ισχύει αυτό, γιατί ένα μηχάνημα τέτοιου κόστους όπως το Eversolo δεν προσθέτει αυτό το ένα χαζοτσιπάκι που έχει το iSilencer (έχει εσωτερικές φωτό στο site του) στη LAN είσοδό του, ή τέλος πάντων να εφαρμόσει κάποια εναλλακτική λύση και αντ'αυτού ρισκάρει να ξεφτιλιστεί σε οποιοδήποτε review όπου ο θόρυβος είτε θα κάνει μπαμ με το αυτί, είτε θα μετριέται;

Χμμμ..... Γιατί, indeed.....
Να ορίστε, κάτι Βρήκα
Αυτό αφορά το plus που μπαίνει στο USB, όχι στο LAN.

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof