Ultra Audio
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 2.553
Και από το Headfonia βραβείο, ως πηγή της χρονιάς !
Εννοείται ότι θα κάνεις δλειά με τον ενισχυτή που πήρες, δεν ξέρω βέβαια τις συνεργαζόμενες streaming υπηρεσίες της denon, δεν είχα και ποτέ. Ούτε είχα ποτέ άλλο ενισχυτή-streamer. Είμαι της άποψης ότι "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" οπότε το κάθε πράμα για τη δλειά που απευθύνεται.να ρωτήσω ως αδαής.. οι βασικές λειτουργίες συσκευών όπως του eversolo (streaming διαδικτυακό ή από άλλες πηγές) σε συνδυασμό με την οθόνη, δεν εμπεριέχονται σε συσκευές τύπου πχ cambridge evo75/150, υλοποιήσεις naim, κλπ? Αν κάποιος δηλαδή θέλει να ξεκινήσει τώρα το σύστημά του, υπάρχει λόγος να στραφεί σε μία τέτοια συσκευή ή καλύπτεται από έναν ενισχυτή που προσφέρει και αυτές τις λειτουργίες?
Εννοείται ότι θα κάνεις δλειά με τον ενισχυτή που πήρες, δεν ξέρω βέβαια τις συνεργαζόμενες streaming υπηρεσίες της denon, δεν είχα και ποτέ. Ούτε είχα ποτέ άλλο ενισχυτή-streamer. Είμαι της άποψης ότι "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" οπότε το κάθε πράμα για τη δλειά που απευθύνεται.
Έχω έναν τελικό rotel, ένα προενισχυτή και ήρθε και έδεσε το Α6. Ύστερα πάλι έχει αυτές τις επιπλέον ικανότητες, όπως τη προσθήκη ssd, τη πολύ καλή υποστήριξη ως streamer με τη προσθήκη νέων υπηρεσιών και λειτουργίες.
Ο καθείς τα βάζει κάτω και αποφασίζει
Έχουμε κάνα νεότερο με τη προσθήκη γραμμικού τροφοδοτικού, το έβαλε κάνεις, έχουμε κάνα νεότερο?
Πολύ με ψήνει...
μονο μην δουμε κανα Α10 συντομα η κανα master edition και μας μπριζωσουν ακομα περισσοτερο......παντως το Α8 ειλικρινα μου εχει παρει τα μυαλα.....
Aυτό το τσιτσιμπλίκι στο Ζ8 μπαίνει; Μου φαίνεται θα βρίσκει στο καπάκιΕτσι ακριβως αγορι.......σου στελνω και βιντεακι για τον τροπο τοποθετησης του,,Εμενα μου ηρθε το Α8 στο σπιτι και ειναι μεγαλη ζημια ...κεντανε οι AKM οι κονβερτορες