D
Deleted member 50795
Guest
(δε θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί)
Last edited by a moderator:
Aυτό είναι πολύ θετικό και πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για άλλες εταιρείες. Ακόμα και όταν κλείνει κάποια πρέπει να μεριμνά για παράδοση του service & αποθέματος ανταλλακτικών σε τεχνικούς για όσο το δυνατόν γίνεται after sales support.Πουλάνε ηχεία επίσης γιατί έχουν ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα, όσο παλιά κι αν είναι...
Και αυτό θετικό είναι αλλά το θέμα πώληση αφορά δύο διαφορετικές ομάδες: Επαγγελματίες και ιδιώτες. Εγώ πιστεύω ότι πουλάνε γιατί πια είναι μια γνωστή εταιρεία με παράδοση στον ήχο και όπως ειπώθηκε γνωρίζει ο αγοραστής ότι τα ηχεία δε θα βγάλουν προβλήματα, αν βγάλουν είναι καλυμμένος....Επίσης γιατί αν πας σε αυτούς για επαγγελματική εγκατάσταση θα σου φτιάξουν ηχείο αν οι προδιαγραφές δεν καλύπτονται όπως ζητάς.
σε entry series atc προηγουμενης γενιας δεν ειχαν παντως να μου πουλησουν πριν 2 χρονια μπροστινη σιτα των ηχειων γιατι μου εσπασε το ενα πλαισιοΠουλάνε ηχεία επίσης γιατί έχουν ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα, όσο παλιά κι αν είναι. Επίσης γιατί αν πας σε αυτούς για επαγγελματική εγκατάσταση θα σου φτιάξουν ηχείο αν οι προδιαγραφές δεν καλύπτονται όπως ζητάς.
Γειαααα!Σε ένα θρεντ περί ATC, μόνον βλαμμένα οφείλουν να συμμετέχουν.
Τι δουλειά έχει ο μέσος καταναλωτής με τα ATC ρε;
Ποιον κοροϊδεύετε; Ούτε τον εαυτό σας.
Λες και γέμισε ATC ο Κωτσόβολος της γειτονιάς και τρέχει ο κόζμος να πάρει σαμπ να συνδράμουν στα εντοιχισμένα 300-αρια του.
Όσοι νομίζετε πως δεν είστε βλαμμένοι με το audio video, απλώς θα πρέπει να συμμετέχετε μόνον σε θέματα που αφορούν Μαραντζ και ηχόμπαρες, άντε μέχρι σονος ή παθητικά κλιψ, αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.
Α, και στα πολιτικά.
SORAIOS!Κόλλας στο χρώμα και όχι στο παθητικό;
Δεν περιμένεις να ανοίξουν τα ιατρεία μην τρέχεις στα επείγοντα μέρες που είναι;
Pippy oak η προτίμηση μου αλλά τα παιρνα σε οποιοδήποτε χρώμα.Γειαααα!
Σήμερα που - λόγω της ημέρας - με πιάσαν τα ψυχολογικά μου, έτοιμος είμαι να παραγγείλω τα 50άρια τα παθητικά.
Στο χρώμα κολλάω, μαύρα ή walnut;
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ!!
Γειαααα!
Σήμερα που - λόγω της ημέρας - με πιάσαν τα ψυχολογικά μου, έτοιμος είμαι να παραγγείλω τα 50άρια τα παθητικά.
Walnut με χίλιαΓειαααα!
Ναι, αλλά ταιριάζουν με μάβρα καλώδιαΤα μαύρα έχουν πολύ σκοτεινά πρίμα
Ισχύει. Γι' αυτό εγώ πρότεινα το σπυριάρικο το ανώμαλο...έχει μεσαίες παιχνιδιάρικες που χαϊδεύουν τα αυτιάΤα μαύρα έχουν πολύ σκοτεινά πρίμα
Εμείς με τα ATC έχουμε μπόλικα «θέματα»:Πάντως πριν δώσω τόσα λεφτά θα πήγαινα να ακούσω και κανένα τούμπανο focal στα χρήματα αυτά, κανένα revel 226 (μη σου πω 228) και κανένα kef reference. Έτσι για μέτρο σύγκρισης. Ειδικά στα kanta έλα να ξανασυζητησουμε για χρώμα.