Marantz cinema 70 s

Reaction score
4.217
Καλησπέρα.
Υπάρχει κάτι πιο οικονομικό και αντίστοιχα ποιοτικό με τον marantz;
Έχω κουραστεί με το να αλλάζω πήγες κτλ και θέλω να τα ρίξω όλα σε ένα.
Απαραίτητη προϋπόθεση τουλάχιστον 4hdmi, prepro εξόδους για ενεργά ή τελικους, και εισόδους για CD, phono, όπως και ράδιο.
Από εξωτερικό βγαίνει λιγότερα από 700 ευρώ.
Αν υπήρχε και κάτι να δέχεται σκληρούς δίσκους κτλ θα ήταν σούπερ.
Η ισχύς δεν με ενδιαφέρει ας είναι και 5w.

Reaction score
145
Δυστυχως η λεξη pre-out κοστιζει πλεον.Αυτη την στιμγη η τιμη του Denon 3800 επεσε στα 950 απο Γερμανια.Αν δεν θελεις preout οι επιλογες πολλες.Να δεχεται σκληρους τι εννοεις να εχει player?δεν υπαρχει κατι τετοιο σε ενισχυτες.

Reaction score
1.968
Καλησπέρα.
Υπάρχει κάτι πιο οικονομικό και αντίστοιχα ποιοτικό με τον marantz;
Έχω κουραστεί με το να αλλάζω πήγες κτλ και θέλω να τα ρίξω όλα σε ένα.
Απαραίτητη προϋπόθεση τουλάχιστον 4hdmi, prepro εξόδους για ενεργά ή τελικους, και εισόδους για CD, phono, όπως και ράδιο.
Από εξωτερικό βγαίνει λιγότερα από 700 ευρώ.
Αν υπήρχε και κάτι να δέχεται σκληρούς δίσκους κτλ θα ήταν σούπερ.
Η ισχύς δεν με ενδιαφέρει ας είναι και 5w.
Αν δεν έχεις σκοπό να ξεπεράσεις ποτέ τις δυνατότητες του Marantz σε εξόδους είναι μια χαρά. Διαφορετικά ο Denon 3800 από Γερμανία για μόνο 250ευρω παραπάνω είναι καλύτερη επιλογή.

Reaction score
4.217
Δυστυχως η λεξη pre-out κοστιζει πλεον.Αυτη την στιμγη η τιμη του Denon 3800 επεσε στα 950 απο Γερμανια.Αν δεν θελεις preout οι επιλογες πολλες.Να δεχεται σκληρους τι εννοεις να εχει player?δεν υπαρχει κατι τετοιο σε ενισχυτες.
O marantz αναφέρει ότι στην usb είσοδο του παίρνει στικ για μουσική. Κάτι τέτοιο εννοώ με δίσκο 2.5 που τον βλέπουν σαν στικ χωρίς τροφοδοσία.
Αν δεν έχεις σκοπό να ξεπεράσεις ποτέ τις δυνατότητες του Marantz σε εξόδους είναι μια χαρά. Διαφορετικά ο Denon 3800 από Γερμανία για μόνο 250ευρω παραπάνω είναι καλύτερη επιλογή.
Η αλήθεια είναι ότι ο denon είναι πιο πλήρης και στο μέλλον δέχεται και dirac.

Reaction score
1.126
Μόνο ότι δεν έχει Dirac ή κάποιο αξιόλογο Room Correction Software θα πρέπει να σας κατευθύνει προς Denon.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan