Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.116
Αν εξαιρέσω ένα τρίμηνο που είχα μια αναστάτωση καρδιακών παλμών, όλη η υπόλοιπη προπονητικά χρονιά με πήγε πολύ καλά, έμαθα και δούλεψα νέα πραγματάκια που απέδωσαν, οι ρυθμίσεις του ποδηλάτου έγιναν ελάχιστα πχιο επιθετικές, η προσθήκη SM-SH20 με κούμπωσε καλύτερα πάν στο ποδήλατο με λιγότερη καταπόνηση από τη σέλα. Ελπίζω η νέα χρονιά να πάει ακόμα καλύτερα, χωρίς απρόοπτα...

Reaction score
24.080
εγώ φέτος έκανα σχεδόν τα ίδια χλμ τρέξιμο με ποδήλατο.
μου πήγε πολύ καλα η δρομική χρονιά αλλά δεν έμεινε χρόνος για ποδήλατο.
η αλήθεια είναι οτι πέραν του πηγαινέλα που έχει μειωθεί (2 με 3 δρομολόγια την εβδομάδα) δεν είχα διαθέσιμα σκ για κάτι καλύτερο. επιπλέον το βράδυ μπορώ εύκολα να πεταχτώ και μια ντουζίνα χλμ στο στίβο (3-4 λεπτά ετοιμασία) παρά να βγω βόλτα με το τρεκάκι (κάνα 10λεπτο γεμάτο) καθώς πέρνα του βουνού οτιδήποτε άλλο είναι μέσα σε κίνηση φανάρια κλπ άρα κλαιν προπόνηση , ένα 2ωρο για λιγότερο από ώρα καθαρή.
θα τα βολέψω πάντως κάτι θα γίνει

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.116
Εσύ μάναμ είσαι πολύ μπερδεμένη κατάσταση, αποφάσισε ή τρέξιμο ή ποδήλατο.
Ψηφίζω τρέξιμο όπου τα πας καλύτερα, το ποδήλατο θέλει καθημερινή ενασχόληση, αλλιώς δεν έχει νόημα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.116
Καλά κρασά!!
Έχς δει μαρή πως είναι ένας τριαθλητής και πχιο το προπονητικό πρόγραμμα?
Πως είσαι εσύ, καμία σχέση!! :lolsign:

Reaction score
2.324
Εσύ μάναμ είσαι πολύ μπερδεμένη κατάσταση, αποφάσισε ή τρέξιμο ή ποδήλατο.
Ψηφίζω τρέξιμο όπου τα πας καλύτερα, το ποδήλατο θέλει καθημερινή ενασχόληση, αλλιώς δεν έχει νόημα.
Αστοπαιδί ρε αφού βλέπεις ότι αυτό που κάνει (κόντρα σε όλους τους προπονητικούς κανόνες) δουλεύει εντυπωσιακά καλά. Μην εκπλαγείς αν αύριο μεθαύριο σε πατήσει σε καμία ανηφόρα με 1 προπόνηση το μήνα Χαλάνδρι Πειραιά...

Reaction score
2.324
Μα ρε συ, έχει και θράσος, δεν τον βλέπς :roflmao:
Τριαθλο λέει, αϊ σαπέρα Μαρή :tongue:
Κοίτα υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έλεγα πως ο Πάνος παίρνει ντόπα. Βέβαια κάνει ολοκληρωμένη δουλειά στο σώμα του με κολύμβηση, πέρσοναλ τρέινινκ και ολίγη απόλα οπότε μάλλον αυτό ταιριάζει στον Πάνο βάσει αποτελεσμάτων. Εγώ πχ δεν έχω βρει τι μου πάει (όχι ότι το ψάχνω κιόλας). Αλλά επειδή τον ξέρω απλά δεν συγκινούμαι με το οτιδήποτε έχει να κάνει με το φαινόμενο κροκ (έχει κατοχυρωθεί ως trademark πλέον). Κάτσε λοιπόν να φέρει και τις 3ώρες στον μαραθώνιο της Σαλονίκης, να ανέβει και τα βουνά που θα πάμε και θα δούμε ποιοί είναι οι τριαθλητές και ποιοί οι αρσιβαρίστες. ΠΑΜΕ ΚΡΟΚ σφίξ και θα τα καταφέρσ (trust in krok).

Reaction score
24.080
Μοτιβειτινγκ ποστ ιν 2024
Καλά κρασά!!
Έχς δει μαρή πως είναι ένας τριαθλητής και πχιο το προπονητικό πρόγραμμα?
Πως είσαι εσύ, καμία σχέση!! :lolsign:
για να πλαντάξ, έχω βάλει φέτο στόχο νηαρ 3 αουρς μαραθον και νηαρ 5 αουρς αιρονμαν 70.3.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.116
Έτσι είναι αυτά , οπχιος αγαπά, παιδεύει!!

για να πλαντάξ, έχω βάλει φέτο στόχο νηαρ 3 αουρς μαραθον και νηαρ 5 αουρς αιρονμαν 70.3.
Κάνα χοντρό καλτσόν πάρε, να αντέχει τις κακουχίες :lolsign:
. Μίας και είπα για καλτσόν, παράγγειλα τούτο , με φάνηκε πολύ καλό στις παράδες αυτές

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.267
Members
38.292
Νεότερο μέλος
Neroponti