Πιστεύεις οτι δεν θα δουλέψει? Θα μπορούσες να μου το αιτιολογήσεις σε παρακαλώ για να μου γίνει ξεκάθαρο, γιατι έχω δει και κάποια άλλα συστήματα με Ενεργά ηχεία συνδεδεμένα σε ενισχυτή με αυτόν εδώ το τρόπο που προανέφερα.Οχι βεβαια δεν θα δουλεψει τιποτα με αυτον τον ενισχυτη και αυτα τα ηχεια.
Το μονο που μπορει να δουλεψει ειναι να μην χρησημοποιεις καθολου τον ενισχυτη και να συνδεσεις τα ηχεια με το sub και το DAC για να ακους τα ψηφιακα.
Περιμενεις και κατι παθητικα Polk, αυτα μπορεις να τα συνδεσεις στον ενισχυτη μαζι με το πικαπ και να εχεις δυο ξεχωριστα συστηματα.
Ίσως να έχουν κάποια ιδιαιτερότητα που δεν φαινόταν στη φωτογραφία, ή μπορεί τα ηχεία να είναι συνδεδεμένα σε κάποια άλλη συσκευή. Θα ψάξω να δώ που την έχω αποθηκευμένη τη φωτογραφία και θα την ανεβάσω εντός των ημερών.
Δεν νομίζω πως θα με πείραζε, δεν το έχω σκεφτεί η αλήθεια είναι.Αν η ντουλάπα περιέχει CD αντί για βινύλιο, αυτό είναι πρόβλημα για σένα;
Θεωρώ το βινύλιο οτι έχει μεγαλυτερό βάρος, έχει μια διαδικασία που απο μόνη της είναι-με το δικό μου σκεπτικό πάντα- πολύ ανώτερη απο το CD.
Με ήχο ή χωρίς?Όταν έρθει το καλώδιο, μπορείς να τραβήξεις βίντεο την ώρα της σύνδεσης και να το ανεβάσεις εδώ;
Να, ελα, το τραβηξα εγω
<iframe src="https://giphy.com/embed/wCBwgqDAni0tRd1QNB" width="480" height="270" frameBorder="0" class="giphy-embed" allowFullScreen></iframe><p><a href="">via GIPHY</a></p>