bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 48.110
Aν κρίνουμε απο αυτή τη διαφορά μεγέθους, προφανώς δεν χωράει το τροφοδοτικό
Οπ!σφαχτο
Η στανη που θα παμε σας χωραει ολους....καλοδεχουμενος λοιπον....Οπ!
~να ρθω και γω να βλεπω ? δε θα μιλαω / για το φαι μονο ~
Καλησπέρα,Kαλημερες δροσερες.....φιλε Βαγγελη πραγματι δεν χρειαζεται το LPS τροφοδοτικο της Beatechnik στο Α8 μιας και εχει δυο τροφοδοτικα απο κατασκευης ,ενα γραμμικο(switching ) για τις ψηφιακες λειτουργιες και ενα αναλογικο (linear power supply)οπου αυτο ειναι αναλογο(σημαντικα ανωτερο ομως εδω )με αυτο που σκεφτηκες
!Συνολικα το Α8 κατα την γνωμη μου και ζωντας μαζι του εδω και 25 μερες ειναι ενα ολοκληρωμενο Dac-Streamer-Preamp με ηχο απροβλεπτα να πω την αληθεια περιγραφικο ,με στρογγυλεμενο μπιτατο χαμηλο,λεπτομερεια ειδικα στην μεσαια περιοχη που σε καθηλωνει και σα μαλακας κρυφογελας απο χαρα γιαυτο που εισπραττεις στα αυτακια σου και φυσικα χαιρεσαι για την αγορα του!
Πραγματι οι Chaineiros εχουν κανει μια δυνατη μηχανη με μια υποδειγματικη ρε σεις ελλειψη ψηφιακιλας...δεν ξερω αν φταινε οι κονβερτορες της ΑΚΜ η ακομα και τα διπλα Femto clocks η ακομα και το αναλογικο τροφοδοτικο αλλα θεωρω οτι σαν υλοποιηση ειναι ηχητικα ισορροπημενη με μουσικοτητα και σε προκαλει ωρες να ακους μουσικη ειτε στριμαροντας ,ειτε απο δικος σου εξωτερικο δισκο,ειτε ριπαροντας τα cds σου,ειτε ακουγοντας χιλιαδες radio σταθμους,ειτε ακομα και το ταπεινο σου γιουτιουμπακι να ακους μεσα απο αυτο....ειναι και στην αναμονη για Roon certification οποτε το πακετακι ολοκληρωνεται!
κατι καλο ξερεις εσυ νεε μου.......Για Ξυλοκέριζα μας βλέπω! Και Maalox Plus για την χώνεψη!
Ρε συ....βαλλανε το σκυλι μεσα και αφησαν εσενα εξω??????????????????????????????.... Και σε κλουβι εχω ταξιδεπσει και σε κασονι ... και μεσα σε βαλιτσα ... πολυ νεοτερος βεβαια...και πιο ευκινητος...και σε χαλακι πορτας εχω κοιμηθει ...
Μεγειά το πολυεργαλείο τρελό αγόρι!!!Παρακαλειται επειγοντως το αξιοτιμο μελος @dapost να ερθει Κορινθο να κανουμε ενα σεταρισματακι στο Α8(το UMIC και το REW σε περιμενουν με ανυπομονησια ΝΑ ΣΕΤΑΡΟΥΜΕ λιγο το EQ-FIR-DSP) και μετα να παμε για σφαχτο και ενα εκμεκακι για μετα την χωνεψη...... View attachment 318400
Απο αποψε θα παω να διαλεξω την ποιο τροφαντουλα προβατινα και θα σε περιμενουμε και οι δυο φιλε.....ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ !!!!Μεγειά το πολυεργαλείο τρελό αγόρι!!!
Θα σου ρθω, στο υπόσχομαι και δεσμεύομαι.
Χοντρικές ρυθμίσεις τονικότητας, αν χρειάζεται, μπορούμε να κάνουμε με το PEQ του eversolo.
Ενσωμμάτωση σαμπ όμως δεν μπορεί να γίνει by the book με δικάναλο ντακ. Θα κάνουμε όμως ότι μπορούμε και πιστεύω θα ικανοποιηθείς.
Δεν βλέπω διαχείριση για σαμπζζζ...
[/QUOTΕ
Δυστυχως ουτε και εγω και το SVS για την ωρα το εχω μονο για το ΗΤ......