EverSolo Audio - Ελλάς

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.127
Aν κρίνουμε απο αυτή τη διαφορά μεγέθους, προφανώς δεν χωράει το τροφοδοτικό

20230719_103709-scaled.jpg

Reaction score
139
Γιατί να το βάλεις αυτό στο Α8? Αφού έχει ήδη.. ( "The linear power supply is composed of a multi-winding toroidal transformer, specifically designed to match the characteristics of analog audio circuits" )

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Kαλημερες δροσερες.....φιλε Βαγγελη πραγματι δεν χρειαζεται το LPS τροφοδοτικο της Beatechnik στο Α8 μιας και εχει δυο τροφοδοτικα απο κατασκευης ,ενα γραμμικο(switching ) για τις ψηφιακες λειτουργιες και ενα αναλογικο (linear power supply)οπου αυτο ειναι αναλογο(σημαντικα ανωτερο ομως εδω )με αυτο που σκεφτηκες
!Συνολικα το Α8 κατα την γνωμη μου και ζωντας μαζι του εδω και 25 μερες ειναι ενα ολοκληρωμενο Dac-Streamer-Preamp με ηχο απροβλεπτα να πω την αληθεια περιγραφικο ,με στρογγυλεμενο μπιτατο χαμηλο,λεπτομερεια ειδικα στην μεσαια περιοχη που σε καθηλωνει και σα μαλακας κρυφογελας απο χαρα γιαυτο που εισπραττεις στα αυτακια σου και φυσικα χαιρεσαι για την αγορα του!

Πραγματι οι Chaineiros εχουν κανει μια δυνατη μηχανη με μια υποδειγματικη ρε σεις ελλειψη ψηφιακιλας...δεν ξερω αν φταινε οι κονβερτορες της ΑΚΜ η ακομα και τα διπλα Femto clocks η ακομα και το αναλογικο τροφοδοτικο αλλα θεωρω οτι σαν υλοποιηση ειναι ηχητικα ισορροπημενη με μουσικοτητα και σε προκαλει ωρες να ακους μουσικη ειτε στριμαροντας ,ειτε απο δικος σου εξωτερικο δισκο,ειτε ριπαροντας τα cds σου,ειτε ακουγοντας χιλιαδες radio σταθμους,ειτε ακομα και το ταπεινο σου γιουτιουμπακι να ακους μεσα απο αυτο....ειναι και στην αναμονη για Roon certification οποτε το πακετακι ολοκληρωνεται!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.001
.... Μπρετς .... παρε το ταμπλετ με dac του τιτλου και ελα απο το σπιτι να φαμε (ε φερε και τροφη). 🐒

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Παρακαλειται επειγοντως το αξιοτιμο μελος @dapost να ερθει Κορινθο να κανουμε ενα σεταρισματακι στο Α8(το UMIC και το REW σε περιμενουν με ανυπομονησια ΝΑ ΣΕΤΑΡΟΥΜΕ λιγο το EQ-FIR-DSP) και μετα να παμε για σφαχτο και ενα εκμεκακι για μετα την χωνεψη...... :party: :rofl::rofl::rofl:
route.JPG

Last edited:

Reaction score
215
Kαλημερες δροσερες.....φιλε Βαγγελη πραγματι δεν χρειαζεται το LPS τροφοδοτικο της Beatechnik στο Α8 μιας και εχει δυο τροφοδοτικα απο κατασκευης ,ενα γραμμικο(switching ) για τις ψηφιακες λειτουργιες και ενα αναλογικο (linear power supply)οπου αυτο ειναι αναλογο(σημαντικα ανωτερο ομως εδω )με αυτο που σκεφτηκες
!Συνολικα το Α8 κατα την γνωμη μου και ζωντας μαζι του εδω και 25 μερες ειναι ενα ολοκληρωμενο Dac-Streamer-Preamp με ηχο απροβλεπτα να πω την αληθεια περιγραφικο ,με στρογγυλεμενο μπιτατο χαμηλο,λεπτομερεια ειδικα στην μεσαια περιοχη που σε καθηλωνει και σα μαλακας κρυφογελας απο χαρα γιαυτο που εισπραττεις στα αυτακια σου και φυσικα χαιρεσαι για την αγορα του!

Πραγματι οι Chaineiros εχουν κανει μια δυνατη μηχανη με μια υποδειγματικη ρε σεις ελλειψη ψηφιακιλας...δεν ξερω αν φταινε οι κονβερτορες της ΑΚΜ η ακομα και τα διπλα Femto clocks η ακομα και το αναλογικο τροφοδοτικο αλλα θεωρω οτι σαν υλοποιηση ειναι ηχητικα ισορροπημενη με μουσικοτητα και σε προκαλει ωρες να ακους μουσικη ειτε στριμαροντας ,ειτε απο δικος σου εξωτερικο δισκο,ειτε ριπαροντας τα cds σου,ειτε ακουγοντας χιλιαδες radio σταθμους,ειτε ακομα και το ταπεινο σου γιουτιουμπακι να ακους μεσα απο αυτο....ειναι και στην αναμονη για Roon certification οποτε το πακετακι ολοκληρωνεται!
Καλησπέρα,

έχοντας δοκιμάσει και το DMP-A6 ME, θεωρώ ότι ο ήχος του Α8 είναι πιο smooth, πιο "στρογγυλεμένος".

Το Α8 είναι πιο laid back (συγγνώμη για τις ορολογίες, προσπαθώ να περιγράψω τις ακουστές διαφορές με κείμενο) και λιγότερο fatigue από το A6 (ακούς πιο εύκολα περισσότερη ώρα και σε μεγάλες εντάσεις). Σφικτό μπάσο και "στρογγυλές" μεσαίες. Το μόνο που μου λείπει σε σχέση με το προηγούμενο streamer (ESS) είναι λίγο περισσότερη ανάλυση.

Πιστεύω ότι αυτή είναι και η βασική διαφορά ESS-AKM. ΟΚ, αρκετά απλουστευμένο, καθώς παίζει μεγάλο ρόλο και η υλοποίηση γύρω από το κάθε chip, αλλά αυτές ήταν οι άμεσες διαφορές.

Το Α8 πάντως είναι εξαιρετικό σαν κατασκευή (κινέζικο δεν το λες) με πάρα πολύ καλό app. Ένα μείον ότι δεν είναι ακόμα roon ready, αλλά πιστεύω να μην αργήσει...

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.001
να παμε 'Σαλονικη για ιμερσιβ βασιλοπιτα
και στη Κορινθο για ιμερσιβ πιτα-του-βοσκου
😇
με την υποσημιωση, οτι δεδομενου οτι ειμαι πριγκιπισα, σε καποιο αυτοκινητο θα ειμαι στο πισω καθιζμα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Για Ξυλοκέριζα μας βλέπω! Και Maalox Plus για την χώνεψη!
κατι καλο ξερεις εσυ νεε μου....... :drinks: :rofl: :rofl:
.... Και σε κλουβι εχω ταξιδεπσει και σε κασονι ... και μεσα σε βαλιτσα ... πολυ νεοτερος βεβαια...και πιο ευκινητος...και σε χαλακι πορτας εχω κοιμηθει ...
Ρε συ....βαλλανε το σκυλι μεσα και αφησαν εσενα εξω?????????????????????????????? :lol: :lol: :lol:

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Παρακαλειται επειγοντως το αξιοτιμο μελος @dapost να ερθει Κορινθο να κανουμε ενα σεταρισματακι στο Α8(το UMIC και το REW σε περιμενουν με ανυπομονησια ΝΑ ΣΕΤΑΡΟΥΜΕ λιγο το EQ-FIR-DSP) και μετα να παμε για σφαχτο και ενα εκμεκακι για μετα την χωνεψη...... :party: :rofl::rofl::rofl: View attachment 318400
Μεγειά το πολυεργαλείο τρελό αγόρι!!!

Θα σου ρθω, στο υπόσχομαι και δεσμεύομαι.

Χοντρικές ρυθμίσεις τονικότητας, αν χρειάζεται, μπορούμε να κάνουμε με το PEQ του eversolo.

Ενσωμμάτωση σαμπ όμως δεν μπορεί να γίνει by the book με δικάναλο ντακ. Θα κάνουμε όμως ότι μπορούμε και πιστεύω θα ικανοποιηθείς.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Μεγειά το πολυεργαλείο τρελό αγόρι!!!

Θα σου ρθω, στο υπόσχομαι και δεσμεύομαι.

Χοντρικές ρυθμίσεις τονικότητας, αν χρειάζεται, μπορούμε να κάνουμε με το PEQ του eversolo.

Ενσωμμάτωση σαμπ όμως δεν μπορεί να γίνει by the book με δικάναλο ντακ. Θα κάνουμε όμως ότι μπορούμε και πιστεύω θα ικανοποιηθείς.
Απο αποψε θα παω να διαλεξω την ποιο τροφαντουλα προβατινα και θα σε περιμενουμε και οι δυο φιλε.....ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ !!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :dance2::dance2::dance2::dance2:
Δεν βλέπω διαχείριση για σαμπζζζ...
[/QUOTΕ
Δυστυχως ουτε και εγω και το SVS για την ωρα το εχω μονο για το ΗΤ......

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.542
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof