EverSolo Audio - Ελλάς

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.124
Κάπου έχω δει ότι μπορείς να βάλεις apps, συγκεκριμένα είδα να παίζει μουσική από youtube και να προβάλει το βίντεο στη οθόνη, δεν ασχολήθηκα όμως

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Επιτρεπει την εγκατασταση app's; μηπως λογω κομμενου android εχει περιορισμους
Ναι μπορείς... πχ αν θες You tube πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή APK pure σε στικάκι και να την εγκαταστήσεις στα Apps του Eversolo. Μετά μπαίνεις σε αυτήν και στον browser που έχει ψάχνεις αυτό που θες, το κατεβάζεις και το εγκαθιστας... όταν θες κάποιο πρόγραμμα μετά θα πηγαίνεις στα apps και θα το βρίσκεις...
IMG_20240112_221631.jpg
IMG_20240112_221639.jpg

Last edited by a moderator:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.124
Αααα εσύ κουμπάρε το έχς πάει σε άλλο level, εγώ ο δόλιος μόνο μουσική ακούω.
Έχω βρει τη υγείαμ με τις ευκολίες που προσφέρει στις stream υπηρεσίες, με το τηλεκοντρόλ στη τσέπα κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι όλη τη ώρα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Στον Google γράφεις Apk pure download βρίσκεις το set up και το κατεβάζεις,μετά περνάς το αρχείο στο στικάκι,έπειτα το βάζεις στην επάνω θύρα USB του psolo,πας στα sources βλέπεις το στικάκι και ανοίγοντας το βρίσκεις το apk pure και κάνεις εγκατάσταση απευθείας στο Α8.Μετα πας στα apps ανοιγεις το apk και βρίσκεις το γιουτουμπι στον browser του ..επάνω τέρμα δεξιά βρίσκεις ένα κόκκινο βελάκι το τικαρεθς και αυτό κατεβαίνει στο Α8...μόλις κατέβει του κάνεις εγκατάσταση και μετά είσαι έτοιμος να ακούσεις και να δεις τα Καγκέλια σε βιδεο...και Σάκη έχει και Boney Em και Raffaela Karra το αφαρλαμορε κομιντσετου σε dsd...
Μόνο προβατίνα δεν ψήνει…😂
Μπάμιες όμως....Ε κυρΜπρετσε μας?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Ανοιγει την ορεξη ομως!😀
Γιωργο ενταξει για rca, ψαχνουμε κοντο πλεον😄

Η εφαρμογη σας κανει κολπα; συνεχως απσυνδεεται
Πότε φίλε δεν μου κάνει κάτι...απεγκατασταση ,ξανακατεβασε την από Play store και ξανα εγκατασταση..
@vlasis ifi lan isilencer του έχς βάλει, αν όχι, βάλε!!
Πάω για switch οπότε μπορέσω οικονομικά φίλος..έχω ακούσει καλές κριτικές πάντως γι'αυτό..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Παντως χαίρομαι που κλειδώνει αμέσως τα dsd iso αρχεία αμμασητα κυριολεκτικα...ακούω και κομματαρες του παρελθόντος και σαχνομαι κομματάκι...τότε που είμαστε νεουδια ρε παιδί μου...
Screenshot_20240112_230909_com.eversolo.control.jpg

Reaction score
136
Ρωτησα για εγκατασταση apk, γιατι εχω συνδρομη στο jazzradio, που εχει φοβερους "σταθμους" με ειδη jazz . Δεν ειναι ιντερνετοραδιο, αρχεια παιζει, σε 320kbps, αλλα εξαιρετικα.
jazzradio.com

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Ανοιγει την ορεξη ομως!😀
Γιωργο ενταξει για rca, ψαχνουμε κοντο πλεον😄

Η εφαρμογη σας κανει κολπα; συνεχως απσυνδεεται
Πάρε ένα μισόμέτρο Wireworld equinox τιμιοτατο...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.124
Έχω να δηλώσω ένα θέμα με τη ευαισθησία του remote. Κάτι γίνεται και μειώνεται η ευαισθησία, κάποιες φορές πρέπει να είσαι απέναντι από τη συσκευή για να δουλέψει, ενώ κάποιες άλλες πιάνει από άλλο δωμάτιο. Έχει προσέξει κάποιος κάτι παρόμοιο?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106