Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.652
Έκανες καμιά βόλτα βρε;

Εντυπώσεις;
- Γρήγορο, τόσο που με έπιασε ίλιγγος. :confused:
- Ο ορισμός της ησυχίας, ειδικά με τα έξτρα ηχομονωτικά και θερμοαπορροφητικά τζάμια.
- To Burmester και ο φωτισμός απίθανα, αλλά η μεγαλύτερη λατρεία μακράν οι οθόνες.
- Τα φρένα έχουν διαφορετική αίσθηση, και - στην μεσαία θέση ανάκτησης ενέργειας που μου άρεσε περισσότερο - χρειάζονται περισσότερη δύναμη.

Αυτά για αρχή.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.652
Με γειάααααααααααααααααααα! 😍 😍

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι και άμεσα:

Ή αν έχουν ετοιμοπαράδοτα γνήσια οι άχρηστοι.
Για πες πώς τα παραγγέλνω αυτά, γιατί η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις χώρες που τα στέλνουν.

Παρένθεση: είχα ζητήσει έξτρα μαύρα πατάκια, που τον περασμένο Φεβρουάριο δεν υπήρχαν, ενώ στην τωρινή διαμόρφωση έρχεται με μαύρα. Το παρέλαβα τελικά με τα ανοιχτά γκρι, σχεδόν λευκά...:mad:

Οπότε πήγα να παραγγείλω μαύρα στην Rellas. Έβγαλαν τα δικά μου, πήραν πατρόν, και έραψαν custom ακριβή αντίγραφα, ακόμα και με τα logos της AMG των δικών μου. Μέσα σε 40 λεπτά.

Κόστος; 60€

Reaction score
23.517
Οπότε πήγα να παραγγείλω μαύρα στην Rellas. Έβγαλαν τα δικά μου, πήραν πατρόν, και έραψαν custom ακριβή αντίγραφα, ακόμα και με τα logos της AMG των δικών μου. Μέσα σε 40 λεπτά.

Κόστος; 60€

Ρελλας ή κουρελλας
Άλλη μια ιστορία τρέλας στο χώρο της aftermarket αγοράς αυτοκινήτου.
Το μαζδα ερχοταν με κάτι απίστευτης ποιότητας πατάκια που 16 χρόνια πλέον του οδηγού δεν έχει κάνει υποψία γούβας που θα οδηγήσεις σε τρύπα, το λάστιχο από κάτω είναι ατόφιο (όχι σαν κάτι αλλά που κρίνονται) και η μοκέτα από πάνω άριστη, πολυτελείας κατσ καλά
Το βιταρα πάλι δεν φέρνει το καλό πατάκι στην Ελλάδα, μόνο μια σαβουάρ που στο χρόνο πάνω δεν κάνει ούτε να το χαρίσεις σε κάποιον που θα προσπαθεί στα χιόνια να βάλει αλυσίδες.
Πάω στον ρελλα για πατάκι.
60 ευρώ μου λέει κορυφαία ποιότητα (Στα δείγματα σαν του μαζδα ο ίδιος έλεγε Μερσεντές, καλά χαλάρωσε ναουμ)
Θα μετρήσεις; έχω πατρόν
Επειδή το έχω ξανακουσει αυτό με το πατρόν να μην στα αφήσω τα εργοστασιακά; όχι δεν χρειάζεται άντε θα δω τα πατρόν στο αυτοκίνητο.
Φευγω του λέω οπότε είσαι έτοιμος πες μου να περάσω
Έτοιμος εντάξει έρχομαι (μια κουβέντα είναι αυτό γιατί 7 κλείνει και από Πειραιά που θα έφευγα το λες και ταξίδι τέτοια ώρα)
Γιατί άραγε τα γράφω όλα αυτά; γιατί στο κλείσιμο που με περίμενε μπαίνει πάνω το πατάκι του οδηγού και ήταν λάθος σε οποιοδήποτε σημείο ήταν δυνατόν.
Μπράβο ωραίο πατρόν έχεις συγχαρητήρια. Α εντάξει θα το διορθώσω μην ανησυχείτε (θα ξερελιαζει δηλαδή θα ξηλώσει το σηματακι θα κόψει και θα ρελιαζει, ασχολιαστο το αφήνω)
Το αφήνω ξαναπαίρνει έτοιμο μου λέει, στελνω το κορίτσι γιατί δεν έπαιζε να ξαναβρεθώ εκεί φυσικά έφτιαξε καινούριο γιατί δεν υπήρχε μια στο εκατομμύριο να μαζευτεί η μλκ που έκανε και απλώς είναι στοιχειωδώς σωστό. Με εργοστασιακό του μαζδα βέβαια μακρινός συγγενής ποιοτικά.

Πραγματικά απορώ πως στον πτσ έχουν κάνει όνομα και πελατεία και αυτός και ο Κόνολι (Άλλος άχρηστος εκείνος) και δεν έχουν πέσει σε κάναμε τυπο με λεφτά και κουμπουρια να τους την ανάψουν.

Last edited by a moderator:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.652
Καμία σχέση με την δική μου εμπειρία.

Τα δικά μου είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα εργοστασιακά σε εφαρμογή. Το πόσο θα κρατήσουν θα δείξει.

Reaction score
23.517
Έχω έναν μικρό μαλακό μαγνήτη και είμαι εξαιρετικά περίεργος στις λεπτομέρειες. Ο έτερος μλκπιτουρας χρειάστηκε 4 προσπάθειες για να ντύσει το ταμπλω του μαζδα χωρίς (πολλά) ελαττώματα.
Από κάτι τέτοια σταμάτησα τις καστομιες στα τουτουνια και πάω ντουγρου μόνο σε 2 ανθρώπους. Αν δεν είναι κάτι στο πεδίο τους απλά δεν το κάνω.

Ωραίο το eqe ξεχειλίζει πρεμιουλιδα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.629
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder