- Reaction score
- 76.338
Όταν υπάρξει σοβαρό δίκτυο φορτιστών;
Ασε τα γέλια, τελευταίος και γραφικός έμεινεςΌταν υπάρξει σοβαρό δίκτυο φορτιστών;
, είπε ο ιδιοκτήτης χρεπιού εικοσαετίας.Ασε τα γέλια, τελευταίος και γραφικός έμεινες
Να καις ζουμιά για να προχωράς
Έχω από όλα. Έχω κι άλλα. Όχι μόνο αυτό. Αλλά και ηλεκτρικό., είπε ο ιδιοκτήτης χρεπιού εικοσαετίας.
Μι του, και ηλεκτρικό είναι και πάει παντού συνάμα.Έχω από όλα. Έχω κι άλλα. Όχι μόνο αυτό. Αλλά και ηλεκτρικό.
Δεν είναιΜι του, και ηλεκτρικό είναι και πάει παντού συνάμα.
- Γρήγορο, τόσο που με έπιασε ίλιγγος.Έκανες καμιά βόλτα βρε;
Εντυπώσεις;
Για πες πώς τα παραγγέλνω αυτά, γιατί η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις χώρες που τα στέλνουν.Με γειάααααααααααααααααααα!
Το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι και άμεσα:
2023 Mercedes-Benz EQE SUV Floor Mats - Laser measured Floor Mats For Perfect Fit | WeatherTech Europe English (EN)
2023 Mercedes-Benz EQE SUV WeatherTech FloorLiner custom fit car floor protection from mud, water, sand and salt.www.weathertecheurope.com
Ή αν έχουν ετοιμοπαράδοτα γνήσια οι άχρηστοι.
Φαντάζομαι κάπου μέσα στον Μάρτιο.Ή καθιερωμένη διαδρομή/τεστ αυτονομίας Αθήνα-Θεσσαλονίκη πότε θα γίνει;
Οπότε πήγα να παραγγείλω μαύρα στην Rellas. Έβγαλαν τα δικά μου, πήραν πατρόν, και έραψαν custom ακριβή αντίγραφα, ακόμα και με τα logos της AMG των δικών μου. Μέσα σε 40 λεπτά.
Κόστος; 60€
Ρε συ, σαν τη γέφυρα του Enterprise είναι αυτό! Ο Ζαν Λουκ Πικάρντ λείπει!
Βάλε MEGA να δούμε Ευαγγελάτο να περπατάει μέσα σε EQE