vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.644
εμενα παει σφεντονα φιλε.....μπαταρια να τσεκαρεις μηπως και θελει αλλαγη?
Ε, ναι!Χωρίς το φόντο από πίσω να προσθέτει φωτισμό, η οθόνη γίνεται καλύτερη View attachment 318580
Βρεεε... κανετε μια δοκιμη λεμε!Καντε μου μια χαρη: εγκαταστειστε το jazzradio και πειτε μου αν παιζει - σε μενα οχι
Καλα, δεν πειραζει,ολοι μας εχουμε ελαττωματα ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ για να δουμε αν παιζει!!!Δεν ακούμε jazz
Καλα, δεν πειραζει,ολοι μας εχουμε ελαττωματα ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ για να δουμε αν παιζει!!!Δεν ακούμε jazz
Παίζει, 50€ παρακαλώ!!Καλα, δεν πειραζει,ολοι μας εχουμε ελαττωματα ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ για να δουμε αν παιζει!!!
Tην έχω φίλε σε DSD 512 mhz και σπέρνει.....Βάλε λίγο Γιώτα Γρίβα να ακούσεις πως παίζει το Α8
Τελικα παιζει με την εκδοση apk που εβαλες, ευχαριστιες. Εχει πολυ καλη αποδοση, αν και σε 320kbps, πληθωρα "σταθμων" (δηλ καναλιων με διαφορετικα ειδη jazz, κυριως) και εχεις, αν ...συνδραμεις, ελευθερη προσβαση σε αλλα τρια sites με "σταθμους" μουσικης! Σημειωτεον πως τα υπερσαμπλιζει σε 44.1! Οτι πρεπει για ευχαριστη πολυωρη ακροαση!
Ειναι για ...ευαισθητα παιδιαΕπειδή εν τέλει τον ακούω και εγώ, δεν θέλω 50€
Δηλώνω τελείως άσχετος με το είδος, ακούω κατά καιρούς, αλλά πολύ με κουράζει, ίσως επειδή είμαι και εγώ λίγο jazz.