EverSolo Audio - Ελλάς

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
εμενα παει σφεντονα φιλε.....μπαταρια να τσεκαρεις μηπως και θελει αλλαγη?

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.120
Εννοείται ότι άλλαξα μπαταρίες, τείνω να καταλήξω ότι το κάνει πάντα στη εκκίνηση και για 1-2 ώρες, μετά το remote έχει σήμα καμπάνα.
Το κατάλαβα για πρώτη φορά πριν 4-5 μέρες, έχω συνήθως το τηλεκοντρόλ στο πάγκο της κουζίνας και από εκεί δεν έχει οπτική επαφή με το πσόλο, μια έπχιανε κανονικά και άλλες φορές όχι, έτσι μπήκα στη διαδικασία και άρχισα να το παρατηρώ.
Κατακούτελα πχιάνει όμως κανονικά, κάτι ίσως συμβαίνει με το λογισμικό...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.120
Πάντως το θέμα με τη εμβέλεια του τηλεκοντρόλ συνεχίζει να παίζει με τη υπομονήμ, με τη μέθοδο εκμάθησης υπερύθρων το δουλεύω και με άλλο τηλεκοντρόλ και συνεχίζει το ίδιο βιολί, μια πιάνει κανονικά και σε ανυποψιαστο χρόνο όχι, είναι καθαρά θέμα συσκευής ή Android όπως φαίνεται...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Και εχω και τη γυναικα να μου λεει ....ρε πουστη μου πηγες 58 χρονωνε και ακους electro και darkila ...ειναι δυνατον στην ηλικια σου να μην ακους τιποτις Σεχραζαντ ,λιγο ρομαντικες τζαζοφωνουλες ,καμια συγχωρεμενη soul artist κανα Harry Bellafonte?ειναι δυνατον??????και εγω της βαζω λιγο απο αυτο και κουναει το κεφαλι.......ασε μας κυρα μου.....

@tyler durden ακους?????????????????????

και για το χαλαρωμα αυτο....

Last edited:

Reaction score
136
Βαρβαροι, ε βαρβαροι😀😀
Μονον Εφη Θωδη (την παλαια) και Ηπειρωτικα κλαρινα αγαπαμε απο την ...λουμπεν μουσικη!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.120
Εγω πάντως το έστρωσα με σαρακατσάνικα και Ηπειρώτικα και τώρα κελαηδάει :biggrin:
Πέραν της πλάκας, συνεχίζω να δηλώνω ενθουσιασμένος με το eversolo, εψέ ριπαράριζα δισκάκια, σε σχέση με τα lossless αρχεία που βρίσκεις από εδώ και από εκεί, καταφέρνει πολύ καλή ποιότητα ήχου όταν ριπάρεις από το ίδιο

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644
Βάλε λίγο Γιώτα Γρίβα να ακούσεις πως παίζει το Α8 :biggrin:
Tην έχω φίλε σε DSD 512 mhz και σπέρνει.....
IMG_20240119_231236.jpg

Πήρα σήμερα

και έναν Nvma SSD Samsung 980 pro με 2 terra και ξεκίνησα να περνάω σε αυτόν μουσικες από εξωτερικούς δίσκους 3,5 που έχω με υλικό!

Reaction score
136
Παίζει, 50€ παρακαλώ!! :lolsign: View attachment 319272

Αυτό κατέβασα View attachment 319273
Τελικα παιζει με την εκδοση apk που εβαλες, ευχαριστιες. Εχει πολυ καλη αποδοση, αν και σε 320kbps, πληθωρα "σταθμων" (δηλ καναλιων με διαφορετικα ειδη jazz, κυριως) και εχεις, αν ...συνδραμεις, ελευθερη προσβαση σε αλλα τρια sites με "σταθμους" μουσικης! Σημειωτεον πως τα υπερσαμπλιζει σε 44.1! Οτι πρεπει για ευχαριστη πολυωρη ακροαση!

Reaction score
136
Επειδή εν τέλει τον ακούω και εγώ, δεν θέλω 50€ :biggrin:
Δηλώνω τελείως άσχετος με το είδος, ακούω κατά καιρούς, αλλά πολύ με κουράζει, ίσως επειδή είμαι και εγώ λίγο jazz. :lolsign:
Ειναι για ...ευαισθητα παιδια😇
Υπαρχει πρβλημα με τους drivers για windows 10;τους κανω εγκατασταση μα το dac αφαντο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106