Sonos

Reaction score
5.395
Πάρα πολλοί ανάλογα με τι κριτήριο συγκρίνεις. Εντός φόρουμ, ναι, είμαστε πολλοί.
Σε σύγκριση με όλους τους κατόχους tv στον γενικό πληθυσμό, πόσοι να είναι οι κάτοχοι προβολέα;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.450
O χρήστης προβολέα μόνο απλός δεν είναι. Ο απλός χρήστης έχει τηλεορασούλα, στο πολύ τσακίρ κέφι μέχρι 77". Μην κρίνετε σύμφωνα με τα forums. Αν οι εταιρείες ζούσαν από τα forums θα είχαν ήδη πεθάνει.

Sonos σημαίνει Apple. Aν δεν έχεις το ένα δεν παίρνεις το άλλο. Διαφωνώ με την λογική των gadgets. Πάρε και αυτό να κάνει αυτό, και το άλλο να κάνει εκείνο. Αν δεν κάνει όσα θες πας αλλού. Τώρα αν είσαι κολλημένος με την Sonos κάνε ότι θες.

Είναι όντως λαλακία να μην επιτρέπει 2 ERA 300 ή 2 Fives να γίνουν Front LR, αλλά από την άλλη πιστεύω πως αυτό πάει κόντρα σε όσα εκπροσωπεί ως εταιρεία. Λαλακία το βλέπουν μόνο όσοι έχουν ή θέλουν separates.

Τα δύο νέα προϊόντα που έρχονται θεωρώ πως θα μας δείξουν το μέλλον στον τρόπο σκέψης τους. Αν η νέα ARC 2 είναι μεγαλύτερη σε μήκος, ώστε να καλύψει και το μεγάλο κενό των 114cm της ARC σε σχέση με το next big thing των πελατών της που είναι οι 77άρες των 172cm, δεν πρόκειται να δώσει Front LR. Από την άλλη, αν το νέο streaming μηχανάκι που ετοιμάζει, που λογικά θα βλέπει και όλα τα υπάρχοντα ηχεία της, δεν έχει λειτουργία Front LR σε πολυκάναλο, δεν θα το κάνει πουθενά στο κοντινό μέλλον, μέχρι και ποτέ.

Για όσους τα δίνουν και θέλουν το κάτι παραπάνω για τα δεδομένα τους υπάρχουν οι παθητικές ηχομπάρες από γνωστές εταιρείες ηχείων, με custom σχεδίαση, διαστάσεις, μονάδες και χρωματισμούς. Εκεί βέβαια θέλει AVR και κοστολόγια που αγγίζουν separates, καθώς μόνο η ηχομπάρα των LCR για 77άρα ή 85άρα φτάνει έυκολα τα 2500 - 3000 ευρώ σε premium προϊόντα.

Last edited:

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.874
Δεν θέλουν να μπλέξουν με το χάος των Android.
Δικαιολογίες. Να βγάλουν ένα δικό τους μικροφωνάκι με 50€ ξέρω γω που να συνδέεται με PC ή με android κινητό και να μπορείς να κάνεις ισοστάθμιση με αυτό. Να το παίρνει ο χρήστης να κάνει τη δουλειά του. Λες και θα πληρώσει ο άλλος 3.000€ για ένα πακέτο home cinema και θα τον πειράξει να πάρει και ένα μικρόφωνο για να το σετάρει σωστά.

Μια χαρά στέλνω στα Sonos από οποιοδήποτε app μέσω Airplay2. Δεν είναι απαραίτητο να παίξω μέσω του Sonos app.
Δεν έχω iOS λέμε!

Το chromecast δεν υποστηρίζεται, αλλά υπάρχουν τρόποι. Για σένα παιχνιδάκι θα ήταν να τους εφάρμοζες και να είχες chromecast, απλά δεν θέλεις. Ιδεολογική φαντάζομαι είναι η κόντρα, σαν την κόντρα σου με την Apple.
Δεν τους γνωρίζω τους τρόπους που λες, ούτε έχω δει να αναφέρονται κάπου. Αυτό που ξέρω όμως σίγουρα, είναι πως όταν έχω μπλέξει με τέτοιες πατέντες, συχνά καταλήγουν σε προβλήματα. Αν όχι άμεσα, μετά από κάποιο update κλπ.

Και σε κάθε περίπτωση υποτίθεται παίρνεις Sonos για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Να γίνονται όλα out of the box και απλά.

Σύνδεση Sonos Arc με προβολέα εύκολα γίνεται με hdmi switch.
Κι αν θέλεις atmos, με το HD Fury Arcana, κάνεις τη δουλειά σου άνετα.
Πάλι, αρκεί να θέλεις.
Πως θα το συνδέσεις με switch όταν χρειάζεται αναγκαστικά HDMI ARC και ο προτζέκτορας δεν έχει;

Εγώ για να βάλω ηχόμπαρα Sonos στο δικό μου setup, πρέπει να βάλω:
- ένα HDMI switch για να συνδέσω όλες τις συσκευές/πηγές
- το Arcana που λες για να βγάζει ARC
- ένα HDMI splitter για να πηγαίνει το σήμα σε TV και projector

3 διαφορετικές συσκευές συν την ηχόμπαρα, η κάθε μία με ρεύμα, καλώδια, τηλεκοντρόλ/χειρισμό κλπ. Ένας αχταρμάς.

Οπότε ναι, όλα γίνονται "αρκεί να θέλεις" και πίστεψέ με ήθελα, γι'αυτό το έψαξα. Αλλά ρε φίλε, όχι, δεν το θέλω ΤΟΣΟ πολύ.

Υ.Γ. Και μην το παίρνεις τόσο προσωπικά λες και είναι δικιά σου η εταιρεία :)
Έχεις μια καλή εμπειρία χρήσης (κυρίως λόγω iOS), αυτό δεν σημαίνει πως όποιος δεν καλύπτεται από αυτό που προσφέρει η Sonos είναι κακόβουλος. Εγώ τα λέω γιατί όντως ξεκίνησα να πάρω και στον δρόμο κώλωσα για τους λόγους που είπα.

alexis

Reaction score
30.450
H αγορά ενός πακέτου All in one έτοιμα στρωμένα plug and play, με την λογική των εξωτερικών μικροφώνων, καλωδίων, softwares, laptops etc δεν πάνε παρέα. Και δεν αφορά καθόλου το κόστος, αλλά τον τρόπο λειτουργίας τους και τους πελάτες. Η ευκολία είναι το Α και το Ω. Είναι απείρως ευκολότερο να πάρεις το iPhone στα χέρια και να κάνεις ότι σου ζητάει για 1-2 λεπτά, από το να στήνεις μικρόφωνα, καλώδια, να ανοίγεις υπολογιστή να τρέχεις softwares κλπ. Κουράστηκα και μόνο στη σκέψη. Αν ζητούσε αυτά εγώ θα τους κατσάδιαζα αν ήμουν χρήστης, και ως πιθανός αγοραστής δεν τα αγόραζα ποτέ. Δεν έχει καμία δουλειά το ένα με το άλλο. Διαφορετικές κατηγορίες πελατών. Και καθώς δεν πρόκειται για κάποια τυχαία εταιρεία, εφόσον κρίνει ότι το iPhone είναι αρκετό εμάς ως καταναλωτές μας φτάνει και μας περισσεύει.

Τώρα το αν υπάρχει διαθέσιμο iPhone, ή iPad, είναι άλλη κουβέντα.

Last edited:

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.874
εφόσον κρίνει ότι το iPhone είναι αρκετό εμάς ως καταναλωτές μας φτάνει και μας περισσεύει.
Ε μα αυτό είπα κι εγώ. Η Sonos κρίνει ότι το iphone μας φτάνει και μας περισσεύει. Η Sonos κρίνει ότι η TV μας αρκεί και δεν χρειαζόμαστε προτζέκτορα. Η Sonos κρίνει ότι όλα γίνονται εξίσου καλά από το app της και δεν χρειάζεται να παίζουμε από τα native apps των streaming services.

Ε δεν πα να γα η Sonos λέω εγώ;

Reaction score
5.395
Έλα, αφού έχεις γράψει κατά καιρούς για την έχθρα σου προς την Apple.
Θα κάνεις το παν, θα θυσιάσεις τα πάντα αρκεί να μην μπει Apple συσκευή στο σπίτι σου.
Προσωπικά δεν την καταλαβαίνω τέτοια κόντρα.

Γιατί να βγάλουν μικροφωνάκι, αφού μπορεί ο χρήστης ακόμα πιο εύκολα να χρησιμοποιήσει το iPhone του. Αν δεν έχει iPhone, το iPad του. Αν είναι hater της Apple, ας δανειστεί το iPhone ενός φίλου. Σιγά το δύσκολο. Εκτός κι αν αισθάνεσαι ότι καίγεται το χέρι σου πιάνοντας iOS συσκευή.
Πήξαμε από μικρόφωνα από διάφορες συσκευές. Δεν θέλουμε άλλο μικρόφωνο, κι επικροτούμε τη Sonos που δεν μας κουράζει με ακόμη ένα.

Το ιδανικό σετάπ με Sonos είναι να μην υπάρχει καν πηγή, έξτρα συσκευές και καλωδιομάνι. Streaming και αναπαραγωγή αρχείων από το player της ίδιας της TV και τέλος. Κι αν κάτι υπάρχει, σύνδεση στην TV.
Σύγχρονη TV, μην πλάσεις και σενάριο τι θα κάνει αυτός με παλιά TV.
Και προβολείς έχουν βγει με ARC, αν ο υποψήφιος αγοραστής Sonos θέλει να συνδέσει την ηχομπάρα με προβολέα.

Last edited:

alexis

Reaction score
30.450
Κλειστό σύστημα, όπως και η Apple. λογικό να μην τα πάει μία ένας κομπιουτεράς. Εγώ πάλι τα λατρεύω.

Ένας πολύ καλός φίλος κομπιουτεράς, ακούει Apple και βγάζει σπυριά. Εποχές πρώτου iPhone, είχε πάθει πλάκα με το εργαλείο, αλλά δεν το αγόραζε. Κάθε φορά που κάποια εταιρεία έβγαζε κάποια νέα συσκευή με τραβούσε στα μαγαζιά να κάνουμε σύγκριση. Κατέβαζε καντήλια που κανείς δεν μπορούσε να πιάσει το iPhone. Πόσο δύσκολο είναι το μαμημένο να φτιάξουν μια οθόνη με ένα touch response σαν του μαμοiPhone, έλεγε συνέχεια. :roflmao:

Last edited:

Reaction score
8.789
Δικαιολογίες. Να βγάλουν ένα δικό τους μικροφωνάκι με 50€ ξέρω γω που να συνδέεται με PC ή με android κινητό και να μπορείς να κάνεις ισοστάθμιση με αυτό. Να το παίρνει ο χρήστης να κάνει τη δουλειά του. Λες και θα πληρώσει ο άλλος 3.000€ για ένα πακέτο home cinema και θα τον πειράξει να πάρει και ένα μικρόφωνο για να το σετάρει σωστά.
Κάτι τέτοιο εννοείς

IMG_20240120_092251.jpg

Το είχα πάρει για να μπορέσω να δουλέψω το EQ των υπογουφερ της εταιρείας με Android. Το κουμπώνεις στο κινητό και μετράς, 39ευρω.
Δεν θέλουν αυτοί εκεί στην sonos, γιατί άραγε? :biggrin:

alexis

Reaction score
30.450
Τώρα που μου ήρθε φλασιά, η γκετχάρντ (και γενικότερα τα ενεργά) κρίνει ότι αυτός είναι ο σωστός ενισχυτής για κάθε μονάδα, κρίνει ότι αυτό είναι το σωστό dac για κάθε μονάδα, αυτή η μονάδα είναι σωστή για τις χαμηλές, τις υψηλές, τα μεσαία, αυτή είναι η καμπίνα κλπ κλπ.

Εκεί όλα καλά; 🙃

Μόνο η Apple και η Sonos είναι θέμα; :)

Last edited:

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
10.351
Δεν θέλουν αυτοί εκεί στην sonos, γιατί άραγε?
Γιατί δεν είναι καλό UX. Δεν καταλαβαίνετε γιατί είστε techies. Εσείς έχετε το πρόβλημα όχι η sonos. To iPhone σας μάρανε. Πάτε πάρτε ένα. :lol:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.995
Ε μα αυτό είπα κι εγώ. Η Sonos κρίνει ότι το iphone μας φτάνει και μας περισσεύει. Η Sonos κρίνει ότι η TV μας αρκεί και δεν χρειαζόμαστε προτζέκτορα. Η Sonos κρίνει ότι όλα γίνονται εξίσου καλά από το app της και δεν χρειάζεται να παίζουμε από τα native apps των streaming services.

Ε δεν πα να γα η Sonos λέω εγώ;
Spotify παίζεις και direct μέσα από το app του.

Για τα λοιπά, κανένα προϊόν δεν είναι τέλειο, κανένα δεν κάνει τα πάντα, και κανένα δεν είναι τέλειο για κάθε περίπτωση και άτομο.

Για μεγάλη TV / Projector υπάρχουν και μεγάλες ηχομπάρες όπως είπε και ο Αλέξης.
Είναι ακριβές. Δεν θα πάρεις τον τρελό ήχο (παραμένουν ηχομπάρες), και θέλουν μια μικρή περιουσία και αυτές (όπως το ίδιο θέλει και η 83αρα OLED κ.ο.κ.).

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.028
Δεν έχω iOS λέμε!
Στο κάτω κάτω πάρε ένα μτχ iPhone με δυο κατοστάρικα μόνο γι αυτήν την δουλειά. Θεώρησε το ως εξάρτημα του ηχοσυστήματος.
Μην φοβάσαι δεν δαγκώνει.

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.874
Στο κάτω κάτω πάρε ένα μτχ iPhone με δυο κατοστάρικα μόνο γι αυτήν την δουλειά. Θεώρησε το ως εξάρτημα του ηχοσυστήματος.
Αν ήταν μόνο αυτό, θα με ενοχλούσε μεν, δεν θα με σταματούσε δε.

Το κυριότερο πρόβλημά μου είναι αυτό που είπα ότι υποστηρίζει μόνο Arc και έτσι για να το συνδέσω θα πρέπει να αγοράσω και να βάλω 3 επιπλέον συσκευές, με καλώδια, τροφοδοτικά κλπ. Στο όνομα της απλότητας! Ε αυτό όχι, με νευριάζει. Χωρίς να το έχω αποκλείσει ακόμα παντελώς, αλλά σίγουρα θα με βάλει να κοιτάξω πρώτα άλλες λύσεις.

Μην φοβάσαι δεν δαγκώνει.
Βρε άι από κει όλοι. Δεν είμαι τόσο hater, όσο εσείς είστε lovers :p

Είχα 3 χρόνια iPhone. Απλά δεν είναι για μένα, πως να το κάνουμε. Και τώρα έχω ένα παλιό σε κάποιο ντουλάπι, αλλά είναι τόσο παλιό που δεν φαντάζομαι να κάνει.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.995
Και εγω αν με ρωτάτε θα προτιμούσα να κάνει ένα απλό βήμα και η Sonos και να υποστηρίξει τα Umik, Dayton, έστω και το μικρό της Dayton που βγαίνει και για απευθείας χρήση στο κινητό (iMM-6C)

Reaction score
5.395
Στο όνομα της απλότητας!
Ενώ η απλότητα είναι για σένα your middle name, ε; :)

Εδώ και έναν χρόνο και βάλε, έχω ρίξει ατελείωτες ώρες σε μελέτη, έρευνα και δοκιμές για να βρω τον ιδανικό streamer που να συνδυάζεται με DSP που τρέχει σε PC (π.χ. FIR filters από RePhase, APO, Dirac όπως έχω εγώ κλπ.).

Όπως έχω ξαναπεί, για μένα ιδανικός streamer είναι αυτός που:
- Δεν σε αναγκάζει να χρησιμοποιήσεις κάποιο συγκεκριμένο, proprietary app
- Δεν σε περιορίζει στις επιλογές streaming (π.χ. μόνο Tidal & Qobuz, όχι Spotify, Youtube κλπ.)
- Δεν κοστίζει μια περιουσία
- Υποστηρίζει lossless και παίζει ικανοποιητικά, από πλευράς ποιότητας

Υπάρχουν λοιπόν διάφορες λύσεις, αλλά καμία που να καλύπτει όλα τα παραπάνω.

Ή μάλλον υπάρχει και λέγεται Chromecast, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν καλύπτει το αρχικό προαπαιτούμενο, που είναι να συνδυάζεται με DSP (σε PC). Γιατί ΟΚ, να στριμάρεις κάτι στο Chromecast, αλλά πως μετά αυτό θα περάσει από το PC;

Ε λοιπόν, μετά από τόσες ώρες έρευνας και δοκιμών, νομίζω πως βρήκα επιτέλους τη λύση και αποτελείται από τα δύο παρακάτω πολύ οικονομικά components:
1. Xiaomi Mi Box S
2. Hifime UR23

Το setup πολύ απλό: To Xiaomi έχει οπτική έξοδο, η οποία μπαίνει μέσω του UR23 στο PC. Εκεί γίνεται η επεξεργασία από το DSP και από εκεί στο DAC.

Θα μου πείτε, σιγά την αποκάλυψη! Υπάρχει όμως και είναι διπλή: Αφενός, για όσους δεν το γνωρίζουν, ότι υπάρχει τρόπος μέσω του UR23 να λάβει ψηφιακό σήμα το PC μέσω οπτικής. Η δεύτερη (για μένα, που το UR23 το έχω πολύ καιρό αλλά δεν είχα δοκιμάσει το παραπάνω setup) είναι ότι ΠΑΙΖΕΙ ΑΨΟΓΑ.

Όπως είπα το έχω πάρα πολύ καιρό το UR23 αλλά δεν είχα δοκιμάσει να κάνω το παραπάνω. Ο λόγος; Ότι ήμουν πεπεισμένος ότι οπτική έξοδος από ένα μηχάνημα σαν το Xiaomi και μετά να περνάει από ένα gadget-άκι όπως το UR23, αποκλείεται να παίζει καλά!

Ε, ευτυχώς το δοκίμασα και έμεινα παγωτό! Έκανα εκτεταμένες δοκιμές συγκρίνοντας το roon να παίζει από το Xiaomi (μέσω Chromecast) και roon να παίζει απευθείας στο PC με roon bridge. Ειλικρινά δεν άκουσα καμία διαφορά!

Παιδιά, χρυσαυτιάς ούτε είμαι, ούτε το έχω παίξει ποτέ, αλλά η σύγκριση έγινε με ακουστικά AKG Q701 (που αν τα λες κάτι, τα λες αναλυτικά) με τα οποία έχω συγκρίνει Tidal (lossless) με Spotify και ναι, άκουγα τη διαφορά. Δύσκολα, όχι παντού, αλλά την άκουγα. Επίσης διαφορές μεταξύ DACs, υποβάθμιση ποιότητας από HDMI audio extractor κλπ., όλα αυτά τα έχω ακούσει. Εδώ όμως, πραγματικά δεν ακούγεται η διαφορά.

Άρα, τι έχουμε; Έναν streamer στον οποίο μπορείς να στείλεις ό,τι θέλεις, από όποιο app θέλεις (Tidal, Spotify, roon, Youtube, TuneIn κλπ. κλπ. κλπ.) απευθείας από το κινητό σου και χρησιμοποιώντας το κανονικό app για την κάθε εφαρμογή, χωρίς να χρειάζεται καν να ανοίξεις οθόνη/TV. Δεν σου αρέσει το κινητό; Θες οθόνη, τηλεκοντρολάκι κλπ; Γίνεται κι έτσι. Θες να το βλέπεις στην TV αλλά να το ελέγχεις από το κινητό σου σαν τηλεκοντρόλ για να χρησιμοποιείς και το πληκτρολόγιο; Γίνεται κι αυτό. Όλα γίνονται!

Εγώ πάντως έκλεισα 😊

YΓ 1: Προφανώς μιλάω για κλασικό δικάναλο, γιατί η οπτική δεν μπορεί να βγάλει όλα τα πολυκάναλα formats. Και αυτά που βγάζει μετά δεν ξέρω αν/πως μπορείς να τα διαχειριστείς στο PC. Αλλά παραμένει χρήσιμο για πολλούς νομίζω.

ΥΓ 2: Ακόμα και χωρίς DSP/PC, ίσως κάποιος να ήθελε να σκεφτεί το Xiaomi ως streamer που να πηγαίνει απευθείας σε DAC (μέσω οπτικής ή και USB). Δεν λέω κάτι καινούργιο/άγνωστο φυσικά σε αυτή την περίπτωση, αλλά το υπενθυμίζω γιατί καμιά φορά μπερδευόμαστε με τις περίπλοκες λύσεις και ξεχνάμε τις απλές (ειδικά εφόσον παίζουν καλά). Κι αν θέλει και Dirac, το κουμπώνει σε ένα minidsp et voila!

ΥΓ 3: Σίγουρα κάποιοι πχιουρίστες θα έχουν ανατριχιάσει με αυτά που γράφω. Το Android κάνει upsample τα 44.1kHz σε 48 (πάει το bit perfect 😱), δεν παίζει high resolution κλπ. Αλλά πραγματικά, σας προ(σ)καλώ σε blind test.

ΥΓ 4: ΟΚ, τα κάνει όλα, αλλά δεν κάνει gapless (μέσω Chromecast). Κι αυτό λύνεται όμως όταν η αναπαραγωγή γίνεται μέσω του app και όχι μέσω Chromecast, απλά πρέπει να ανοίγεις οθόνη/TV. Εγώ που το έχω ούτως ή άλλως συνδεδεμένο, δεν έχω θέμα να το κάνω έτσι όταν θέλω να ακούσω gapless. Κι αν έχεις roon, έχει gapless και στo Chromecast, οπότε problem solved.

ΥΓ 5: Αν δεν θες να έχεις καθόλου TV/οθόνη, γίνεται κι αυτό. Απλά θες και ένα HDMI dummy plug.

ΥΓ 6: Αντί του UR23, υπάρχει και το S2 Digi με καλύτερα specs. Λογικά θα παίζει το ίδιο/καλύτερα, απλώς δεν το έχω δοκιμάσει.

ΥΓ 7: Για περισσότερες λεπτομέρειες για το Xiaomi ως streamer, εδώ και εδώ.

Μην το γελάς! Καθώς όπως είπα η μουσική και οι ταινίες είναι δύο ξεχωριστά συστήματα, αναζητώ κάτι (σε επόμενη φάση βέβαια, για οικονομικούς λόγους) που να καλύπτει "αξιοπρεπώς" και το θέμα του σινεμά. Με δεδομένα φυσικά τα ελαττώματα της διάταξης και άρα όχι τεράστιες απαιτήσεις.

Προς το παρόν έχω ένα σύστημα... τραβεστί (που είναι και της μόδας) με τρία μπροστινά από ένα πακέτο της Wharfedale (είναι μέσα στο έπιπλο της TV που είναι διάτρητο) και 2 πίσω από ένα πακέτο Sony Pascal, που ήταν πιο όμορφα, αφού τα έβαψα με σπρέι από ασημί σε μαύρα. Το sub ήταν μέχρι πρότινος πάντα κλειστό, τώρα λέω να συνεχίσω την παράδοση τραβεστί και να φτιάξω ένα switch που να κάνει το ένα geithain να παίζει ως sub στις ταινίες. Μην βαράτε, ετσι για την πλάκα του να φτιάξω το ασύρματο XLR switch και για τη δοκιμή. Εξάλλου σε σχέση με το τίποτα, καλύτερα θα παίζει!

alexis

Reaction score
30.450
Μα η ARC δεν φτιάχτηκε για να είναι ηχοσύστημα. Το hub της είναι οι τηλεοράσεις που έχουν πολλές εισόδους. Δεν σχεδιάστηκε για να είναι ο ήχος του συστήματος με προβολέα.

Μπλέκουμε πάλι πελάτες. Άλλος ο πελάτης της ARC (και της Sonos), και άλλος του προβολέα.
Οι εταιρείες δεν σχεδιάσουν λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του συνόλου. Επιλέγουν target group και δίνουν λύσεις για το συγκεκριμένο target group. Και προφανώς η ARC που θα έκανε όσα ήθελε ο καθένας μας δεν θα είχε 900 ευρώ.

To πολυκάναλο πακετάκι της Sonos είναι μια τέλεια premium επιλογή για θέαση steaming υπηρεσιών σε TV και τίποτα παραπάνω. Τα extra features κοστίζουν.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.705
Τι να τον κάνεις τον προβολέα όταν οι τηλεοράσεις των 100" αρχίζουν να είναι σε συγκρίσιμα κοστολογια και με σοβαρά πλεονεκτήματα;

Το μέλλον δεν βρίσκεται στον προβολέα..

Εταιρείες όπως η σόνος, δεν ασχολούνται με πράγματα που δεν έχουν μέλλον. 😎

alexis

Reaction score
30.450
Αλλά και πάλι η Sonos δεν είναι ο πελάτης του ιδιοκτήτη μιας 100άρας ΤV.

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.874
Δηλαδή όλες οι ηχόμπαρες του κόσμου που έχουν είσοδο HDMI (και 2 ή και παραπάνω από ένα μέτριο επίπεδο τιμής και πάνω) και μια έξοδο και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου σαν άνθρωπος με ό,τι συσκευή θες, είναι κάτι "εξωτικό". Και η Sonos που αποφάσισε να έχει μόνο μια ARC θύρα είναι η λογική, ή αν έκανε ό,τι κάνουν όλοι οι άλλοι θα έπρεπε να κάνει πάνω από 900€.

Εντάξει ρε παιδιά, γουστάρετε Sonos, το καταλάβαμε. Αλλά λίγο έλεος. It's not a bug, it's a feature.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.551
Members
38.196
Νεότερο μέλος
nikos3391