Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Haiduk is awesome. Best metal band.@Sarxas: Διακρίνω μία ιδιαίτερη εκτίμηση για τους Haiduk, σωστά;
Πρέπει να πηγαίνουν τα δημοτικά εκδρομή εκεί εκπαιδευτική να μαθαίνουν.
Άνθρωπε μου!!!Πάω να ακουσω λίγο Impaled Nazarene να πάρω και ένα γραψαρχιδολ και ολα μέλι.
Πληροφορίες για το νέο δίσκο των ThornsΝΑΙ. ΡΕ. ΠΟΥΣΤΗ. ΜΟΥ!!! ΝΑΙ!!!
THORNS Appears To Be Working On Their First Album In Over 20 Years
It's finally happening, it seems.metalinjection.net
Φίλε μου χίλια συγγνώμη αλλά κυριολεκτικά μου βγήκε ο καφές από το ρουθούνι. Το απαίδευτο αυτί μου δεν μπόρεσε να πιάσει τις υγρές μεσαίες κλπ. Εγώ ο άμοιρος μέχρι Burzum φτάνω...Ρε φίλε @kalitsouni, γιατί γελάς; Επειδή εσύ δεν μπορείς να εκτιμήσεις τη μουσικότητα και τη πολιτιστική συνεισφορά του album, τις υγρές μεσαίες και τις κρυστάλλινες υψηλές, πρέπει να γελάς, δηλαδή;
Με πληγώνεις, να το ξέρεις.
Αν εξαιρέσεις το παρελθόν του τυπά, οι Burzum ήταν πολύ επιδραστικοί στο ιδίωμα του black metal. Αυτό το Hvis lyset tar oss σημάδεψε την εφηβεία μου, τι να λέμε τώρα...Φίλε μου χίλια συγγνώμη αλλά κυριολεκτικά μου βγήκε ο καφές από το ρουθούνι. Το απαίδευτο αυτί μου δεν μπόρεσε να πιάσει τις υγρές μεσαίες κλπ. Εγώ ο άμοιρος μέχρι Burzum φτάνω...
Ειδατε παρεα το απιστευτο live του Μεξικου;(λίγο αργά είδα το πιο πάνω post...)
@bonepeeler2 Groupάρα οι Septic Flesh! Όλες οι κυκλοφορίες τους έχουν κάτι το ιδιαίτερο να πουν! Και είναι κι εκπληκτικοί στα live τους! Ρώτα και τον @costas EAR να σου πει!