Καλημέρα στην ομάδα! Νέος εδώ και θα ήθελα τα φώτα σας για μια αγορά που πρόκειται να κάνω. Εντελώς ερασιτεχνικά είχα ένα home cinema της Sony λίγο Frankenstein αλλά για την χρήση που το ήθελα (ταινίες) ήταν ικανοποιητικό. Δυστυχώς με τις πλημμύρες στην Θεσσαλία το πήρε το ρέμα αλλά επειδή έχω το μικρόβιο θέλω να ξανά φτιάξω ένα οικονομικό να κάνω τη δουλειά μου! Το budget είναι περίπου στα 1500 ευρώ και αυτά που εντόπισα εγώ σαν καλές επιλογές είναι:
Μαζί με αγορά ενός subwoofer
Μαζί με αγορά ενισχυτή
θα ήθελα τις γνώμες σας σχετικά με το τι να προτιμήσω η ενδεχομένως κάποια αντίστοιχη πρόταση σε αυτά τα λεφτά! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Yamaha RX-V4 και Polk Audio XT60, XT30 και ΧΤ15 home cinema set
O Yamaha RX-V4A ειναι ραδιοενισχυτής home cinema 5.2 καναλιων 5x115 watts, με ραδιοφωνικο δεκτη FM/AM, DAB. Τα Polk Audio XT60 ειναι 2 δρομων, με 1x woofer 6.5, 2x passive radiators 6.5 και tweeter solk dome 1. Τα Polk Audio XT15 ειναι 2 δρομων, με woofer 5.5 και tweeter solk dome 1. Το Polk...
www.kosmasaudiovideo.gr
Μαζί με αγορά ενισχυτή
θα ήθελα τις γνώμες σας σχετικά με το τι να προτιμήσω η ενδεχομένως κάποια αντίστοιχη πρόταση σε αυτά τα λεφτά! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!