Πώληση ηχείων Mission 735

Status
Not open for further replies.

skonst

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.421
Πωλούνται τα ηχεία mission 735 ,σε πολύ καλή κατάσταση, με ελάχιστη χρήση, δεκτός κάθε έλεγχος,
δυνατότητα ακρόασης στον χώρο μου.

τιμή 200 ευρώ.

Επικοινωνία με pm ή στο e-mail: [email protected]

Παρακαλώ όχι ανταλλαγές.

Attachments

Reaction score
6.882
O Skonst με ενημέρωσε με pm πριν λίγο,ότι η φωτό είναι από το διαδίκτυο και ότι τα δικά του ηχεία φορούν και τα δύο το κανονικό τουίτερ. Αρα η ερώτηση μου είναι άκυρη,αλλά όπως είπα και στον ίδιο........καλό θα ήταν να μην θάβουμε τις αγγελίες μας, βάζοντας φωτός με πειραγμένα ηχεία. Παρακαλω να διαγραφεί το σχόλια,αλλά ας κάνει τον κόπο να βάλει φωτό απο τα δικά του ή έστω να ενημερώσει ότι τα ηχεία έχουν τα κανονικά τουίτερ.

skonst

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.421
O Skonst με ενημέρωσε με pm πριν λίγο,ότι η φωτό είναι από το διαδίκτυο και ότι τα δικά του ηχεία φορούν και τα δύο το κανονικό τουίτερ. Αρα η ερώτηση μου είναι άκυρη,αλλά όπως είπα και στον ίδιο........καλό θα ήταν να μην θάβουμε τις αγγελίες μας, βάζοντας φωτός με πειραγμένα ηχεία. Παρακαλω να διαγραφεί το σχόλια,αλλά ας κάνει τον κόπο να βάλει φωτό απο τα δικά του ή έστω να ενημερώσει ότι τα ηχεία έχουν τα κανονικά τουίτερ.

Attachments

skonst

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.421
Παρακαλώ να κλείσει η αγγελία. Τα ηχεία πουλήθηκαν .Ευχαριστώ το site για την ανάρτηση της αγγελίας.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.035
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic