- Reaction score
- 475
When there is a will there's a way...Eίμαι σίγουρος!
Σε 5 μέρες έκανες ό,τι δεν μπορούμε να κάνουμε οι υπόλοιποι σε 5 χρόνια, για να μην πω ποτέ.
When there is a will there's a way...Eίμαι σίγουρος!
Σε 5 μέρες έκανες ό,τι δεν μπορούμε να κάνουμε οι υπόλοιποι σε 5 χρόνια, για να μην πω ποτέ.
Δεν ξέρω, δεν απαντώ...Ερώτηση παγίδα μου μυρίζει...@Antonylogan δεν μας είπες όμως, ποιο ακούγεται καλύτερα?
Το δικάναλο ή το πολυκαναλο?
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις View attachment 321976
Μπά... συνήθισα...Ωχ.. Βάλε κράνος γι΄αυτό που έπεται.
Ωχ ωχ ΩΩχ.....Diana Krall prive στο σαλόνι μου..
Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο... αλλά από φωνή...Άντε μωρέ, με την ξυνή...
Φωνάρα!!!Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο... αλλά από φωνή...
Διάβασα για ένα καλά στημένο αναλογικό σύστημα φίλε μου αλλά δεν μπόρεσα να δω φωτογραφίες...Φωνάρα!!!
Υ.Γ. 1: Κι εγώ την ακούω, περιστασιακά.
Υ.Γ 2: Το post που ανάρτησα για το χώρο μου, το είδες;
Ημουν σιγουρος γιαυτη την απαντηση.Δεν ξέρω, δεν απαντώ...Ερώτηση παγίδα μου μυρίζει...
Κοίταξε...καλά τα μαλακιστηράκια... έδεσαν όμορφα με το κεντρικό...αλλά...αν ο Denon είχε pre-out και δεν σκεφτόμουν τον λογαριασμό ρεύματος... θα έπαιζα τα martin για main - center και τότε έλα να μιλήσουμε για wall of sound... Το μέγεθος της σκηνής η χροιά και οι μεσαίες [γι αυτό άλλωστε και τα επέλεξα...jazz - blues και γενικότερα γυναικείες φωνές] των συγκεκριμένων ηχείων δεν υπάρχει...τα ακούσματά μου είναι ως επί το πλείστον jazz - blues - κλασική μουσική - όπερα και γενικότερα γυναικείες φωνές...μου αρέσει να έχω την Diana Krall prive στο σαλόνι μου...
Μην παραμυθιάζεσαι...τον μηχανικό δεν τον προσλαμβάνεις για τις ιδέες και τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες , αλλά για να γλυτώσεις την ταλαιπωρία του κυνηγητού - συντονισμού των συνεργείων - [Ταλιμπάν] και για να προλαβαίνει τα χειρότερα...Αναβολή στην αναβολή, και οι περισσότεροι χώροι μένουν με λευκούς σκέτους τοίχους και ταβάνια, χωρίς καμία ακουστική κι αισθητική φροντίδα.
Βάλε και ότι οι περισσότεροι δεν βάζουμε το χέρι στην τσέπη να αναθέσουμε το έργο σε επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές κτλ. γι' αυτό και σπάνια βλέπεις ωραίους χώρους.
Για να μη μιλήσω για τα εξοχικά, όπου ο καθένας βάζει ό,τι του περισσεύει απ' του παππού του τα χρόνια.
Πας να αγοράσεις εξοχικό, σου λέει επιπλωμένο, κομπλέ με ηλεκτρικές συσκευές, και όταν μπεις μέσα, ψάχνεις από πού να φύγεις.
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξω το ψευδώνυμο γιατί μου ακούγετε λίγο σαν τελειωμένος πορνοστάρ...Ημουν σιγουρος γιαυτη την απαντηση.
Aντιλαμβανοντας του γιατι πραγματικα καποιος εμπεριεχει στο nickname του ,γιαυτο και η αρχικη προτροπη μου
περι ομοσταυλου κεντρικου. Το μπατζετ φυσικα παιζει το ρολο του και το αντιλαμβανομαι .
Αλλώστε ολοι επιλεγουμε τους συμβιβασμους μας ...
Επομένως αν κατάλαβα σωστά προτιμάς να ακούς την μουσική σου με τα 2 ML χωρίς σαμπ και όχι από το πολυκαναλικο σύστημα, 5.1.4 είναι?Δεν ξέρω, δεν απαντώ...Ερώτηση παγίδα μου μυρίζει...
Κοίταξε...καλά τα μαλακιστηράκια... έδεσαν όμορφα με το κεντρικό...αλλά...αν ο Denon είχε pre-out και δεν σκεφτόμουν τον λογαριασμό ρεύματος... θα έπαιζα τα martin για main - center και τότε έλα να μιλήσουμε για wall of sound... Το μέγεθος της σκηνής η χροιά και οι μεσαίες [γι αυτό άλλωστε και τα επέλεξα...jazz - blues και γενικότερα γυναικείες φωνές] των συγκεκριμένων ηχείων δεν υπάρχει...τα ακούσματά μου είναι ως επί το πλείστον jazz - blues - κλασική μουσική - όπερα και γενικότερα γυναικείες φωνές...μου αρέσει να έχω την Diana Krall prive στο σαλόνι μου...
Post #383 - αφού έχεις την περιέργεια να δεις κι άλλους χώρους, ε, ικανοποίησέ την! Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο (κάνε το όμως στο thread μου, όχι σε αυτό εδώ).Διάβασα για ένα καλά στημένο αναλογικό σύστημα φίλε μου αλλά δεν μπόρεσα να δω φωτογραφίες...
Δεν υπάρχει αυτό που ακούς λέμε. Σαν να είσαι εκεί.Carambola nation.
Εγω έμμεσα σε προειδοποίησα και ενοχή δεν έχω, εσύ δεν το καταλάβες ... προχωρά σε Σεπούκου , όσο είναι καιρός, έστω με το μεσαίο σπαθί γιατί εδώ αυτοί θα σε τρελάνουν με τις πολλές επιλογές. Εξάλλου όλοι κάποια στιγμή θα πεθάνουμε. Τι τώρα, τι αύριο ;Δεν ξέρω, δεν απαντώ...Ερώτηση παγίδα μου μυρίζει...