- Reaction score
- 538
Το Σαββατοκύριακο είναι μια από τις δοκιμές που θέλω να κάνω !!!Mε δύο Five + 2 Sub δεν νομίζω πως θα έχεις θέμα εντάσεων
Τα ERA 300 με ένα και δύο SUB και
Τα Five με ένα και δύο SUB
Το Σαββατοκύριακο είναι μια από τις δοκιμές που θέλω να κάνω !!!Mε δύο Five + 2 Sub δεν νομίζω πως θα έχεις θέμα εντάσεων
Όχι δεν έχω ακούσει κανένα από τα δυο . Όμως η καμπίνα , τα υλικά των drivers των Q και γενικά η τεχνολογία τους ,εξασφαλίζουν πολύ χαμηλή παραμόρφωση και γενικότερα είναι μια εταιρεία που είναι αναγνωρισμένη στον χώρο . Έτσι πιστεύω και το είπα .Καθόλου υπερβολές. Η σταθερή και αξιόπιστη multi-room ικανότητα είναι που εδραίωσε τη Sonos εξαρχής.
Και όχι μόνο εντός σπιτιού, αλλά και εκτός, με τα Move και Roam.
Μπαίνεις-βγαίνεις, και συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες, μεγάλη ευκολία.
Κι έπεται και συνέχεια με τα Sonos ακουστικά.
Δεν το αποκλείω. Εσύ το αποκλείεις να παίζει καλύτερα το Sonos Five; Το έχεις ακούσει;
Αλλά και να παίζει καλύτερα το όποιο Q, πάλι Five θα έπαιρνα. Με κλειστά μάτια μάλιστα.
Έως 32 είπαμε, όχι ντε και καλά 32.
Συνήθως ο στόχος είναι κάθε δωμάτιο να έχει μουσική.
Επιλέγεις μέσω app τι θέλεις να παίζει πού, ή και όλα μαζί το ίδιο.
Ελα τώρα μεταξύ μας είμαστε, πόσα σου δίνει η SonoS για το promotion !!!!!!!!!Πολλοί μάλλον δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι εστί Sonos.
Βάζετε τα ηχεία Sonos στο ίδιο καζάνι μέ κάθε τυχάσπαρτο bluetooth ηχειάκι.
Τιναιτουτο "HIFI" ? .....Το Bluetooth το έχει για casual . Εκεί σταθηκες;Δεν σε καταλαβαίνω με τα Sonos . Άν το μέλημα είναι να γεμίζουμε ήχο καλώς. Το θέμα είναι θελουμε hi fi ήχο; Πως να το κάνουμε τα Sonos δεν είναι hi fi. Ακόμα και στο review του asr δείχνει ότι δε τα πάει καλά με το distortion το five.
Όταν πήρα την Beam την είχα στην κρεβατοκάμαρα και μετά έβαλα τα ERA300 στο σαλόνι. Η μοναδική φορά που η σλυζυγος είπε κάτι αυθόρμητα θετικό για ηχοσύστημα στο σπίτι ήταν τι ωραία που ήταν που ακουγόταν η μουσική σε όλο το σπίτι.Και σε συνδυασμό με το multiroom, μπορεί όλο το σπίτι να έχει ωραίο ήχο, και όχι μόνο η γωνιά του παραδοσιακού χαϊφιντελίστα μπαμπά, μπροστά στο ρακ του.
Hi-Fi !Η μοναδική φορά που η σλυζυγος είπε κάτι αυθόρμητα θετικό για ηχοσύστημα στο σπίτι ήταν τι ωραία που ήταν που ακουγόταν η μουσική σε όλο το σπίτι.
Πώς αναγνωρίζεις ότι είναι μόνη;Τώρα έχω βάλει έναν αυτοματισμό και όταν μπαίνει στο σπίτι και είναι μόνη αρχίζει και παίζει ένας σταθμός από το Apple Music
...με "τα" subwoofer της.Πάντως, όταν "τα φτύσει" η ηχομπάρα που λειτουργεί τώρα στο σαλόνι μου, η επόμενη που θα αγοράσω θα είναι μια της Sonos με το subwoofer της.
Έχω Home Assistant και αναγνωρίζει ποιος είναι στο σπίτι από τους 2 μας ή αν είμαστε και οι. Οκ, αν έχει φέρει κάναν γκόμενο δεν το αναγνωρίζει αλλά δεν με νοιάζει, εγώ να μην είμαι σπίτι όταν παίζει έντεχνοΠώς αναγνωρίζεις ότι είναι μόνη;
Classic!Προχτές έτρωγα στην κουζίνα, ενώ είχε βάλει μουσική η γυναίκα μου. Κοιτάω τα Duevel, στήνω αυτί, θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά ότι έπαιζαν εκείνα, γλυκά και ατμοσφαιρικά. Της λέω, έστειλες στο κανονικό σύστημα;
Η απάντηση ήταν:
- Τι λες ρε συ, αφού ξέρεις, εγώ μόνο Sonos παίζω.
Τι τα έχεις όλα τ' άλλα; Πάρτα από δω να μας αδειάσουν τη γωνιά!
Και ξεροκαταπίνω, γιατί δεν μπορώ να της αντιτείνω ότι τα κρατάω επειδή παίζουν καλύτερα.
Και για εμένα.Για τις γυναίκες, όσο τονίζουν την παρουσία τους τα ηχεία, τόσο το χειρότερο. Ακόμα και όμορφα αν είναι.
Το ιδανικό θα ήταν να μην υπήρχαν καθόλου. Η μουσική να έπαιζε ως δια μαγείας στον χώρο.
Ναι το γνωρίζουμε
Πώς; Με το κινητό;Έχω Home Assistant και αναγνωρίζει ποιος είναι στο σπίτι από τους 2 μας ή αν είμαστε και οι