Δίαιτα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.550
Χρηστάρα ούτε ματζούνια ούτε light τροφές. Τίποτα.
Light δεν έχω φάει ποτέ στην ζωή μου.
Αυτό που έχω κάνει είναι μείωση στα μακαρόνια , ψωμιά , και τέτοια , και κόψιμο του βραδινού φαγητού .
Ουσιαστικά τρώγω μόνο το μεσημέρι . Το βράδυ κάνα μήλο ή κάτι τέτοιο . Τέλος.
Α ! και πούσαι ? κομένες οι μπύρες

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Γενικά μιλάω για τις Light τροφές, και εγώ επίσης τις αποφεύγω.
Όταν κάποιος ξεκινά κάποιου είδους άσκηση έχει έντονα τη αίσθηση της πείνας και μπορείς πολύ εύκολα να τη πατήσεις, αντί να χάσεις, να πάρεις κιλά.
Έχω πολλά παραδείγματα σε αυτό, ένας συνάδελφος για λόγους υγείας ξεκίνησε το ποδήλατο, έκανε καθημερινά 10km, του άνοιγε τη όρεξη και όταν πήγαινε σπίτι έτρωγε δίχως αύριο, ενώ συνέχιζε να κάνει ποδήλατο καθημερινά, στο τέλος έγινε σαν βόιδι...
Το αλκοόλ είναι επίσης κάτι που επιβαρύνει τη προσπάθειας απώλειας βάρους.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.414
Στη θκιάς περίπτωση κύρ Γιάννη, θες μια χαμηλή αερόβια της μιάς ώρας.
Μια ήρεμη βόλτα με ποδήλατο για μία ώρα αρκεί;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Για αυτό σήμερα το απόγευμα με το ποδήλατο έφαγα, 4 μπιφτέκια, μια σαλάτα και δγιό κομμάτια πίτσα. Θα μπορούσα να φάω άλλο τόσο, θα ήταν όμως λάθος.
Screenshot_2024-02-16-21-45-39-599_com.strava-edit.jpg

Αυτή την ώρα αν την αντικαταστήσω με το περπάτημα είναι το ίδιο;

Για έντονο περπάτημα μιλάω, όχι να χαζεύεις βιτρίνες;
Απ'το ολότελα, καλή κι η Παναγιώταινα θα πω. Ωστόσο ο άνθρωπος έχει κατασκευαστεί ώστε να μπορεί να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις περπατώντας. Οπότε μία ώρα περπάτημα δεν το λες άσκηση

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.866
1 ώρα περπάτημα τη μέρα δίχως άλλη δραστηριότητα είναι λίγο. Είναι 6.000 βήματα περίπου. Στα 10.000 λες πως κάτι έκανα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Εγω εδώ και πολλά χρόνια έχω ως απαγορευτικό, αλάτι, ζάχαρη, γλυκά, τηγανιτά, ζωικό λίπος, φυτικό λίπος, μπούστερ γεύσης σε όλες τις μορφές, συμπεριλαμβάνεται και οι έτοιμες σάλτσες, λευκό ψωμί, λευκά μακαρόνια, αναψυκτικά.
Στο μόνο που δεν μπορώ να αντισταθώ είναι το παγωτό :biggrin:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.550
Ζάχαρη μόνο ελάχιστη καστανή στον καφέ , πουθενά αλλού.
Αλάτι παντού με το τσουβάλι, γλυκά πουθενά δεν τα γούσταρα ποτέ , τηγανητά αρκετά , ζωικό λίπος κάργα, μπούστερ γεύσης κάργα, έτοιμες σάλτσες ? τι είναι αυτό ? λευκό ψωμί λίγο , λευκά μακαρόνια εννοείται , αναψυκτικά τι είναι αυτά ?
Παγωτό ? τι είναι αυτό ?
Εγώ μόνο κρασί πίνω .

gid

Reaction score
9.620
1 ώρα περπάτημα τη μέρα δίχως άλλη δραστηριότητα είναι λίγο. Είναι 6.000 βήματα περίπου. Στα 10.000 λες πως κάτι έκανα.
Αν σε μια ώρα κάνεις 6000 βήματα, είναι λίγο, όχι γιατί είναι χρονικά λίγο, αλλά γιατί ο ρυθμός είναι χαλαρός

Με 7000+ βήματα την ώρα, μια ώρα δεν είναι καθόλου λίγο.

Και πάλι βέβαια παίζει ρόλο κι η ηλικία, για άτομο 60 χρονών και 6000 βήματα την ώρα είναι πολύ καλά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Εγώ μόνο κρασί πίνω .

Αστα, και εγώ με το αλκοόλ είμαι πολύ επιρρεπής, χρειάζομαι 1 λίτρο μπίρα τη μέρα, ένα λίτρο ουίσκι το μήνα, και 200 κιλά κρασί το χρόνο, θκιάμ παραγωγή από το θκόμ αμπέλι.
Είπαμε να βάλουμε απαγορεύσεις, μιά ζωή όμως τη έχουμε στη τελική :biggrin:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.414
χρειάζομαι 1 λίτρο μπίρα τη μέρα, ένα λίτρο ουίσκι το μήνα, και 200 κιλά κρασί το χρόνο
Εγώ 2-2,5 λίτρα μπίρα την ημέρα 200 γραμμάρια ουίσκι το μήνα και σχεδόν 0 κιλά κρασί το χρόνο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.745
Καλά ντέ, δεν πίνω 200 κιλά κρασί μαναχός, είναι στο υπόγειο το βαρέλι και από εκεί τραβάμε όλοι, χοντρικά όμως πίνω 40-50 κιλά το χρόνο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.491
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS