Sonos

Reaction score
5.395
Super είναι, όχι απλά ok.

Ta Five είναι σε περιστροφικές επιτοίχιες βάσεις. Περιστρέφοντάς τες προς τα πίσω, καλύπτουν την τραπεζαρία.

@Σ. Κωνσταντινίδης
Μήπως είσαι κι εσύ έτσι; Ο χώρος που λες για μουσική είναι προέκταση του χώρου που έχεις την Beam;

Reaction score
1.511
Super είναι, όχι απλά ok.

Ta Five είναι σε περιστροφικές επιτοίχιες βάσεις. Περιστρέφοντάς τες προς τα πίσω, καλύπτουν την τραπεζαρία.

@Σ. Κωνσταντινίδης
Μήπως είσαι κι εσύ έτσι; Ο χώρος που λες για μουσική είναι προέκταση του χώρου που έχεις την Beam;
Ναί ουσιαστικα είναι προέκταση του ίδιου χώρου που βρίσκεται η beam+sub

Reaction score
5.395
Τότε σκέψου μήπως βολεύει να το κάνεις όπως εγώ, με τα Five σε στρατηγικά σημεία σε επιτοίχιες περιστροφικές βάσεις με κλίση προς τα κάτω, ώστε να καλύπτουν δύο ρόλους, και ως surround στο home cinema, και ως στέρεο για να ακούς μουσική.

Για να ενσωματωθεί όμως και το δεύτερο sub προϋπόθεση είναι να αντικαταστήσεις την Beam με Arc. Μικρό το κακό, αν αναλογιστείς το τελικό αποτέλεσμα.
Μια Beam μπαίνει σε οποιοδήποτε τηλεόραση άλλη.

Ndis

Titika
Reaction score
4.751
Το end game για μένα για το σαλόνι θα είναι αν η νέα ark θα υποστηρίξει 4 σαμπς + side surrounds.

Η σημερινή αρκ με τα ones και τα δύο σαμπς θα μετακομίσει στη κρεβατοκάμαρα.

Cross fingers !

Reaction score
5.395
:dance2: :dance2:Εχει κανένας αντικαταστήσει τα καλώδια ρεύματος σε SonoS με πιο ποιοτικά ????? :gamer::gamer:
To κοντύτερο και γωνιακό που προσφέρει η Sonos είναι ωραίο.

sonos cable.jpg

Reaction score
1.511
Τότε σκέψου μήπως βολεύει να το κάνεις όπως εγώ, με τα Five σε στρατηγικά σημεία σε επιτοίχιες περιστροφικές βάσεις με κλίση προς τα κάτω, ώστε να καλύπτουν δύο ρόλους, και ως surround στο home cinema, και ως στέρεο για να ακούς μουσική.

Για να ενσωματωθεί όμως και το δεύτερο sub προϋπόθεση είναι να αντικαταστήσεις την Beam με Arc. Μικρό το κακό, αν αναλογιστείς το τελικό αποτέλεσμα.
Μια Beam μπαίνει σε οποιοδήποτε τηλεόραση άλλη.
Αρα beam με x2 sub δεν παίζει αυτο το έχω εμπεδώσει.
Ωστόσο ουτε η επιλογή x2 five+sub με beam+sub μπορεί να δουλέψει ώς group όπως αναφέρθηκε. Κατάλαβα κάτι λάθος ?

Reaction score
5.395
Ανάλογα τι εννοείς με το δουλέψει.

Να λαλήσουν μουσική, θα λαλήσουν.
Δύο γκρουπ ξεχωριστά θα οριστούν να παίζουν ταυτόχρονα.

sps

Reaction score
538
To κοντύτερο και γωνιακό που προσφέρει η Sonos είναι ωραίο.
Μακρύτερο , θέλω για το ένα ERA300 και το ένα Five, αλλά με 45€ + 45€ SonoS , φέρνω από Amazon Oehlbach

Reaction score
5.395
Εγώ δημιούργησα πρίζες ακριβώς πίσω από τα επιτοίχια Five και Sub.
Με μικρό καλωδιάκι δεν φαίνεται τίποτα.

Της Arc το έκοψα και το ένωσα με μικρή φισιέρα εντός τοίχου, το ίδιο και της TV.

Αν τρέχουν μακριά καλώδια ρεύματος στο πάτωμα και τους τοίχους, χάνεται η μίνιμαλ αισθητική της Sonos.

Reaction score
1.511
Ανάλογα τι εννοείς με το δουλέψει.

Να λαλήσουν μουσική, θα λαλήσουν.
Δύο γκρουπ ξεχωριστά θα οριστούν να παίζουν ταυτόχρονα.
Με την έννοια του group εννοώ να παίξουν ώς σύνολο πχ σε home theater

Reaction score
1.511
Είναι άραγε θέμα software - αρα εμπορικό ? :thumbsdown:

Τα XLS-215 μαζί με το 18αρι που μου είχες στείλει έχουν μείνει Ιταλία απο την προηγούμενη μετακόμιση. Πολλές μετακομίσεις, μεγάλος όγκος, αποφάσισα να κάνω downsize έτσι προέκυψαν και τα sonos (τα οποία πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί δεν είχα αποκτήσει νωρίτερα :headbang:

Reaction score
1.054
Είναι άραγε θέμα software - αρα εμπορικό ? :thumbsdown:

Τα XL-215 μαζί με το 18αρι που μου είχες στείλει έχουν μείνει Ιταλία απο την προηγούμενη μετακόμιση. Πολλές μετακομίσεις, μεγάλος όγκος, αποφάσισα να κάνω downsize έτσι προέκυψαν και τα sonos (τα οποία πολλές φορές αναρωτιέμαι γιατί δεν είχα αποκτήσει νωρίτερα :headbang:
....δεν εισαι ο μονος ! :headbang:

Reaction score
5.395
Παρομοίως χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο όλοι οι κάτοχοι Sonos που δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι νωρίτερα.

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα!

Reaction score
44
Cross fingers !
[/QUOTE]
Το end game για μένα για το σαλόνι θα είναι αν η νέα ark θα υποστηρίξει 4 σαμπς + side surrounds.

Η σημερινή αρκ με τα ones και τα δύο σαμπς θα μετακομίσει στη κρεβατοκάμαρα.

Cross fingers !
Για μένα το end game Είναι να φτιάξει μία μπάρα η οποία θα παίζει μόνο σαν κεντρικό..Και fl + fr να Παίζουν τα five η τα era300.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448
Έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο;
Θα έρθει μια νέα ARC, αλλά κανείς δεν ξέρει τα τι και πώς.

Η δική μου εικασία είναι ότι θα βγάλει μεγαλύτερη για τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις.

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof