vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.741
Αμα στο μπαρ καθονταν και κανα δυο-τρεις καβλετες για το απεριτιφ και των συνοδευτικων Πτι φουρς θα ηταν η υπερτατη χαρα του καθε ανδρα ρε παιδι μου....
Αμα στο μπαρ καθονταν και κανα δυο-τρεις καβλετες για το απεριτιφ και των συνοδευτικων Πτι φουρς θα ηταν η υπερτατη χαρα του καθε ανδρα ρε παιδι μου....
Εσύ πάρε καλύτερα αυτό. One Person Cinema, υπάρχει όντως.Εγώ @Ν.Κ. αυτό το home cinema θα έπαιρνα. Θα έβλεπα και outdoors στον κήπο (χωρίς ανακλάσεις χα χα). Βγαίνει και σε μεγαλύτερα μοντέλα.
Αλλά μήπως ξέρετε να ψωνίζετε ; Πάτε δίνετε ένα σωρό λεφτά σαν κορόιδα.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Όχι ο Δούσης με τα σχόλια του ... όχι , έλεος, μόνο με κλειστή φωνή και εάν."Εικόνες" γίναμε... ο Δούσης λείπει μόνο...
Αυτός είναι ή νεκρόφιλος ή το αντίθετο θέλει να ξαναμπεί στην κοιλιά της μάνας του. Κάτι έχει με την μεταθανάτια ή πρό ζωής υπαρξιακή του υπόσταση. He has serious issues.Εσύ πάρε καλύτερα αυτό. One Person Cinema, υπάρχει όντως.
Ξέρεις ότι όσοι μπήκαν σε αυτό δεν θέλαν να ξαναβγούν?
View attachment 322820
View attachment 322821
Του τα βάζουμε όλα μαζί απανωτά ...ώστε να τα πάρει όλα μαζί και να τα μεταφέρει. Είναι πιο εύκολο έτσι. Το ΄δυσκολο είναι να είναι ανακατεμένα τα εντός με τα εκτός θέματος και να κάθεσαι να επιλέγεις ... αυτό θα μεινει, αυτό θα φύγει , να σου φωνάζουν εμένα γιατί έφυγε και όχι του άλλου κλπ. Πάντα τον σκεφτόμαστε τον Ολύμπιο.Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζεται εδώ...
Ή είστε σκασμένοι για ασυγκράτητη-αχαλίνωτη κουβεντούλα, λες και σας είχαν μαντρωμένους
20 χρόνια σε κανά λαγούμι, ή μισείτε (πολύ όμως) τον n_olympios![]()
Όχι ο Δούσης με τα σχόλια του ... όχι , έλεος, μόνο με κλειστή φωνή και εάν.
Αυτός είναι ή νεκρόφιλος ή το αντίθετο θέλει να ξαναμπεί στην κοιλιά της μάνας του. Κάτι έχει με την μεταθανάτια ή πρό ζωής υπαρξιακή του υπόσταση. He has serious issues.Αυτά είναι αβαντ γκάρντ κόλπα στην Γερμανία. Λογικά να ακμάσει εκεί η αβαντ γκάρντ.
Πάλι πυροσβεστήρα δεν βλέπω ούτε μέσα, ούτε έξω. Παρανάλωμα του πυρός θα γίνει όποιος μπεί εκεί μέσα και στον ύπνο του μάλιστα.Ελβετία
έχει όμως κακή φήμη, χάνεις την αίσθηση του χρόνου και δεν θέλεις να ξαναβγείς.
Μπορείς να δοκιμάσεις αν θέλεις αλλά εγώ σε προειδοποίησα
OPC | MUSICLAB
Das SE MUSICLAB ist ein internationales Zentrum für Elektroakustik. Es bietet drei Weltklasse-Einrichtungen: THE LAB, THE STUDIO und das OPC. Alle Einrichtungen können gemietet werden.www.semusiclab.com
Τόσο ως αξιέπαινοι όσο και ως... αξιόποινοι χαρακτήρες.... Πάντα τον σκεφτόμαστε τον Ολύμπιο.
... Ούτε από το παρακάτω θα θελαν να βγαίνουν έστω και αν διέθεταν μόνον... ακουστικά.Εσύ πάρε καλύτερα αυτό. One Person Cinema, υπάρχει όντως.
...
Ειδικά το βράδυ που θα τους κάνουν επίσκεψη ...... οι λύκοι... Ούτε από το παρακάτω θα θελαν να βγαίνουν έστω και αν διέθεταν μόνον... ακουστικά.
View attachment 322824
Γίνεται έτσι αναπαράσταση σε πραγματικό χρόνο του... "Χορεύοντας με τους Λύκους". Ποιο Home Cinema bubble, εδώ έχει Live Action.Ειδικά το βράδυ που θα τους κάνουν επίσκεψη ...... οι λύκοι
Πάνε εκεί χωρίς όπλο και τα λεμε![]()
Οι δικοί μας οι λύκοι , δεν μας πειράζουν πες του. Είμαστε μέρος του habitat τους. Μας ξέρουν. Δεν είμαστε άσχετοι που σκαρφαλώνουν σε κορυφές έτσι για την πλάκα τους χα χα.Γίνεται έτσι αναπαράσταση σε πραγματικό χρόνο του... "Χορεύοντας με τους Λύκους". Home Cinema Live Action.![]()
Ωραία τα τοπία που βάζεις αλλά η φύση δεν αστειεύεται. Μπορεί κανείς να μπλέξει πολύ άσχημα.Γίνεται έτσι αναπαράσταση σε πραγματικό χρόνο του... "Χορεύοντας με τους Λύκους". Ποιο Home Cinema bubble, εδώ έχει Live Action.![]()
Πάνκ και φύση .... δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους. Είναι γνωστό τοις πάσι.Ωραία τα τοπία που βάζεις αλλά η φύση δεν αστειεύεται. Μπορεί κανείς να μπλέξει πολύ άσχημα.
Εγώ σας προειδοποίησα πάντως.![]()
Μονάχα για τα double bass array σε dedicated ξέρεις να μην προειδοποιείς για ενδεχόμενες εμπλοκές... Τουλάχιστον τα μέρη αυτά που έχω βρεθεί δεν ξεγελάνε ως προς τους κινδύνους τους.Ωραία τα τοπία που βάζεις αλλά η φύση δεν αστειεύεται. Μπορεί κανείς να μπλέξει πολύ άσχημα.
Εγώ σας προειδοποίησα πάντως.![]()
Ωχ, αυτό απαιτεί ανάλογο και κατάλληλο μουσικόν τεμάχιον :Μονάχα για τα double bass array σε dedicated ξέρεις να μην προειδοποιείς για ενδεχόμενες εμπλοκές... Τουλάχιστον τα μέρη αυτά που έχω βρεθεί δεν ξεγελάνε ως προς τους κινδύνους τους.
Ε δεν ξέρω κανέναν που να τίναξε τα πέταλα βλέποντας ταινία σε dedicated.... Ενώ στο άλλο ένα μοιραίο στραβοπάτημα και σε λίγα λεπτά έγινες χιονάνθρωπος και αν φωνάξεις θα σ ακούσουν μόνον οι λύκοιΜονάχα για τα double bass array σε dedicated ξέρεις να μην προειδοποιείς για ενδεχόμενες εμπλοκές... Τουλάχιστον τα μέρη αυτά που έχω βρεθεί δεν ξεγελάνε ως προς τους κινδύνους τους.
Τα παιδία παίζει.Λυσσάξτε τσαούσες.
Όχι φουστάνια στο game roοm ρέυ..Αμα στο μπαρ καθονταν και κανα δυο-τρεις καβλετες για το απεριτιφ και των συνοδευτικων Πτι φουρς θα ηταν η υπερτατη χαρα του καθε ανδρα ρε παιδι μου....
thva μην ψαρώνεις με τέτοια..Εσύ πάρε καλύτερα αυτό. One Person Cinema, υπάρχει όντως.
View attachment 322820
View attachment 322821