JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.342
Αν έχεις τέτοια νούμερα γιατί να βάλεις ?
Βάλτε ρε 200αρες και 1000αρες να μεγαλώσουμε το μέσο όρο να περάσουμε το μαυροβούνιο, έλα μωρή Ελλαδάρα!!1~!!!!
28,9 δίνω για την 50αρα (και υποτίθεται είναι και "προσφορά")Εδω που ειμαι (Σλοβακια), μετακομισα προσφατα σε νεο διαμερισμα και υπηρχε ηδη οτπικη ετοιμη (σε ολα τα διαμερισματα του κτιριου).
Επισης, εχω την εντυπωση, οτι η σταθερη τηλεφωνια εχει καταργηθει εντελως απο τους παροχους, δνε βλεπω να εχουν τιμες στα σαιτ τους, ισως δινουν voip αν θελει καποιος, δεν ξερω σιγουρα.
Παρακατω τιμες ιντερνετ εδω
View attachment 322930
και αντιστοιχη Ελλαδα
View attachment 322931
και ενα τεστ με ασυρματη συνδεση
View attachment 322932
Να προσθεσω οτι οι τιμες πεφτουν ελαφρως αν συνδυασεις κανα κινητο η τηλεοραση... πχ εγω πληρωνω για 1000ρα συν φουλ πακετο τιβι καπου στα 28 ευρω το μηνα.
Δηλαδή βάζεις την τεχνολογία πάνω από τον γάμο των LGBT+*- ;Απλό είναι, εδώ είμαστε ιθαγενείς και μπορούμε να επιλέξουμε μόνο από τα φυτεμένα λεφτοδεντρα, κατά τα λοιπά το κράτος θέλει να νομίζει ότι είναι Ευρωπαϊκό. Τι, δεν το πιστεύετε, εδώ καθιερώσαμε και τον γάμο ατόμων ίδιου φύλου. Ε άρα δεν μπορεί παρά να είμαστε Ευρώπη.
Αφού στα εξήγησε η Μελίνα ( κάπως; ίσως; ) αλλά φαίνεται πως έχεις κι εσύ αδυναμία κατανόησης κειμένου. Δεν σου φταίει το κράτος μετά*...Το θέμα των τηλεπικοινωνιών καταμαρτυρεί κατάφωρη συναλλαγή πολιτικού και επιχειρηματικού κεφαλαίου σε βάρος των ιθαγενών. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.