Sonos

Reaction score
146
Έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο;
Θα έρθει μια νέα ARC, αλλά κανείς δεν ξέρει τα τι και πώς.

Η δική μου εικασία είναι ότι θα βγάλει μεγαλύτερη για τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις.

Πιθανόν να μεγαλώσει λίγο την Arc. Από την άλλη ακόμα και η Arc καλύπτει τηλεοράσης μέχρι 65", από εκεί και πάνω δεν είναι τόσο πολλές οι πωλήσεις τηλεοράσεων και μια υπερβολικά μεγάλη μπάρα θα χάσει ίσως τις πωλήσεις στις 55", που παραμένουν πολύ δημοφιλές μέγεθος. Πιστεύω η μεγαλύτερη ανανέωση που θα κάνει θα είναι η χρήση της τεχνολογίας της Mayht, η οποία θεωρητικά θα δώσει πολύ μεγαλύτερο όγκο στον ήχο και θα δικαιολογήσει το επιπλέον κόστος.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448
Δεν έχει όμως σημασία. Περίπου ίδια θα είναι η εικόνα με την ARC σε μια 85άρα.

Reaction score
5.395
Mε 55ιντση TV δένει ιδανικά στο μάτι η Arc.

Για ένα μικρό δωμάτιο είναι μια χαρά το σύνολο. Θα δώσει και την ψευδαίσθηση του Atmos σε μικρό χώρο.
Πήρα μια 55άρα Oled γι' αυτόν τον σκοπό, για υπνοδωμάτιο, να το επιβεβαιώσω.

Πολλοί τη βάζουν σε μια σαλονάρα, κάθονται στα 3,5-4,5 μέτρα και περιμένουν να εντυπωσιαστούν.
@dapost κι εσύ κάπως έτσι; :)

Reaction score
476
1708686230170.jpeg

Πελάτης μου έβαλε σκέτη την ηχομπάρα Sonos Beam (Gen 2) κάτω από την 65άρα. Αφενός χάθηκε, αφετέρου δεν τρελάθηκα για τα λεφτά της...

sps

Reaction score
538
Μάλλον όπως σου έγραψε κάποιος πιο πάνω Το δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο και η μπάρα αρκετά μικρή ???

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448
Το συγκεκριμένο σετάκι πιστεύω πως θέλει 2x Fives ή ERA300 & τουλάχιστον ένα sub, αν υπάρχει τρόπος να παίξουν με την τηλεόραση. Προσωπικά θα τα τοποθετούσα δεξιά - αριστερά από την TV στα πάνω πλαίσια στο κέντρο. Θα κοιτούσα σε άσπρα, αν και νομίζω πως πάνε και τα μαύρα. Μόνο μετά από photoshop θα αποφάσιζα.

Reaction score
146
Na χτυπήσω refurbished sub άφοβα;
Τι έχεις να φοβηθείς; Κανονική εγγύηση έχουν. Το ψήνω και εγώ

Το συγκεκριμένο σετάκι πιστεύω πως θέλει 2x Fives ή ERA300 & τουλάχιστον ένα sub, αν υπάρχει τρόπος να παίξουν με την τηλεόραση.
300 σε ράφια βιβλιοθήκης πάντως δεν είναι καλή επιλογή, μιας και έχουν γούφερ και τουίτερ στο πλάι. Και η Sonos δεν το προτείνει. Τα είχα πάντως συνδέσει με bluetooth με τον προτζέκτορα και μια χαρά στέρεο ήχο έδιναν, ούτε lip sync ούτε άλλο πρόβλημα

Last edited:

Reaction score
1.054
Ποσες φορες να εφαρμοσω το Trueplay ωστε να παραδεχτειτε οτι ειναι marketing ?
Παρακατω 3 μετρησεις Η πρωτη μωβ χωρις Trueplay , με χειροκινητο EQ -5 bass & treble
Στις αλλες δυο εφαρμοστηκαν 2 διαφορετικες μετρησεις Trueplay

1708857159479.png

Reaction score
5.395
Ποσες φορες να εφαρμοσω το Trueplay ωστε να παραδεχτειτε οτι ειναι marketing ?
Σε ένα μεμονωμένο ηχείο μόνο του, χωρίς να είναι ζευγάρι και χωρίς sub δεν νομίζω πως θα περίμενε κανείς θαύματα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.541
Members
38.194