EverSolo Audio - Ελλάς

Reaction score
5
καλησπερα σας ! ετοιμάζω την τσεπη μου και εγω για αγορα του Α6.. εχω εξωτερικο σκληρο με 2ΤΒ flac κτλ . θα παιξει απο καποια usb θυρα η θα πρεπει να παρω ssd και να τα περασω εκει ? ευχαριστω πολυ

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Νέο internet radio HIFI FLAC διαθέσιμο στα Eversolo!
Le Bon Mix HiFi Flac 1411 Kbps 16 bits is now available in EverSolo players (Internet radio). Thanks to the team for the integration.

.
IMG_3547.jpeg

Reaction score
46
Αν εχετε εξωτερικο ντακ, συνδεστε το eversolo με usb, αντι για οπτικη ή coaxial. Τεραστια διαφορα!
Τι dac δοκίμασες?? και τι διαφορές άκουσες?? σε σχεση με το A6,

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Αν εχετε εξωτερικο ντακ, συνδεστε το eversolo με usb, αντι για οπτικη ή coaxial. Τεραστια διαφορα!
Να σου στείλω @#@&# καλώδιο USB να ακούσεις….

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Denafrips pontus ii upgraded. Διαφορες, απλα ... σε ολα!
Κοίτα να δεις πλάκα, είχα πάρει ανταλλαγή το Pontus II για το Α8……..(check αγγελίες)
Different horses, different courses ….

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.837
Φυσικά και με usb θα υπάρχει καλύτερο σήμα, εφ όσον με αυτόν τον τρόπο παρακάμπτωνται τα ηλεκτρονικά ήχου του pc. Αξίζει πράγματι η επένδυση και σε καλώδιο εν προκειμένω.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
Φυσικά και με usb θα υπάρχει καλύτερο σήμα, εφ όσον με αυτόν τον τρόπο παρακάμπτωνται τα ηλεκτρονικά ήχου του pc. Αξίζει πράγματι η επένδυση και σε καλώδιο εν προκειμένω.
Δεν υπάρχει PC εδώ, ο λόγος είναι άλλος.

Στην σύνδεση Eversolo —> USB —> External DAC
To Eversolo A8 δινει το χρονισμό με το clock του, που είναι ανώτερα από το Pontus.
Έχει πολύ καλά clocks το Α8.

Στις ομοαξονικές δεν «επεμβαίνει» ο χρονισμός του Α8 προς το DAC. To clock του DAC αναλαμβάνει.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.085
Δεν υπάρχει PC εδώ, ο λόγος είναι άλλος.

Στην σύνδεση Eversolo —> USB —> External DAC
To Eversolo A8 δινει το χρονισμό με το clock του, που είναι ανώτερα από το Pontus.
Έχει πολύ καλά clocks το Α8.

Στις ομοαξονικές δεν «επεμβαίνει» ο χρονισμός του Α8 προς το DAC. To clock του DAC αναλαμβάνει.
Μπερδεύτηκα. Δεν είναι το ρολόι του dac που αναλαμβάνει να χρονίσει το εισερχόμενο ψηφιακό σήμα? Το Α8 έχει το ρολόι πριν το δικό του dac?

Reaction score
115
δυο ερωτήσεις σχετικά με το Α8,
όταν συνδέσουμε πικάπ υπάρχει έξοδος στο coaxial digital? ομοίως από arc-hdmi δίνει coaxial?
Απο οτι καταλαβαινω οι αναλογικες εισοδοι εχουν πληρως αναλογικο κυκλωμα μεχρι την αναλογικη εξοδο, δεν εχουν διαδρομη απο AD converter/DSP/Digital out. Μπορει να κανω και λαθος.

Reaction score
828
Βρείτε τις διαφορές :

unnamed (4).jpg

δεν θα τις βρείτε, κοιτώντας από μπροστά...

από πίσω και μέσα μόνον ... το πάνω έχει το γραμμικό τροφοδοτικό που κυκλοφόρησε στην Πολωνία ....

Reaction score
828
Και τι διαφορετικο ακουσαμε;
Υπάρχουν κάποιες μινιμαλ, κατά την γνώμη μου, διαφορές υπέρ του γραμμικού . Λίγο πιο γεμάτο το μεσοχαμηλο και ελάχιστα καθαρότερα δρώμενα .

Εγώ δεν θα μπω σε κόπο να το βάλω. Για άλλους που οι μικρο-διαφορες είναι σημαντικές, ίσως αξίζει... Η δαπάνη ανέρχεται στα 220 ευρώ, στην πόρτα σας.

Reaction score
136
Υπάρχουν κάποιες μινιμαλ, κατά την γνώμη μου, διαφορές υπέρ του γραμμικού . Λίγο πιο γεμάτο το μεσοχαμηλο και ελάχιστα καθαρότερα δρώμενα .

Εγώ δεν θα μπω σε κόπο να το βάλω. Για άλλους που οι μικρο-διαφορες είναι σημαντικές, ίσως αξίζει... Η δαπάνη ανέρχεται στα 220 ευρώ, στην πόρτα σας.
Αυτο ειναι το ... καλο https://www.beatechnik.com/lps-a6
Για το πολωνικο διαβασα σχεδον αρνητικες κριτικες

Reaction score
1.152
Ως transport καθαρα το wiim pro plus με το ifi ipower x, το lan silencer και μια καλη οπτικη ινα, πχ audioquest carbon optical, ενα switch και προσεγμενα καλωδια ethernet δεν εχει να ζηλεψει κατι απο το eversolo.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.534
Members
38.194