EverSolo Audio - Ελλάς

Reaction score
136
Ως transport καθαρα το wiim pro plus με το ifi ipower x, το lan silencer και μια καλη οπτικη ινα, πχ audioquest carbon optical, ενα switch και προσεγμενα καλωδια ethernet δεν εχει να ζηλεψει κατι απο το eversolo.
Τα συνεκρινες;

Reaction score
1.152
Τα συνεκρινες;
Οχι η αληθεια ειναι... Ειναι η εκτιμηση μου οτι θα ειναι κοντα συν ενα review ενος τυπου που λεει οτι ειναι κοντα (λαμβανοντας υποψιν οτι εγω το βοηθαω με διαφορα μπλιμπλικια ενισχυει την πιθανοτητα)

Απο το 13:20 το συγκρινει με το a6 και καταληγει οτι ειναι κοντα (με το power supply το wiim - same tier) αλλα ως dac δεν εχουν καμια σχεση με το a6 να ειναι δυο επιπεδα πανω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.092
Η ευκολία και η απόδοση που έχουν τα μηχανάκια της eversolo δεν νομίζω πως χωράνε συγκρίσεις, αυτή είναι η θκιάμ ταπεινή γνώμη.
Το Α6 το έχω λειώσει κυριολεκτικά, είναι η βασική πηγή από τότε που μπήκε στο σύστημα, παίζει 24 ώρες το 24ωρο, πλέον με επιστρέφει παράδες πίσω :biggrin:

Reaction score
828
Αυτο ειναι το ... καλο https://www.beatechnik.com/lps-a6
Για το πολωνικο διαβασα σχεδον αρνητικες κριτικες

προσωπικά, δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν διαφορές.... ούτε με το σιγκαπουριανό...
για να μην γράφω πολλά, κάνω απλώς κόπυ μια άποψη που έχει λογική, που έγραψε κάποιος στο βίντεο στο ΥΤ για το beatechnik :

How does it improve on the sound when jitter is at -140db and Sinad and dnr is above 115db. When the power goes into the eversolo it’s converted to dc which cleans it up so it doesn’t matter how bad the power coming in is the dc conversion cleans it up and reduces jitter, it’s then reduced again with pll, then again through buffering. The unit is so stupidly good on its worst day in an average room it performs audibly perfect. In fact the only way to hear ANY thing wrong you would need to be playing music in anaechoic chamber at 120db (low flying jet) so it makes no difference to a system that is already magnitudes higher quality than the best human ears on thd planet. I mean be honest ffs. This is a money grab and a sinple null test will prove it makes no difference. Want to send ne one for a null test or can you perform one and show us the difference. No , no you can’t.

Reaction score
1.152
προσωπικά, δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν διαφορές.... ούτε με το σιγκαπουριανό...
για να μην γράφω πολλά, κάνω απλώς κόπυ μια άποψη που έχει λογική, που έγραψε κάποιος στο βίντεο στο ΥΤ για το beatechnik :

How does it improve on the sound when jitter is at -140db and Sinad and dnr is above 115db. When the power goes into the eversolo it’s converted to dc which cleans it up so it doesn’t matter how bad the power coming in is the dc conversion cleans it up and reduces jitter, it’s then reduced again with pll, then again through buffering. The unit is so stupidly good on its worst day in an average room it performs audibly perfect. In fact the only way to hear ANY thing wrong you would need to be playing music in anaechoic chamber at 120db (low flying jet) so it makes no difference to a system that is already magnitudes higher quality than the best human ears on thd planet. I mean be honest ffs. This is a money grab and a sinple null test will prove it makes no difference. Want to send ne one for a null test or can you perform one and show us the difference. No , no you can’t.
Πως ξερεις αν η πηγη που τροφοδοτει το ψηφιακο σημα και περιεχει αναλογα το ειδος της θορυβο - και jitter που θα γινει θορυβος κατα την αναλογικη διαδικασια δεν παιζει ρολο? Το sinad μετριεται στο 1khz (τι γινεται για τις υπολοιπες συχνοτητες?) και το jitter reduction του dac εφαρμοζει μια διαδικασια για να μειωσει το εισερχομενο jitter, αυτη η διαδικασια μπορει να εχει "κοστος" και αρα οσο λιγοτερη απορριψη χρειαζεται τοσο καλυτερος ο ηχος. Πως εισαι σιγουρος στην τελικη οτι μονο αυτες οι μετρησεις ειναι αρκετες για να αποτυπωσουν την ποιοτητα του ηχου και την ακουστοτητα?

(Το asr για μενα δεν ειναι αξιοπιστο.Λεει παρτε αφοβα texas instruments class d ενισχυτες τυπου fosi, wiim amp και τους κανει recommend ενω δε τους τεσταρει με dummy loads αντιπροσευτικων loads που εχουν τα περισσοτερα ηχεια βασης για να δει τις πραγματικοτητες δυνατοτητες και απορριπτει αλλους ενισχυτες με @@ που δε τα φτυνουν στις χαμηλες συχνοτητες, σε εντασεις ανω των 75db και δεν ειναι load dependent για να αλλαζει η αποκριση συχνοτητας του αναλογα με το φορτιο του ηχειου. Θελει λιγο προσοχη γενικα στις λογικες που προκρινουν για την ακουστοτητα.... Το ιδιο και για τα dac λεει ολα τα dac ακουγονται το ιδιο και δε θα το καταλαβεις σε blind test ...δε μας εδειξαν τα blind test που διενεργηθηκαν επισημα ακομα και το αποδεικνυουν.... )

Last edited:

Reaction score
828
Πως ξερεις αν η πηγη που τροφοδοτει το ψηφιακο σημα και περιεχει αναλογα το ειδος της θορυβο - και jitter που θα γινει θορυβος κατα την αναλογικη διαδικασια δεν παιζει ρολο? Το sinad μετριεται στο 1khz (τι γινεται για τις υπολοιπες συχνοτητες?) και το jitter reduction του dac εφαρμοζει μια διαδικασια για να μειωσει το εισερχομενο jitter, αυτη η διαδικασια μπορει να εχει "κοστος" και αρα οσο λιγοτερη απορριψη χρειαζεται τοσο καλυτερος ο ηχος. Πως εισαι σιγουρος στην τελικη οτι μονο αυτες οι μετρησεις ειναι αρκετες για να αποτυπωσουν την ποιοτητα του ηχου και την ακουστοτητα?

(Το asr για μενα δεν ειναι αξιοπιστο.Λεει παρτε αφοβα texas instruments class d ενισχυτες τυπου fosi, wiim amp και τους κανει recommend ενω δε τους τεσταρει με dummy loads αντιπροσευτικων loads που εχουν τα περισσοτερα ηχεια βασης για να δει τις πραγματικοτητες δυνατοτητες και απορριπτει αλλους ενισχυτες με @@ που δε τα φτυνουν στις χαμηλες συχνοτητες, σε εντασεις ανω των 75db και δεν ειναι load dependent για να αλλαζει η αποκριση συχνοτητας του αναλογα με το φορτιο του ηχειου. Θελει λιγο προσοχη γενικα στις λογικες που προκρινουν για την ακουστοτητα.... Το ιδιο και για τα dac λεει ολα τα dac ακουγονται το ιδιο και δε θα το καταλαβεις σε blind test ...δε μας εδειξαν τα blind test που διενεργηθηκαν επισημα ακομα και το αποδεικνυουν.... )
Νομίζω ότι η ανάρτηση σου δεν πολυσχετίζεται με το θέμα του εναλλακτικού τροφοδοτικού. Ειδικά, η παράγραφος για το asr ... Μπήκα στον κόπο να κάνω, επί πραγματικού, την σύγκριση των δύο βέρσιονς (με το οικείο τροφοδοτικό vs το γραμμικό) και ανέφερα τις εντυπώσεις μου για μικροδιαφορές, που δεν αξίζουν τον κόπο....

Reaction score
1.152
Νομίζω ότι η ανάρτηση σου δεν πολυσχετίζεται με το θέμα του εναλλακτικού τροφοδοτικού. Ειδικά, η παράγραφος για το asr ... Μπήκα στον κόπο να κάνω, επί πραγματικού, την σύγκριση των δύο βέρσιονς (με το οικείο τροφοδοτικό vs το γραμμικό) και ανέφερα τις εντυπώσεις μου για μικροδιαφορές, που δεν αξίζουν τον κόπο....
Οκ κατανοητο...Το comment τριτου απο το youtube που παρεθεσες εκανε trigger την απαντηση μου που απεπνεε τρομερη σιγουρια...

Reaction score
136
Το Beateschnik (σιγκαπουριανο) με το ενσωματωμενο εχει μια "α" διαφορα. Το θεμα ειναι αν αξιζουν τα 330€ γι αυτη τη διαφορα, για καποιον "βαρεμενο" (ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δεν θιγουμε;)) ...ισως! Αλλα στη συνολικη τιμη παιρνεις το master, που ΙΣΩΣ εχει αλλα καλα...
Οπως προειπα, το πολωνικο δεν εχει καθολου θετικες αναφορες!

Reaction score
50
ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ σε FOR EVER SOLO A8 ! ΑΠΛΑ ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ΚΑΙ ως dAC και ως STREAMER και ως Preamp ! Μια δοκιμή θα σας πείσει !!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.643
To A8 aκομα και σαν προενισχυτης ειναι εξαιρετικο πραγματικα.....δεν ξερω τι να σκεφτω.....η οι μεγαλοκατασκευασταρες μας δουλευουν μεσα στα μουτρα και πουλανε πανακριβα η οι Κινεζοι φτιαχνουν μηχαναρες πχια και τιμολογουν πανεξυπνα και πουλανε σε ολον τον πλανητη αμασσητα και εχουν πλεον πολλους ακροατες ευχαριστημενους με τις μηχανες τους!
Για μενα αυτα που θα ηθελα ηταν να ειχε ενα sub out αυτουσιο και λιγο ισχυροτερη εξοδο(4,2 volt στο xlr )....για οποιον θελει να το χρησιμοποιησει ως προ και να καρφωσει επανω τελικο!
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ......

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.528
@vlasis στο Α8, έχουν από τα χαμηλότερα περιθώρια κέρδους που υπάρχουν.

Η πολιτική τιμών τους είναι πολύ έξυπνη και φιλική προς τον τελικό αγοραστή και όχι στον μεταπωλητή/αντιπρόσωπο.
Και για αυτό σου κάνει τόσο εντύπωση.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.643
@vlasis στο Α8, έχουν από τα χαμηλότερα περιθώρια κέρδους που υπάρχουν.

Η πολιτική τιμών τους είναι πολύ έξυπνη και φιλική προς τον τελικό αγοραστή και όχι στον μεταπωλητή/αντιπρόσωπο.
Και για αυτό σου κάνει τόσο εντύπωση.
Ακομα και ετσι η πολιτικη τους Γιωργο οντας δουλευει υπερ του καθε καταναλωτη δινοντας ενα πραγματικα δυνατο προιον ειδικα για το Α8 που το εχω και εγω που χρηζει μεγαλης ακουστικης προσοχης!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.470
Για μενα αυτα που θα ηθελα ηταν να ειχε ενα sub out αυτουσιο και λιγο ισχυροτερη εξοδο(4,2 volt στο xlr )....για οποιον θελει να το χρησιμοποιησει ως προ και να καρφωσει επανω τελικο!
Ιδανικά, θα ήθελες ένα miniDSP Studio (εάν δεν έχεις αναλογικές πηγές) ή ένα miniDSP SHD (εάν έχεις αναλογικές πηγές ή/και θες περισσότερες εξόδους).

Reaction score
596
έτσι ακριβώς. Το SHD έχει A/D μετατροπέα και πρακτικά διαχειρίζεται τις εξόδους με οποιδήποτε συνδιασμό στην είσοδο. Μπορείς να έχεις πικάπ στην είσοδο και να πάρεις coaxial στην έξοδο αν σου χρειάζεται.
Στο Α8 δε μπορεί να γίνει αυτό. Κάνει απλά διαχείριση του σήματος.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.562
Το σκεφτομαι κι εγω για το Α8 , οπως κι ο Βλασσης, αλλα το θεμα ειναι η ενσωματωση των σαμπς, τα κροσσαρισματα, τα time delay/allignments και τα dsp σε σαμπς και main ηχεια.
Εχει απ οτι καταλαβα το Α8 2 balanced και 2 rca εξοδους που μπορουν να δουλευεουν ταυτοχρονα, οποτε μ ενα minidsp αναλογα, πιθανον να δουλεψει σωστα και να γινουν σχετικα οπως ειμαι και τωρα.
εχουμε καποιον που να το εχει υλοποιησει σωστα κι αποτελεσματικα η εδω(δυσκολα) η να ειδατε στο εξωτερικο;

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.533
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106