Ηλεκτρικά οχήματα (εκτός Tesla)

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
Τα ίδια και τα ίδια. Τα έχουμε πει και τότε. Βαριέμαι.
Βγάζουν ζημιές Άλεξ. Πολλές ζημιές, ΟΛΑ!!! Επόμενο καθώς είναι κάτι νέο στην αγορά, απλά εδώ χάνεις τεράστια αξία!
Βγάζουν ζημιές Άλεξ. Πολλές ζημιές, ΟΛΑ!!! Επόμενο καθώς είναι κάτι νέο στην αγορά, απλά εδώ χάνεις τεράστια αξία!
Μίλα με οποιοδήποτε service, και θα καταλάβεις

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.491

Μίλα με οποιοδήποτε service, και θα καταλάβεις
Δεν ξέρω ούτε έναν ιδιοκτήτη ηλεκτρικού να έχει θέμα.

Από την άλλη, όποτε πάω για service και κάποιος πιάσει κουβέντα για ηλεκτρικά, ο μάστορας του λέει πως ακόμα δεν είναι έτοιμα, έχουν θέματα, προβλήματα, και χίλια αμαρτήματα. Άσε που αν ανοίξω το στόμα μου με διώχνει. 😅

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
Δεν ξέρω ούτε έναν ιδιοκτήτη ηλεκτρικού να έχει θέμα.

Από την άλλη, όποτε πάω για service και κάποιος πιάσει κουβέντα για ηλεκτρικά, ο μάστορας του λέει πως ακόμα δεν είναι έτοιμα, έχουν θέματα, προβλήματα, και χίλια αμαρτήματα. Άσε που αν ανοίξω το στόμα μου με διώχνει. 😅
Στο μέρος με τους 200 φορτιστές και τον τεράστιο στόλο, τα μισά μας έβγαλαν θέμα!!!!

alexis

Reaction score
30.491
Στο μέρος με τους 200 φορτιστές και τον τεράστιο στόλο, τα μισά μας έβγαλαν θέμα!!!!
Δεν μου λέει κάτι αυτό. Ποιο μέρος; Που έχει 200 φορτιστές; Ποια μισά; Τι θέματα;

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
Μπούρδες
Όπως πάντα
Το δικό μου θα έχει την ίδια αξία σε 5 χρόνια, θα δούμε το ηλεκτρικό!
Δεν μου λέει κάτι αυτό. Ποιο μέρος; Που έχει 200 φορτιστές; Ποια μισά; Τι θέματα;
220 φορτιστές, 240 οχήματα, στα πρώην λημέρια μου. Ο μεγαλύτερος στόλος στην Ελλάδα σήμερα. Και από ότι μαθαίνω, σχεδόν τα διπλασίασαν

Attachments

Last edited:

alexis

Reaction score
30.491
220 φορτιστές, 240 οχήματα, στα πρώην λημέρια μου. Ο μεγαλύτερος στόλος στην Ελλάδα σήμερα. Και από ότι μαθαίνω, σχεδόν τα διπλασίασαν
Έχει εκεί 220 φορτιστές; Δηλαδή σαν να λέμε κάθε θέση και φορτιστής; Παντού; Γιατί είναι μέσα σε σακούλες; Μήπως εννοείς οι μισοί φορτιστές αντί για οχήματα;

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
Έχει εκεί 220 φορτιστές; Δηλαδή σαν να λέμε κάθε θέση και φορτιστής; Παντού; Γιατί είναι μέσα σε σακούλες; Μήπως εννοείς οι μισοί φορτιστές αντί για οχήματα;
Παλιά φωτό, τους βάζανε, τωρα έχει το μισό και ήρθαν και αμάξια! Βάζουν παντού, θα έχει κάθε θέση και ένα!!!
Οτε είναι και πάροχος πλέον (protergia)
Δοκιμάζουν και σκέπαστρα με πάνελ για φόρτιση, 2η φάση από ότι είπαν. Εντάσεται στην ανακαίνιση των 80 εκατ. για το μέγαρο!!
Έχει πλάκα αν σκεφτείς πόσοι είναι οι φορτιστές σε όλα τα βόρεια προάστεια!!!

Last edited:

alexis

Reaction score
30.491
Παλιά φωτό, τους βάζανε, τωρα έχει το μισό και ήρθαν και αμάξια! Βάζουν παντού, θα έχει κάθε θέση και ένα!!!
Οτε είναι και πάροχος πλέον
Και τα μισά ηλεκτρικά οχήματα του ΟΤΕ έχουν βγάλει θέματα; Τι θέματα;

Εκτός των φίλων - γνωστών, εδώ που εργάζομαι αν ξεκινήσουμε από πάνω έχουμε Porsche Taycan, Volvo EX40, Mazda MX30, 2 Nissan Leaf, MG4, ΚΙΑ Niro και ένα επαγγελματικό Peugeot. Κανένα θέμα.

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027
Και τα μισά ηλεκτρικά οχήματα του ΟΤΕ έχουν βγάλει θέματα; Τι θέματα;

Εκτός των φίλων - γνωστών, εδώ που εργάζομαι αν ξεκινήσουμε από πάνω έχουμε Porsche Taycan, Volvo EX40, Mazda MX30, 2 Nissan Leaf, MG4, ΚΙΑ Niro και ένα επαγγελματικό Peugeot. Κανένα θέμα.
Αλλιώς όταν δικό σου, αλλιώς όταν leasing φίλε!!!! Μιλάμε για εκατοντάδες εκεί. Πωλητές, Δντές, Υπ/ντές, Επιθεωρητές πωλήσεων κτλ. Εχει 4000 κοσμο με 1200 θεσεις
Οσοι δε θα εχουν ηλεκτρικο η υβριδικό θα παρκάρουν στο διπλα κτίριο, το νοίκιασε, 4 υπόγεια, 1 υπέργειο.

Last edited:

alexis

Reaction score
30.491
Αλλιώς όταν δικό σου, αλλιώς όταν leasing φίλε!!!! Μιλάμε για εκατοντάδες εκεί. Πωλητές, Δντές, Υπ/ντές, Επιθεωρητές πωλήσεων κτλ. Εχει 4000 κοσμο με 1200 θεσεις
Οσοι δε θα εχουν ηλεκτρικο η υβριδικό θα παρκάρουν στο διπλα κτίριο, το νοίκιασε, 4 υπόγεια, 1 υπέργειο.
Και αυτά που είπα εταιρικά είναι. Τα Leaf ειδικά τα παίρνει ο καθένας.

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027

TGD

Reaction score
8.629
Αυτά βέβαια αφορούν τις ΗΠΑ. Όπου η BMW 330i συγκαταλέγεται στα Compact Luxury Cars.
Πάντως η λίστα "Best Cars of the Year" δεν έχει εκπλήξεις, με 4 Τογιότα, 2 Σουμπαρού, 1 Mazda. Ούτε το Y είναι παράξενο που βγήκε πρώτο στα ηλεκτρικά, ούτε το Maverick στα φορτηγά. Μόνο το X5 μου έκανε εντύπωση...

TGD

Reaction score
8.629
Η ΕΕ διαπραγματεύεται αέναα...
Οι υπόλοιποι καρπώνονται τα κέρδη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.595
Members
38.203
Νεότερο μέλος