Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.628
... Με λίγο βούτυρο , αλάτι ή τυρί και πιπέρι ... Και είσαι κομπλέκαι για πιο μετα το βραδυ, μια πολυ σπετσιαλ μακαροναδα χωρις σαλ(τ)σα
... Με λίγο βούτυρο , αλάτι ή τυρί και πιπέρι ... Και είσαι κομπλέκαι για πιο μετα το βραδυ, μια πολυ σπετσιαλ μακαροναδα χωρις σαλ(τ)σα
Αυτά τρώγονται κι έτσι, μη κάνεις τίποτα.
Δοκίμασε ένα να δεις.
Έδωσα ένα στη γάταμ και όντως έχεις δίκιοΑυτά τρώγονται κι έτσι, μη κάνεις τίποτα.
Δοκίμασε ένα να δεις.
Γάτες, σκυλιά, αρκούδες, γλάροι, πελεκάνοι, γεράκια κι αετοί, ένα σωρό ζωντανά, κι αθρώποι, το ίδιο είναι, τρώγονται έτσι αυτά σε λέω, δοκίμασε δοκίμασε. Έχουν και ωμέγκα 3 να λάμπεις λέμε.Έδωσα ένα στη γάταμ και όντως έχεις δίκιο
Δεν χρειάζομαι επιπλέον λάμψη, λάμπω σαν κωλοφωτιάΓάτες, σκυλιά, αρκούδες, γλάροι, πελεκάνοι, γεράκια κι αετοί, ένα σωρό ζωντανά, κι αθρώποι, το ίδιο είναι, τρώγονται έτσι αυτά σε λέω, δοκίμασε δοκίμασε. Έχουν και ωμέγκα 3 να λάμπεις λέμε.
Γκρι Celtic sea salt δεν έχω, λένε είναι πολύ νόστιμο.Αλάτι Light έχεις;
Εσένα άμα σε πετύχω με το ματρακά που έχς για μοτοσακό, θα σε κοπεί το γέλιο
Δεν χρειάζομαι επιπλέον λάμψη, λάμπω σαν κωλοφωτιά
Μόλις τα καθάρισα, με γάντια φυσικά, τώρα έχω βάλει τα χέρια μέσα σε νερό με χλωρίνη και περιμένω να ξεμυρίσουν, θα βάλω λίγη χλωρίνη και μέσα στα ρουθούνια, αν χρειαστεί θα κάνω μπάνιο με συμπυκνωμένη χλωρίνη...
Αμα θες, γίνεσαι πολύ συμπαθητικός για ΠΑΣΟΚτσής.Σταμάτα να τρώς μπέργκερ, δεν φτάνουν για όλους
Εγώ σήμερα πέταξα στο ξυλοφουρνο λίγη Προβατίνα και λίγες πατάτες.
Είχα πολύ ανήφορο σήμερα, άρα είναι λίγο αυτό για μένα View attachment 330373 View attachment 330374
Τι γεύση παγωτό ;Εγώ είχα βρει προφυλακτικά με γεύση παγωτό
Δλδ. τι θες να πεις, ότι είμαι αντιπαθείς?Αμα θες, γίνεσαι πολύ συμπαθητικός για ΠΑΣΟΚτσής.
Σε περιμένωωω , να γυρίσεις , στην δικιά μου αγκαλιάαα,Εσένα άμα σε πετύχω με το ματρακά που έχς για μοτοσακό, θα σε κοπεί το γέλιο