Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.842
Εσείς κάνετε πλάκα, όμως εγώ ανησυχώ. Μήπως προέκυψε καμία παντόφλα?
[bhutia]Αν η πρώτη οκτάβα είναι από 20-40, η οκτάβα από 10-20 τί ειναι;
Θα πηδηξω το bass reflex του subwoofer....δεν γινεται....[bhutia]
Δεν θα ήταν διόλου κακή ιδέα να αναλογιστούμε, πώς η εξελικτική πορεία του πιάνου επέβαλε την αντιστοίχιση του ακροτάτου εξ αριστερών πλήκτρου στους 16Hz, συχνότητα η οποία θέσει διατηρεί την θεωρητική έναρξη του ακουστικού φάσματος, πράγμα που αποτελεί κατάσταση καθεστηκυία στο προβλέψιμο μέλλον.
[/bhutia]
Νταξ' αλλά βάλε Moby να παίζ' ε?Θα πηδηξω το bass reflex του subwoofer....δεν γινεται....
Λάθος, υπάρχουν ειδικές μεμβράνες που τοποθετείς στο τζάμι, ψάξτο ως sound insulation filmsΛές να μην το ξέρω βρε Bhutia ;
Αφού το έχω γράψει κιόλας (παλιότερα) όταν τα έλεγε ο Ear κιόλας, πειράζοντας τον.
Υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να κάνεις κάτι, μόνο σε συντονισμό (σε κάτι κιόλας fixed). Π.χ. εγώ κάθε φορά που βαράει η ανάλογη νότα στα 33 Hz ¨τραγουδάει" το διπλό ηχομονωτικό αλουμινένιο παράθυρο μου. Πολύ γέλιο αλλά πρέπει να είσαι κοντά του για να το ακούσεις. Είχα πάρει τηλέφωνο την εταιρία για να το επιβεβαιώσω και μου λέει ναί εκεί είναι ο συντονισμός του λόγω της απόστασης των διπλών υαλοπινάκων μεταξύ τους. Εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Όταν η περισυλλογή σημαίνει συλλογή... περιττωματικών ημερών..[bhutia]
Δεν θα ήταν διόλου κακή ιδέα να αναλογιστούμε, πώς η εξελικτική πορεία του πιάνου επέβαλε την αντιστοίχιση του ακροτάτου εξ αριστερών πλήκτρου στους 16Hz, συχνότητα η οποία θέσει διατηρεί την θεωρητική έναρξη του ακουστικού φάσματος, πράγμα που αποτελεί κατάσταση καθεστηκυία στο προβλέψιμο μέλλον.
[/bhutia]
Δεν είναι μήπως λείψει δε κάποιους το ρεπορτάζ (που εμένα θα μού έλειπε, μα λίγη σημασία έχει).Για χάρη όλων , μπαφιασμένων και ακόρεστων, θα γίνει ένας σύντομος σχολιασμός.
Εγώ φοβήθηκα με τόσο καιρό απουσία. Είσαι ανώνυμος και αν γίνει κάτι δε θα το μάθουμε ποτέ. Τουλάχιστον την πραγματική ταυτότητα του Rdoherty κάποιοι την ήξεραν. Ελπίζω να είσαι γνωστός τουλάχιστον στους ιδιοκτήτες.Όταν η περισυλλογή σημαίνει συλλογή... περιττωματικών ημερών..
Απογειωνε το συστημα του...Είναι που ανησυχήσαμε από την απουσία 2,5 μηνών.
ωραιο βιντεο.Μια πολυ καλή περιήγηση συην φετεινή έκθεση
έβγαλε ηχείο η μπόινγκ?Τα λόγια περιττά και το ηχοσύνολο της Aries Cerat υπερβατικόν ακόμα και για όνειρα θερινής νυκτός... Ακουγόταν βεβαίως λαχταριστό για τα είδη μουσικής που εξυπηρετεί...
View attachment 330915
View attachment 330916
View attachment 330917
Έγινε αυτό που φοβόμουν παντως, ξαναπήγε στην έκθεση του ΜοναχουΕγώ φοβήθηκα με τόσο καιρό απουσία. Είσαι ανώνυμος και αν γίνει κάτι δε θα το μάθουμε ποτέ. Τουλάχιστον την πραγματική ταυτότητα του Rdoherty κάποιοι την ήξεραν. Ελπίζω να είσαι γνωστός τουλάχιστον στους ιδιοκτήτες.
Ψιτ! Παλικάρι! Λίγα τα λόγια σου για τα πατριωτάκια μου, γκέγκε;έβγαλε ηχείο η μπόινγκ?
Οπωσδήποτε... φυσούσε.έβγαλε ηχείο η μπόινγκ?
Αμφίβολον αφού μένω νέος , υγιής και ... αναλώσιμος Δεν βλέπω όμως λόγο να μαθαινόταν σώνει και καλά οτιδήποτε θα συνέβαινε . Οι ιδέες δεν κάνει να εκλείπουν από τη συλλογική συνείδηση.Εγώ φοβήθηκα με τόσο καιρό απουσία. Είσαι ανώνυμος και αν γίνει κάτι δε θα το μάθουμε ποτέ. Τουλάχιστον την πραγματική ταυτότητα του Rdoherty κάποιοι την ήξεραν. Ελπίζω να είσαι γνωστός τουλάχιστον στους ιδιοκτήτες.
Στην πράξη αποδεικνύεται πως σας έχω σταθερά υπ'όψιν... Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας όσο παρατεταμένη και να είναι μια αποχή.Δεν είναι μήπως λείψει δε κάποιους το ρεπορτάζ (που εμένα θα μού έλειπε, μα λίγη σημασία έχει).
Είναι που ανησυχήσαμε από την απουσία 2,5 μηνών.
τέλειο πες του από μένα.....να τα βγάλει κ σε μπλουτουθΨιτ! Παλικάρι! Λίγα τα λόγια σου για τα πατριωτάκια μου, γκέγκε;
Εδώ και αν ταιριάζει η κλασσική φράση ΄΄ What is a sweetheart like you doing in a place like this...΄΄