- Reaction score
- 223
Απρόσμενα καλή ταινία (αστυνομικό θρίλερ):
«Η τελευταία νύχτα του Φράνκο Αμόρε»
Απρόσμενα καλή ταινία (αστυνομικό θρίλερ):
View attachment 331459
Καλό μου φάνηκε, έχει χαμηλές βαθ/γίες και παραξενεύομαι.
Έχω δει το βελγικό, πρωτότυπο. Πολύ καλό.Καλό μου φάνηκε, έχει χαμηλές βαθ/γίες και παραξενεύομαι.
Μετά είδα ότι είναι ριμέικ του Duelles 2018 το οποίο θα θεαθεί για να γίνει σύγκριση.
Κάπου στη μέση, all good.
Σ Ευχαριστω,γιατί μ αυτή την αναφορά σου στο κανάλι βρήκα πάλι και την «Άγρια αχλάδια« του Νουρί Μπιλγκέ Τσειλαν . 2018Μπήκα στο ERTFLIX για τσεκ και έχουν βάλει το ''Maudie''
Οέο..
Λοιπόν τελικά πολύ μού άρεσε. Χαλαρά ένα 8/10Yellowstone εδώ και κανά δυό μέρες .
Αρκετά καλό .
O Sugar είναι μάπα.
Λίγο δράση λίγο κωμωδία λίγο ωμή βία και πολύ βαρεμάρα.
να, κάτι τέτοια μου γράφεις και θα κάνω πάλι κανά μήνα να γράψω τι βλέπω, κάτω το μπουλινγκ ρεO Sugar είναι μάπα.
Από πού να αρχίσω... Η σειρά είναι πιο αργή κι από ταινία του Αγγελόπουλου, θα χωρούσε σε ταινία 1,5 ώρας. Και στα 3 πρώτα επεισόδια, παρόλη την αλλαγή ημερών, κάθε βράδυ είχε πανσέληνο.
Αλλά εκεί που έφυγα, ήταν η...ανατροπή στο τέλος. Δεν τη βάζω ούτε σε spoiler μην κόψω τη χαρά κάποιου που ντε και καλά θέλει να τη δει.
6-/10 γιατί είμαι στις καλές μου.
Κανόνισε για Αλμυρίκι να λύσουμε τις διαφορές μας.να, κάτι τέτοια μου γράφεις και θα κάνω πάλι κανά μήνα να γράψω τι βλέπω, κάτω το μπουλινγκ ρε