Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 35.559
Ε λογικό δεν είναι; Για την ανανέωση του στόλου από ορυκτό καύσιμο σε ηλεκτρική ενέργεια δίνεται.
Δηλαδή αν εγώ* (ή ο @Dimifoot) ή κάποιος άλλος, αντικαταστήσουμε και το δεύτερο όχημά μας με ηλεκτρικό, όπως έκανε π.χ. ο Κώστας, αυτό δεν μετράει στον στόχο της απεξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα;Ε λογικό δεν είναι; Για την ανανέωση του στόλου από ορυκτό καύσιμο σε ηλεκτρική ενέργεια δίνεται.
πέραν τούτου, ένα 2ο αυτοκίνητο δεν κάνει συνήθως και λιγότερα χιλιόμετρα; Εάν δεν κάνω λάθος η επιδότηση ισχύει ανά ΑΦΜ όχι νοικοκυριό. Άρα;Δηλαδή αν εγώ* (ή ο @Dimifoot) ή κάποιος άλλος, αντικαταστήσουμε και το δεύτερο όχημά μας με ηλεκτρικό, όπως έκανε π.χ. ο Κώστας, αυτό δεν μετράει στον στόχο της απεξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα;
Δεν νομίζω πως κάποιος λόγω της επιδότησης θα πάει να αγοράσει επιπλέον ηλεκτρικό αυτοκίνητο, εννοώ καταλήγοντας με παραπάνω αυτοκίνητα από αυτά που χρειάζεται.
Αν μια οικογένεια έχει 2 αυτοκίνητα, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το ένα κάνει λιγότερα χλμ. Ή τέλος πάντων και να κάνει λιγότερα σε σχέση με το πρώτο, δεν σημαίνει ότι κάνει "λίγα".πέραν τούτου, ένα 2ο αυτοκίνητο δεν κάνει συνήθως και λιγότερα χιλιόμετρα; Εάν δεν κάνω λάθος η επιδότηση ισχύει ανά ΑΦΜ όχι νοικοκυριό. Άρα;
Είδατε αν εμπεριέχει δωρεάν πάρκινγκ στις δημόσιες θέσεις;Στο Κινούμαι Ηλεκτρικά 3
Δεν έχει βγει ακόμα το τελικό κείμενο. Ότι επίσημες πληροφορίες βγήκαν ήταν από το συνέδριο προχθές. Λογικό είναι να μην ήταν αναλυτική η Υφυπουργός καθώς το συνέδριο δεν αφορούσε την ηλεκτροκίνηση.Είδατε αν εμπεριέχει δωρεάν πάρκινγκ στις δημόσιες θέσεις;
Δεν ήθελα να το πιστέψω. Δυστυχώς όμως ισχύει.Από τις κρατήσεις εισητηρίων της Seajets:
Note 4: Vehicle types: Commercial vehicles - Trucks – Agricultural vehicles - Buses - Polymorphic over 5m - Campers - Boat trailers are only issued by our local central agents. Alternative fuel vehicles ( electric vehicles, vehicles using liquefied and compressed gaseous fuels ) are not allowed aboard the ship.
Άρα αν έχετε ηλεκτρικό, φυσικό αέριο ή υγραέριο δεν έχει Σποράδες φέτος...