- Μηνύματα
- 13.581
- Reaction score
- 34.228
Το μεγαλο καθαρισμα 2 φορες το χρονο. Κανονικα καθε 5-6 φορες βγαινουν σχαρες/bars και απλα σκουπιζεται ο καδος με πανια.
Τα δέντρα είναι αρκετά μακριά μου τουλάχιστον 100 μέτρα και δεν έχω πουθενά ξερόχορτα.Εγώ δεν παίζω με αυτά. Παντού γύρω μου υπάρχουν δέντρα και χωράφια με ξερά χόρτα.
Δεν θα ψήσει και θα πρέπει να πας σε μετατροπές στο μειωτήρα πίεσης για να δώσεις μεγαλύτερη παροχή αερίου να βγάλει έξτρα θερμότητα για την οποία όμως δεν είναι σχεδιασμένο το σύστημα και κάπου θα κλωτσήσει.Αν μπει extra σχάρα από πάνω, σε απόσταση, και ενδιάμεσα στην παλιά και νέα σχάρα βάλεις ταψί τι γίνεται; Αν ψήσεις πάνω σε μαντεμένια πλάκα τι γίνεται;
Ρωτάω γιατί κυρίως το δεύτερο το κάνουν και στα σουβλατζίδικα όπως έχω δει. Δεν θυμάμαι να έχω πετύχει σχάρα. Μπιφτέκια, μπριζόλες, καλαμάκια, πίτες όλα στο ίδιο σημείο ψήνονται.
Αποφράδα;Μέρα που είναι...
Ο κύριος λόγος που ανέχομαι την "δυσκολία" του να ανάβω κάρβουνα και να περιμένω ..............................................ο καθαρισμός της ψησταριάς υγραερίου .Ετοιμασιες για την καινουργια σεζον Αυτη την φορα εβγαλα και τα burners, που αξιζει τον κοπο γιατι βγαινουν ευκολα και ετσι καθαριζονται σωστα ωστε οι φλογιτσες μετα να ειναι αψογες