65ιντσες - max 1500

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.546
Ολες οι oled εχουν (lg oled care mode)
Μετα τα B7-C7 panel ( 6 χρονια πριν ) στις LG ουσιαστικα η πιθανοτητα για burn in ειναι ελαχιστη.
Υπαρχουν πολλα βιντεο στο youtube που προσπαθουν με εκατονταδες ωρες στατικης εικονας να προκαλεσουν burn in.

Reaction score
1.386
Ολες οι oled εχουν (lg oled care mode)
Μετα τα B7-C7 panel ( 6 χρονια πριν ) στις LG ουσιαστικα η πιθανοτητα για burn in ειναι ελαχιστη.
Υπαρχουν πολλα βιντεο στο youtube που προσπαθουν με εκατονταδες ωρες στατικης εικονας να προκαλεσουν burn in.

Αρκει καποιο bug να μην εμποδιζει να τρεξουν αυτοματα στο 4ωρο τα compensation cycles και αρκει να μη βγαζεις την oled εκτος ρευματος (μονιμα σε standby)

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.546
Παντως και οι LCD εχουν παρομοια προβληματα.

Αναλογα με τις ωρες υπαρχει εκπωση στην εικονα. Πιστευω οτι μετα σημερινα δεδομενα μπορεις να περιμενεις 5 χρονια απροβληματιστης χρησης για σημερινες LG OLED, και γιαυτο δινουν και 5 χρονια εγγυηση για burn in .

Reaction score
3.293
Την ειδα αυτη ναι αλλα αν και panasonic δεν εχει ουτε καν hcx επεξεργαστη (εχει ενα αρκετα παλιο) ουτε filmaker mode και ειναι 60hz οποτε δε ξερω κατα ποσο σωστα θα δειχνει τα 24fps των ταινιων αφου ο ρυθμος ανανεωσης δεν ειναι ακεραιο πολλαπλασιο. Επισης κατι διαβασα οτι παραγεται απο την Vestel στην Τουρκια και οτι δεν ειναι γενικοτερα τοσο ποιοτικη
Up to 120hz την δινει η εταιρεια.
Υπαρχει και η LZ800 στα ιδια λεφτα και με ολα αυτα που σε αναφέρεις.

Reaction score
1.386
Up to 120hz την δινει η εταιρεια.
Υπαρχει και η LZ800 στα ιδια λεφτα και με ολα αυτα που σε αναφέρεις.
Καλη περιπτωση φαινεται. Ειμαι αναμεσα σε αυτη και την samsung qn90c.

Το παρακατω review με κανει να σκεφτομαι την qn90c ως πιο ασφαλη και καλη all around επιλογη.

Reaction score
1.386
Τελικά πήγα στην lg c3 65. Την παράγγειλα σήμερα από τον Γερμανό . Μου είπαν από το κατάστημα να πάω την απόδειξη όταν την παραλάβω για να ενεργοποιηθεί η 5ετης εγγύηση .

Αυτη που πλησίαζε πιο πολύ στις OLED απο οσες led η mini led είδα ήταν η Samsung qn95c αλλά δεν ήταν όπως η OLED …

Ελπίζω να έκανα καλά και η εγγύηση του Γερμανού να είναι της LG η πενταετής αυτή που δίνει γιατί δυστυχώς στο κατάστημα που πήγα δεν είχαν ιδέα

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.546
Θα την επαιρνα ανετα .Πολυ προσοχη στην τοποθετηση, να την κανεις με βοηθεια.

Reaction score
1.386
Αύριο θα έρθει ένας τεχνικός για επιτοίχια τοποθέτηση . Όμως δεν θα έχει βίδες . Εγώ στον τοίχο έχω ήδη μια brateck lpa69-466 βάση που ήταν τοποθετημένη η παλιά Samsung και θέλω να βγάλω την παλιά τηλεόραση που χρησιμοποιούσε m8 βιδες και να βάλω την c3 που χρησιμοποιεί m6 . Υπάρχουν οι βίδες μέσα στη συσκευασία της c3; Γνωρίζει κανεις ;

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.546
Μαλλον θα εχει αμα εχει βαση τοιχου. Αλλα γιατι δεν παιρνεις μερικες ?

Εισαι σιγουρος οτι εχει βαση τοιχου η συσκευασια ??

Reaction score
1.386
Μαλλον θα εχει αμα εχει βαση τοιχου. Αλλα γιατι δεν παιρνεις μερικες ?

Εισαι σιγουρος οτι εχει βαση τοιχου η συσκευασια ??
Όχι εγώ έχω βάση τοίχου μια brateck lpa69-466. Απλώς είναι πάνω μια Samsung και δεν βρίσκω αν είχε και άλλο σετ βίδες .

Αν πάρω βίδες m6 πόσο μήκος πρέπει να έχουν ;

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.546
Ποιες βιδες εννοεις? Αυτες που συνδεουν την βαση με την τηλεοραση?
Πρεπει να δεις online τι βιδες θελει απο το manual τοποθετησης.

Reaction score
1.386
Την τοποθετησαμε τελικα ειχαν βιδες συμβατες. Μια χαρα σταθερη φαινεται. Η εικονα ειναι καταπληκτικη και στις ταινιες και στο τηλεοπτικο! Ισως το λευκο χρωμα θα ηθελα να ειναι ακομα πιο "pure". Το εχω προς το παρον στο filmmaker με brightness 50 απο 80 που ηταν - το μαξ ειναι 100, gamma 2.2 (για moderately lit room απο bt1886 που ηταν το default στο filmmaker) , adjust logo στο high. Δεν εχω βαλει τιποτα σε ai. Ο ηχος ειναι καλος για tv. Εχω απενεργοποιησει το auto power saving και αναβαθμισα στην τελευταια εκδοση το λογισμικο. Επειδη εχει φασαρια τωρα θα δοκιμασω το acoustic tuning αργοτερα...Εχετε καποια tips?

Last edited:

Reaction score
1.386
Την τοποθετησαμε τελικα ειχαν βιδες συμβατες. Μια χαρα σταθερη φαινεται. Η εικονα ειναι καταπληκτικη και στις ταινιες και στο τηλεοπτικο! Ισως το λευκο χρωμα θα ηθελα να ειναι ακομα πιο "pure". Το εχω προς το παρον στο filmmaker με brightness 50 απο 80 που ηταν - το μαξ ειναι 100, gamma 2.2 (για moderately lit room απο bt1886 που ηταν το default στο filmmaker) , adjust logo στο high. Δεν εχω βαλει τιποτα σε ai. Ο ηχος ειναι καλος για tv. Εχω απενεργοποιησει το auto power saving και αναβαθμισα στην τελευταια εκδοση το λογισμικο. Επειδη εχει φασαρια τωρα θα δοκιμασω το acoustic tuning αργοτερα...Εχετε καποια tips?
αλλαξα και το aspect ratio σε original και just scan on για να φαινεται πληρης η εικονα στο τηλεοπτικο και οχι ελαφρως ζουμαρισμενη/κομμενη

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.546
Δες settings απο Internet , το λευκο πρεπει να ειναι καταλευκο.

Reaction score
1.386
Δες settings απο Internet , το λευκο πρεπει να ειναι καταλευκο.
Ειδα ενταξει... Τελικα ηταν το συγκεκριμενο περιεχομενο. Δεν υπαρχει θεμα με το λευκο το δοκιμασα με test pattern. Απιστευτο βαθος η εικονα... ! Στο τηλεοπτικο εβαλα στο low το noise reduction και smooth gradation ειναι πολυ καλο χωρις artifacts ορατα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak