alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.486
Αλήθεια τώρα; Να μιλήσουμε για τα tax insentives που έχει λάβει η Tesla από το κράτος των ΗΠΑ; Ακόμα και οι θαυμαστές της στην Αμερική τα ξέρουν αυτά.
Είχα κι εγώ 106 (απλό, όχι Ραλί) και το είχα βάλει και πίστα και είχα ζήσει πρώτο χέρι το εξαιρετικό κράτημα παρά το μαλακό των αναρτήσεων. Αυτές οι αναρτήσεις όμως τείνουν να εκλείψουν ακόμα κι από τα γαλλικά λόγω επικράτησης κοινής πλατφόρμας ή/και κόστους ανάπτυξης και αμφιβάλλω αν η BYD ακολουθεί την γαλλική σχολή Δεν έχω αμφιβολία ότι το Dolphin θα πουλήσει καλά και δέχομαι ότι πολύ κόσμο δεν τον ενδιαφέρει το στήσιμο των αναρτήσεων, από την άλλη όμως δεν μπορούμε να μην το αναφέρουμε σαν μειονέκτημα.Μάλιστα έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις από τα σιτροέν που είχα κάποτε, τόσο το ξαρά όσο και το μικρό το σάξο, τα οποία παρότι έγερναν πάρα πολύ στις στροφές, είχαν εξαιρετικά κρατήματα, καλύτερα από τα αντίστοιχα ιταλικά της εποχής, τα οποία δεν έγερναν, αλλά έφευγαν από το δρόμο!
Όλα τα κράτη δίνουν κάποια κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση. Οι Κινέζοι όμως το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο .Αλήθεια τώρα; Να μιλήσουμε για τα tax insentives που έχει λάβει η Tesla από το κράτος των ΗΠΑ; Ακόμα και οι θαυμαστές της στην Αμερική τα ξέρουν αυτά.
Δεν κατάλαβες. Δεν μιλάω μόνο για τις επιδοτήσεις. Κάθε Model Y για παράδειγμα που πωλείται, κοστίζει στον αμερικανό φορολογούμενο περίπου $20.000, συμπεριλαμβανομένων και των $7.500 της επιδότησης. Και όταν τους τα λένε αυτά σε συζητήσεις οι υποστηρικτές των ΕVs ή των Tesla στην Αμερική τουμπεκί. Άχνα δεν βγάζουν. Οπότε τα ξέρουν. Άνθρωποι της αγοράς.Όλα τα κράτη δίνουν κάποια κίνητρα για την ηλεκτροκίνηση. Οι Κινέζοι όμως το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο .
Και όχι μόνο σε αυτόν τον τομέα.
Αυτό αποτελεί "αντικίνητρο" για ICE.Υπάρχει στην Σανγκάη μεγάλο πουσάρισμα των ηλεκτρικών μέσω των πινακίδων. Αν αγοράσεις ηλεκτρικό η πινακίδα είναι δωρεάν. Αν αγοράσεις θερμικό είναι $10.000.
LinkΔεν κατάλαβες. Δεν μιλάω μόνο για τις επιδοτήσεις. Κάθε Model Y για παράδειγμα που πωλείται, κοστίζει στον αμερικανό φορολογούμενο περίπου $20.000, συμπεριλαμβανομένων και των $7.500 της επιδότησης. Και όταν τους τα λένε αυτά σε συζητήσεις οι υποστηρικτές των ΕVs ή των Tesla στην Αμερική τουμπεκί. Άχνα δεν βγάζουν. Οπότε τα ξέρουν. Άνθρωποι της αγοράς
Από πέρσι που το είδα; Καλά κρασιά.Link
Αν δεν δω επίσημο έγγραφο, sorry….δεν…..Από πέρσι που το είδα; Καλά κρασιά.
Ναι ειναι πολυ καλοί με τα λεφτα του κράτους να φτιάχνουν φτηνές μετριότητες. Το έγραψα και εγω.