Ο κακός μας ο καιρός

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.900
Τι στάνταρ, για άστεγη μάλλον πρόκειται.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.216
Θα δεις ότι έχω δίκιο, μη είσαι προπετης, κάτι τέτοιες κινήσεις οι γέροι τις εκτιμούν βαθύτατα και σε ανταμείβουν με το τρόπο τους. Έχει φροντίσει το σύμπαν για αυτό ;)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.900

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.216
Δεν υπάρχει λίνκ για αυτά, άμα είσαι καλός άνθρωπος, το καλό θα επιστρέψει.
Εμένα με συμβαίνει συχνά. Θα σε πω μια προσωπική ιστορία.
Πριν πολλά χρόνια περίμενα σε ένα atm για να βγάλω παράδες, στο μηχάνημα ήταν ένας που παιδεύονταν πολύ ώρα οπότε εστρεψα το βλέμμα αλλού και χάζευα, ξάφνου περνάει ο τύπος από μπροστά μου, καβαλάει ένα σκούτερ και φεύγει σφαίρα. Πάω προς το μηχάνημα και εκείνη τη ώρα ανοίγει η θυρίδα και βγάζει παράδες, πολλές παράδες.
Προς στιγμή σαστίζω και κοιτάω τα λεφτά, δίχως δεύτερη σκέψη τα αρπάζω, καβαλάω το θκόμ μηχανάκι και ξεκινάω να κυνηγάω τον τύπο με το σκούτερ.
Τον βρίσκω 2 φανάρια παρακάτ και αφού του εξηγώ τι έγινε του δίνω τα λεφτά και φεύγω. Μετά από μερικές μέρες μου ήρθαν χρήματα από το πουθενά δίχως να τα περιμένω, ήταν πανω κάτω το ίδιο ποσό που παρέδωσα στο τύπο.
Σε όποιον αφηγήθηκα το σκηνικό αυτό, 9/10 αντέδρασαν λέγοντας "καλά μ@λ@κ@ς είσαι"

Last edited:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.459
Τι στάνταρ, για άστεγη μάλλον πρόκειται.
Δεν μπορώ να την πω άστεγη, δεν έμοιαζε για τέτοια.
Ήταν πολύ πιο περιποιημένη και καθαρή για άστεγη.
Μου φάνηκε σαν μια γιαγιά που ήρθε από το χωριό και χάθηκε ψάχνοντας τα ΚΤΕΛ (που είναι κοντά μου)

Κάτι άστεγοι που υπάρχουν κοντά μου είναι μες την βρωμιά καθώς δεν έχουν την πολυτέλεια του μπάνιου.
Τους είχα πάει κάτι γλυκά τα Χριστούγεννα και όταν τα δοκίμασαν τα έπιασαν με τα χέρια τους που ήταν μαύρα από την βρωμιά.

Faidros Barlas

Φρομ δε ρίβερ του δε ση
Reaction score
1.695
Μπρέτσο, δεν πιστεύω να είσαι από αυτούς τους τύπους στο fb και αλλού που σε βομβαρδίζουν με τα γνωστά πόστ του στυλ "αν το στείλεις σε 100 φίλους σου άμεσα, μεγάλη τύχη θα σε βρει, χίλια χρόνια θα ζήσεις, θα καλοπαντρευτείς μία πληθωρική λαρισαία" και τέτοια; :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
48.216
Μπρέτσο, δεν πιστεύω να είσαι από αυτούς τους τύπους στο fb και αλλού που σε βομβαρδίζουν με τα γνωστά πόστ του στυλ "αν το στείλεις σε 100 φίλους σου άμεσα, μεγάλη τύχη θα σε βρει, χίλια χρόνια θα ζήσεις, θα καλοπαντρευτείς μία πληθωρική λαρισαία" και τέτοια; :D

Δεν έχω fb και λοιπά κοινωνικά δίκτυα...
Καλά μ@λ@κ@ς είσαι; :biggrin:
Ναι!! :biggrin:

Reaction score
16.105
Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όταν επικρατούν τέτοιες υψηλές θερμοκρασιες,εκτός από να μείνει σε χώρους με κλιματισμό η να βρίσκεται σε παραλία υπό σκια δέντρων?

symos

You're not worthy!
Reaction score
7.879
Τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όταν επικρατούν τέτοιες υψηλές θερμοκρασιες,εκτός από να μείνει σε χώρους με κλιματισμό η να βρίσκεται σε παραλία υπό σκια δέντρων?
Να έχει ραντεβού στο κέντρο. 🥵

Αν δεν τα ξαναπούμε, χάρηκα για την παρέα 😅

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.311
Να έχει ραντεβού στο κέντρο. 🥵

Αν δεν τα ξαναπούμε, χάρηκα για την παρέα 😅

Είχα τέτοιο την Τρίτη και το ακύρωσα αφού στο κέντρο μόνο με μηχανάκι πάω. Στράβωσε το ραντεβού που της χάλασε το πρόγραμμα μα στ' @@ μου. :laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.584
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants