- Reaction score
- 100.881
Άσε τις δικαιολογίες...Είμαστε σε λάθος θέμα.
Άσε τις δικαιολογίες...Είμαστε σε λάθος θέμα.
ΝΑ κι αν πεθάνετε όλοι, ΝΑ κι αν δε πεθάνετε.Μπου χου χουυυυυυ, θα μας σκοτοση το γλοπμαλ γούρμιιιιιιιινννννγκ θα παιθανουμαι ολοιιιιιιιι, μπου χου χουυυυυυυ...
Ήταν climate change και μετά έγινε climate crisis.Εντάξει καλά πάμε. Από climate crisis κλιματική κρίση αλλάξαμε τίτλο σε climate change κλιματική αλλαγή και σε λίγο θα το αλλάξουμε και αυτό σε climate concerns κλιματικός προβληματισμός.
Όχι ... το αντίθετο. ¨Ασε που μου χαλάς και το αστείο.Ήταν climate change και μετά έγινε climate crisis.
Παραδέχομαι την ενοχή μου.Συγγνώμη κιόλας, ο Μελίδης φταίει, αυτός με παρέσυρε με εκείνο το "μετανοείτε". Αυτός φταίει, εγώ δε φταίω σε τίποτα!
Το 1982 απέχει από το σήμερα, όσο απέχει κι από το 1940.Το καλοκαίρι του 1982 νομίζω το θυμάμαι ότι στην αρχή ήταν κρύο. Ως συνήθως, πηγαίναμε στη Χαλκιδική - καμία σχέση με σήμερα - με το που έκλειναν τα σχολεία, και θυμάμαι ότι το βράδυ στην αρχή φορούσαμε ζακετουλα και μπουφανακι.
Το Texas έχει υψηλή υγρασία στο μεγαλύτερο τμήμα του, όπου δεν είναι έρημος.Έχει το Τέξας και Η Νεβάδα τη δική μας υγρασία;