Ούτε που το κατάλαβα. Αν και έχω απεριόριστα,σχεδόν ποτέ δε χρησιμοποιώ σταθερό.NOVA: Χωρίς δίκτυο στις τηλεφωνικές κλήσεις και SMS για αρκετές ώρες
Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Ούτε που το κατάλαβα. Αν και έχω απεριόριστα,σχεδόν ποτέ δε χρησιμοποιώ σταθερό.NOVA: Χωρίς δίκτυο στις τηλεφωνικές κλήσεις και SMS για αρκετές ώρες
Στο σπίτι μου 100 άρα γραμμή έφτασε στο σημείο να έχει μαξ 0,5mbps download, είχα ανοίξει και θέμα.Πετάει η Nova
![]()
Η Nova το ξεφτίλισε! Ανταγωνίζεται τη Vodafone στις χαμηλότερες ταχύτητες - παρωδία! - Techmaniacs
Η Nova το ξεφτίλισε! Ανταγωνίζεται τη Vodafone στις χαμηλότερες ταχύτητες - παρωδία! Πως τα 50Mbps έπεσαν στα 30Mbpstechmaniacs.gr
Εάν δεν έχεις υπηρεσία, δεν καταλαβαίνω γιατί οφείλεις τέλος πρόωρης διακοπής...Εχω σπίτι σύνδεση wind (πλέον nova) και τον Ιούλιο μου έγινε προσφόρα για αναβάθμιση σε σύνδεση με οπτική ίνα με κάποια επιδότηση κλπ. Εγινε η διαδικασία αποδοχής της προσφοράς,ήρθε με κούριερ και το νέο ρούτερ,αλλά από τότε περιμένω το τηλεφώνημα των τενχικών για να κλειστεί ραντεβού για την εγκατάσταση. Να σημειώσω ότι προχθές τελείωσε η διετία του προηγούημενου συμβολαίου και ξεκίνησε......η νέα σύνδεση!!!!!! Εω πάρει 3-4 τηλέφωνα και απλά μου λένε...."θα ενημερώσουμε τους τεχνικούς"......δηλαδή με δουλεύουν. Τι μπορώ να κάνω για να τους σουτάρω και να μην χρεωθω το πέναλτι των 300 τόσο ευρώ?
γιατι προφανώς δεν θα δεχθούν οτι με έχουν γραμμένο.....Εάν δεν έχεις υπηρεσία, δεν καταλαβαίνω γιατί οφείλεις τέλος πρόωρης διακοπής...
Θα σου'λεγα τώρααποφάσισα να κάνω την αγαπημένη πρακτική του @symos. Μέσο!![]()
Είναι λίγο πιο σύνθετο, αλλά για απλότητα:Όμως σε συνδυασμό με τα όσα συζητιούνται και στο διπλανό νήμα, έχω μπερδευτεί.
Εφόσον μιλάμε για FTTH και αν ο κάθε πάροχος βάζει τις δικές του οπτικές (άσχετα αν ο πρώτος υποχρεούται να αφήσει αναμονές για να μην μπαίνουν πολλαπλά κουτιά κλπ.) τότε τι περίμενε η Nova από την Cosmote;
Εκτός αν δεν ισχύει το παραπάνω και σε κάποιες περιοχές οι πάροχοι έχουν συμφωνήσει να χρησιμοποιεί ο ένας το δίκτυο του άλλου, δηλαδή η Nova να χρησιμοποιεί τις οπτικές ίνες της Cosmote.
Σε κάθε περίπτωση περίεργο που το μέσον σου στη Nova κατάφερε να κινητοποιήσει άμεσα την Cosmote!
Θα σου'λεγα τώρα
Φαίνεται πάντως να χρειάζεται όντως μέσον ακόμα και στους παρόχους (επιστρέψαμε σε εποχές 80s)!
Αρχικά από την Cosmote δεν κατάφερα να πάρω μια λογική προσφορά, μάλλον δεν με θέλουν πελάτη. Τι να κάνουμε. Αλλά απ'ότι φαίνεται, ούτε η Nova με θέλει!
Δύο φορές μέσω του chat τους έκανα αίτημα να με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν για τη διαθεσιμότητα (γιατί άλλη ταχύτητα μου βγάζει η Cosmote και μικρότερη η Nova), μου έστειλαν και αριθμό αιτήματος κλπ., δεν με πήραν ποτέ.
Μετά είπα δεν πειράζει, θα κάνω αίτηση με την ταχύτητα που βγάζει. Την άλλη μέρα με παίρνει κάποιος τηλέφωνο, αλλά έκλεισε η γραμμή, δεν ξέρω αν έφταιγε το σήμα μου ή κάτι άλλο. Με πήρε και μια δεύτερη, έκλεισε πάλι, τέλος. Ε πόσο θα ασχοληθούμε κύριε με την αίτησή σας, έχουμε πιο σημαντικές δουλειές![]()