Σπαστα και ξαναριξτα!οι διασωτες του ηταν το θεμα του ροκ απο τα σιξτιζ
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Σπαστα και ξαναριξτα!οι διασωτες του ηταν το θεμα του ροκ απο τα σιξτιζ
Γιατί δεν είμαι ο Μπαμπινιώτης ώστε να μπορώ να δώσω νόημα στις παραφρασμενες λέξεις.
Σωστά,ιδιαίτερα αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε θιασώτες και διασώστες.Υπομονή, τα νοήματά έρχονται μόνα τους, ή δεν έρχονται καθόλου, παραφράζοντας κ οχι παραθέτοντας έτερο αμερικανο συγγραφέα , γνωστο εκ του γυμνού γεύματος..μιας κ πείνασα..
Έχω δοκιμάσει ακριβά καλώδια γνωρίζοντας πόσο κοστίζουν και έπαιξαν χαλια.Αυτο που προτείνεις δεν έχει ουσία γιατί το ζητούμενο δεν είναι να μαντέψεις ποιο καλώδιο είναι ποιο διότι κανένα καλώδιο δεν έχει τόσο δυνατό χαρακτήρα ώστε να τον επιβάλλει σε κάθε σύστημα για να είναι πάντοτε αναγνωρίσιμο.Αντε όμως και τα βρήκα όλα Και λοιπόν;εχεις κανει ποτε δοκιμη διαφορετικων καλωδιων με διαφορετικη αξια χωρις να ξερεις ποια ειναι αυτα που οδηγουν τα ηχεια σου; κοινως blind test.
αν το κανεις και καταλαβεις ποια ειναι ποια τοτε θα δεις αν εχεις δικιο η οχι.
δε φανταζεσαι ποσα ακριβα κρασια ξεβρακωνονται σε τετοια τεστ.
Το ζητούμενο δεν είναι να μαντέψεις ποιο καλώδιο "παίζει".Έχω δοκιμάσει ακριβά καλώδια γνωρίζοντας πόσο κοστίζουν και έπαιξαν χαλια.Αυτο που προτείνεις δεν έχει ουσία γιατί το ζητούμενο δεν είναι να μαντέψεις ποιο καλώδιο είναι ποιο διότι κανένα καλώδιο δεν έχει τόσο δυνατό χαρακτήρα ώστε να τον επιβάλλει σε κάθε σύστημα για να είναι πάντοτε αναγνωρίσιμο.Αντε όμως και τα βρήκα όλα Και λοιπόν;
Υπαρχουν λοιπόν και καλύτερα.
Δεν έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση σου όταν η σύγκριση γίνεται φανερά;Το ζητούμενο δεν είναι να μαντέψεις ποιο καλώδιο "παίζει".
Είναι να συγκρίνεις/αξιολογήσεις χωρίς να γνωρίζεις ποιο είναι.
Όχι ρε, απλώς άμα δε το βλέπεις, δε δουλεύει.Δεν έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση σου όταν η σύγκριση γίνεται φανερά;
Δεν έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση σου όταν η σύγκριση γίνεται φανερά;
Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης στην κρίση του καθενός. Είναι θέμα αποφυγής της αυθυποβολής.Δεν έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση σου όταν η σύγκριση γίνεται φανερά;
Το έχω γράψει και το ξαναγράφω.Εχω απορρίψει ακριβότερα καλώδια και ακριβότερες συσκευές γιατί δε με ικανοποίησαν.Αν υπήρχε θέμα αυθυποβολής θα τα είχα αγοράσει.Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης στην κρίση του καθενός. Είναι θέμα αποφυγής της αυθυποβολής.
Εάν θέλεις/εάν είσαι έτοιμος να πειστείς/να πιστέψεις ότι κάτι κάνει διαφορά, τότε θα την κάνει.