Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Για δεύτερη (και τελευταία, στο υπόσχομαι) φορά: η έκθεση δεν είναι δικιά του. Έχει βγει από σοβαρή εταιρία στις ΗΠΑ. Απλά τη σχολιάζει.Όχι δεν είδα και ούτε θα δω ξανά κάτι από αυτόν. Δεν βλέπω haters. Είδα αρκετά και γέλασα με τις π@π@ριές του. Nα κάνει παρέα με τον πράεδρα των Octavia.
Apple car play έχει;εκτός από την απουσία android auto που είναι ακατανόητη
Θελω να παω σχετικά απροετοίμαστος στην πρώτη οδήγηση καθαρά ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Να το βιώσω σαν το μέσο χρήστη που καλείται να αλλάξει από το συμβατικό του σε κάτι που έχω την υποψία ότι είναι τελειως διαφορετικό ως προς το interface.
Καθώς τα ταμπλετ με ρόδες τα περνάνε όλα μέσα από το ταμπλετ αλλάζουν παρά πολλά από αυτά που ξέρουμε.
Θυμάμαι πριν παρά πολλά χρόνια που πήγα να πάρω το νοικιαρικο από το πάρκινγκ (νομίζω megane ήταν) και επειδη ήταν από τα πρώτα με αυτοκίνητα με start stop και τέτοια τοτε θυμάμαι ότι δεν μπόρεσα ούτε μπροστά να το βαλω. Μου έβγαζε ένα μήνυμα στο ταμπλό αλλά ήταν στα γερμανικά και δεν καταλάβαινα. Και γύρισα πίσω στο γραφείο και μου είπαν ότι πρέπει να πατάς συμπλέκτη (ή φρένο δεν θυμάμαι καλά) για πάρει μπροστά η μηχανή!
Όποτε ένα πράγμα που πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται εύκολα με το που μπω στο αυτοκίνητο ή αλλιώς θα πρέπει να το ζητήσω να το φτιάξουν είναι η αλλαγή γλώσσας στο interface. Αν δεν γίνεται όσο απλά το φαντάζομαι τότε δεν θα πάει καλά όλο αυτό.
Επειδή είναι σύντομο και χαλαρό ταξιδάκι έχω περιθώριο και για λίγη αναζήτηση και περιπέτεια.Κατέβασε εφαρμογή, κάνε profile, βάλε τρόπο πληρωμής, θα κάνει για όλους τους φορτιστές??..τι θες και μπλέκεις, πάρε ένα θερμικό και αν θες να δοκιμάσεις ηλεκτρικό κανε test drive, ήρεμα κι όμορφα..
εκτός από την απουσία android auto που είναι ακατανόητη