wnet
Nearfieldένιος
- Reaction score
- 16.507
300 ευρά για βελτίωση καλωδίου??Θα το έλεγα αν πριν μπορούσα να το επαναλάβω(έχουν περάσει χρόνια) ώστε να είναι "φρέσκο".Δε μπορώ να το επαναλάβω γιατί ο κατασκευαστής των καλωδίων μου με απετρεψε από το να πειραχθουν τα καλώδια του γιατί έτσι θα πάει περιπατο η διαδικασια έξι σταδίων κατά την κατασκευή τους και μετα θα αποδωσουν χειροτερα.Μου είπε μάλιστα ότι προσπάθησαν κι άλλοι πριν από μενα( κυρίως Αμερικανοί)και το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει
το service του απ' αυτά.Δεν το ρισκάρω.Προκειται για κάτι που κοστίζει σήμερα περίπου 300 ευρώ ανά καλώδιο.
Πώς όμως αυτός που δεν εμπιστεύεται τα καλώδια ρεύματος θα δώσει το ανωτερω ποσον για τη βελτίωση τους;
Για την ιστορία,στο παρελθόν το έχω κάνει σε Furutech fp-α3,Eichmann Express Six Series 2,Kimber pk-10 και YBA Diamond χωρίς αντίρρηση από τους κατασκευαστές τους.
Η Black Sand το απαγορεύει δια ροπάλου.
Να εκεί δεν τα βρίσκω με τους καλωδιάδες.... στις προτεραιότητες...
διότι 300 η βελτίωση + 300 πες το καβλώδιο = 600
θέλω τουλάχιστο 4 ή 5 καβλώδια (ενεργα, σαμπ, ντακ) πάμε στα 2,5Κ....
Και άντε ναι, πες πως εχει κ μια μικρή διαφορά (για να μπορέσει να γίνει η κουβέντα)
Αν αυτα τα 2,5Κ τα δώσω σε σαμπ+βελτίωση χώρου... δεν θα έχω μεγαλύτερη διαφορά?
Εν κατακλείδι δεν τα βαζω με τα καβλώδια αλλά με τις προτεραιότητες....
Τα έκανες όλα από μηχανήματα και χώρο και έχεις ακόμη λεφτά για ξόδεμα???
Παίξε και με τα καλώδια, κανένα πρόβλημα....
Αν όμως έχεις 2 χ 5'' ηχεία σε ένα χώρο ότι να' ναι και ελπίζεις πως θα δεις το φως το αληθινο αν πετάξεις μερικά χιλιάρικα σε καβλώδια, μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά...